Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] XubeCraft [PL] [SiecSerwerow] [Rekru:ON] [PvP] [0Lags] [SuperAtmosfera] [Profesionalny] Zapraszam ! [1.5.1]

Ikarius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ODRADZAM GRY NA TYM SERWERZE.

Liczą się tam tylko znajomości i układy z administracją. Banują za nic. Pewna graczka się do mnie przyczepiła i zwyzywała mnie od najgorszych. Napisałam "Pusty dzwon dzwoni najgłośniej"- dostałam za to bana. Stwierdzili, że ją obraziłam :)

Żałosne.. Jeden z adminów ledwo co potrafi się dobrze wysłowić. Wszyscy tam są na poziomie podstawówki, a gdy nie potrafią rozwiązać problemów banują niewinnych graczy. Strasznie się rozczarowałam tym serwerem.

SYGNA.png

Opublikowano

banują za nic? obrażasz graczy, na dodatek dostałaś bana na 30min i się bulwersujesz, może powiesz nam jakimi tekstami obrażałaś, albo podaj ss czy co kolwiek jeśli serwer jest do dupy.

bulwersujesz sie bo dostałaś bana, na dodatek wchodzisz na serwer, cześć moge admina, co myślisz że 5min pograsz i dostaniesz range, na forum jest jej podanie, można wszystko ładnie sprawdzić, nie pokazuj jakim jesteś dzieckiem.

Zajrzyj na mój profil ! znajdziesz tam wiele przydatnych tutoriali.

Opublikowano

Owszem. Złożyłam podanie na KIDMODA, ponieważ chciałam dłużej pograć na tym serwerze. Nie szukaj desperacko wytłumaczeń i nie kłam. Do nikogo nie pisałam "Mogę admina". Nie bulwersuję się o tego bana tylko o to jak traktujecie graczy. Ja rozumiem, że ta Agucha to wasza koleżanka, ale to nie znaczy..że możecie tak postępować. Ss'y? Nie zdążyłam zrobić, ponieważ zbanowano mnie za to, że napisałam "Pusty dzwon najgłośniej dzwoni"- To tylko pokazuje wasz brak doświadczenia i głupotę. Nie bądź żałosny i przeanalizuj tą sprawę. Skończyłam już całą historię z tym nieprofesjonalnym serwerem i jego administracją, czyli dziećmi z podstawówki. Żegnam :)

SYGNA.png

Opublikowano

Podstawówki? Chyba nie wiesz ile ja mam lat, Żegnam cię. dzięki że odświeżasz ;p

Opublikowano

Serwer Super!! Poprostu taki zarąbisty że aż rzygać się chce...

GORĄCO NIE POLECAM SERWERA CHYBA ŻE SZUKACIE SERWERA Z "TAKOM MOCOM"..

Pierwsze wrażenia ok, serwer wydawał się całkiem w porządku i coraz bardziej się podobał, jednak to tylko samo wykonanie.

Po pewnym czasie zaczęła mnie martwić inteligencja społeczności na tym serwerze po dostrzegnięciu słow jak między innymi: "Daj Szczały" "Zarombałem" "takom mocom". Wszystkie z tych wyrażeń padły w tym samym okresie 5 minut na czacie...

Chciałem zignorować ten fakt jednak zirytował mnie brak poinformowania nowych graczy o bugach na serwerze...

Po wejściu na serwer przeczytałem dokładnie wszystkie tabliczki na spawnie i nie znalazłem żadnej informacji o potrzebie relogowania się przynajmniej 1 raz.

Czekałem na znajomego 5 minut na Spawnie więc nie było możliwości przegapienia jakichkolwiek tabliczek chyba że administracja je chowa.

Po jego zalogowaniu jeszcze raz przeczytaliśmy wszystkie zasady dokładnie i chwilę kręciliśmy się po spawnie.

Kiedy już zadecydowaliśmy aby znaleźć miejsce na osiedlenie się wylogował się on pierwszy raz na chwilę po czym po bolesnej próbie wejścia na serwer pomimo 2 wolnych miejsc w końcu udało mu się wejść bez komunikatu End OF Stream.

Jednak nie był szczęśliwy kiedy zauważył że miał cały pusty ekwipunek...

Postanowiłem dać mu moje itemy i to sprawdzić zostawiając 3 pniaki w ekwipunku i wylogowałem się.

Po ponownym zalogowaniu mój ekwipunek również był pusty...

Zwróciłem się więc do ludzi na czacie z pytaniem "Dlaczego usuwa itemy po relogu? -.-"

Po czym padła odpowiedź od KidModa: "Po 1 relogu"

Więc zapytałem, "A gdzie jest informacja na ten temat?"

Ponownie KidMod zwrócił się do mnie: "Trudno xD".

30 sekund po tym wydarzeniu na czacie pojawiła się odpowiedź od Vip'a który napisał że jest i była informacja na spawnie.

Zdegustowany tym incydentem wpisałem komendę /Spawn i ku mojemu zdegustowaniu tabliczka postawiona była kilka klocków od spawnu w widocznym miejscu.

Gdybym przeoczył tą tabliczkę to rozumiem, ale po kilkukrotnym okrążaniu spawnu i trzykrotnym czytaniu tabliczek chyba bym jej nie przeoczył? Z resztą mój znajomy również twierdzi iż jej tam nie było więc my podziękujemy za taki serwer i chyba lepiej pograć będzie na jakimś premium...

Zapraszam również do zobaczenia SS'ów społeczeństwa tego serwera i ich inteligencji...

20121227172339.png

20121227171458.png

20121227171423.png

20121227171257.png

20121227172613.png

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up TO ja pBrusq

Chyba się źle zroumieliśmy najpierw z przyczyny że pisało mi z 3-5 osób ledwo co widziałem co piszesz więc zobaczyłem właśnie na chacie "Dlaczego usuwa itemy po relogu" czy coś takiego, źle to przeczytałem bo jak już napisałem wcześniej pisało do mnie z 3-5 osób więc szybko mi znikło na chcacie co pisałeś, więc domyśliłem się że chodzi tu o "Usuwa itemy po pierwszym relogu? " bo to jest najczęściej zadawane pytanie więc odpisałem" po 1 relogu".

A to "Trudno" "xD" to było bo jak napisałem wcześniej pisalo dużo osób więc nie którym odpisywałem na chacie dlatego ...

A te osoby który pokazałeś na ss co popełniają błędy ortograficzne może mają prywatne przczyny tego powodu ( tak jak i ja )

WYMIATAM !

Opublikowano

chwilowo serwer off był, z powodu ataku. już jest wszystko dobrze :) serwer sie wybronił sam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...