Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Mulibot Za Free!

cexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmoze ja dorzuce swoje 3 grosze :)

po pierwsze opcja z potkami jst dla mnie na 1 miescu :)

spam bot jeste estetycznie wykonany i wszystko elegancko ale ( zawsze musi byc kurdek ale :P)

fishbot powinien miec opcje zabijania rybek, nakladania drobnych ryb i wywalaniea niepotrzebnych itemow (np.farb) oraz otwieranie ewentualnych malz oraz zeby robakidalo sie nalozycz od lawisza 1 do F3 (1400 robakow) - sam posiadam takiego bota i jest boski kroci sie na nim dorobilem :P

wlczanie skili ofensywnych tez by bylo dobre (np. silne )

expbot bylby juz mega super - wlaczaly sie same skile oraz samo dodawalo poty bilo po 1 grupce ale jak sie na noc na BO zostawilo torano 1-2 lvl up :)

jak to wszystko "upchniecie" w tym bocie to bedzie mega :P

tylko zeby bot nie stracił swojej estetyki i latwosci obslugi

pozdro

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nie ma za co :)

tylko zeby nie pojawiły sie zaraz komentarze o kradzierzu kont :P

a takie male pytanko:P zarabiasz cos na tym czy tak wzystko z dobrego serca ?? :P

Opublikowano

Ja bym się na razie raczej wstrzymał. Z mojej wstępnej analizy wynika to, że bot łączy się z serwerem ftp, tylko po co ?

Zaraz napiszę więcej.

//Wszystko chyba jest w porządku.

Opublikowano

Co to exp bota to można wykorzystać ten stary. ;) mam go jeszcze. Mogę upnąć pliki i może coś by z tego było ^^

@EDIT

http://rapidshare.com/files/304508379/Exp_bot____up_by_zielo321.rar.html

Są tam 2 exp boty ;) może coś z tego wyjdzie ;D

Opublikowano

Ja przetestowałem i... Działa :D

@EDIT

Ale ze mnie nup -,- wczoraj dopiero nabiłem 100 post a dzisiaj może 200 xD

@EDIT2

Beginner xD 150 postów^^

Opublikowano

Potwierdza,polecam i zachecam do sciagniecia. Bot jest bardzo czytelny i co najwarzniejsze sprawny, i nie zawirusowany. Juz zawsze bede gral z tym botem :]

Opublikowano

Napiszę to wielkimi pogrubionymi i podkreślonymi literami aby było czytelne i jasne:

MODERATORZE PODKLEJ TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jesteś MEGA KOX KOLEŚ!

DZIĘKI CI ZA TO B)

<a href="http://www.priv-staus.yoyo.pl" target="_blank" rel="nofollow">Strona Statusów Dla MPC FORUM! METIN2</a>

<b>Stronka Stworzona Dla MPC FORUM - Statusy Prywatnych Serwerów METIN2!</b>

<!--QuoteBegin-Deadliest Catch+--><div class='quotetop'>CYTAT(Deadliest Catch)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Pan Bóg nie daje nam tego czego chcemy, tylko to co nam potrzebne.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Sprawdźcie w procesach czy nie macie przypadkiem tego procesu odpalonego AutoExNT.Exe .... Po włączeniu tego MultiBota

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

U mnei nie ma..

<a href="http://www.priv-staus.yoyo.pl" target="_blank" rel="nofollow">Strona Statusów Dla MPC FORUM! METIN2</a>

<!--QuoteBegin-Deadliest Catch+--><div class='quotetop'>CYTAT(Deadliest Catch)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Pan Bóg nie daje nam tego czego chcemy, tylko to co nam potrzebne.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Aha dzięki za Info.

@Off zielo321 idź teraz zrobić sobie dobrze z tego powodu.

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

A mam takie pytanie działa on na Privkach? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...