Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] XubeCraft [PL] [SiecSerwerow] [Rekru:ON] [PvP] [0Lags] [SuperAtmosfera] [Profesionalny] Zapraszam ! [1.5.1]

Ikarius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wejdz, sprawdz, vipy nie maja fly. od nie dawna zostalo usuniete, bo zostalo z poprzedniej paczki.

Zajrzyj na mój profil ! znajdziesz tam wiele przydatnych tutoriali.

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA , anty cheat off , admin banuje za nic tak naprawde :D dostalem bana na 7 dni za to ze napisalem do admina Idiota ... bo mnie wyzywal :P w dodatku jestem vipem :P admin ctrl mutuje za to ze ctrl napiszemy z malej :P widac kolegow nie ma wr wyzywa sie w minecrafcie dzieciak jebany :P

Za wszelkie wulgaryzmy przepraszam :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Anty cheat off? czemu tak myślisz o.O

beztytuuglq.jpg

Admin banuje za nic? obrażałeś admina nie jedno krotnie, dawałem ub wcześniej, poczekaj tydzień, może ci sie odechce admina obrazać, jesteś vipem? nie oznacza to że możesz admina obrażać, widać że jesteś tylko takim dzieckiem grającym, na dodatek, wg nie powinieneś dostać ub za cheaty. sam sie przyznałeś na skype :) hmm, nie mi to powiedziałeś, ale byłem obok kolegi z którym grałeś :) mutował cie bo przeklinałeś, taka jest prawda, teraz udowadniasz nam jaki jesteś, tym przeklnaniem itd, nie umiesz grać uczciwie, spokojnie bez obrażania sie z innymi, Żegnam.

Opublikowano

Musze was poinformować że serwer jest już na wersji 1.4.6 :) zapraszamy :)

Opublikowano

fajerwerki na spawnie, wszyscy strzelamy zapraszam ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...