Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy wiadomo czy będzie jakiś bonus na święta?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Moze jakis bonus Rp czy cos w tym stylu. Jezeli cos wiadomo prosze o info :)

Nie wiedzialem do ktorego dzialu, wiec jezeli nie ten to prosze o przeniesienie

Pozdro

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to każdy grzeczny summoner ma dostać 400 RP ale są 2 warunki

1. Konto musi istnieć ponad 2 mies.

2. Konto nie może dostać bana miesiąc przed świętami

To tyle :)

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Gość Menesterowy
Opublikowano

Bullshit, nikt nic nie mówił o RP dla graczy, było to rok temu, w tym roku póki co nikt nie powiedział o riotach.

Z tego co się orientuje, to póki co planowana jest tylko 'MEGA WYPRZEDAŻ OHOOHOHOHOHO' oraz dodanie świątecznych wardów (Bałwanek i ciasteczko :>)

Opublikowano

Bullshit, nikt nic nie mówił o RP dla graczy, było to rok temu, w tym roku póki co nikt nie powiedział o riotach.

Z tego co się orientuje, to póki co planowana jest tylko 'MEGA WYPRZEDAŻ OHOOHOHOHOHO' oraz dodanie świątecznych wardów (Bałwanek i ciasteczko :>)

Wyprzedaż jest w ku*wa w styczniu!!!!!!!

400RP dostawało sie co każde świeta od 1 sezonu (wiem bo grałem :X)

Opublikowano

niby dlaczego miałby nie dawac? to tylko zachęci do doładowania i kupienia droższych skinów i ja nie widze żadnego powodu żeby nie dał. tylko zyskają.

Opublikowano

To 400 rp to juz pewnie taka tradycja swiateczna riotu wiec pewnie w tym roku bedzie tez chociaz czekam na jakies bonusy przy doladowaniu rp.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Gość Menesterowy
Opublikowano

Rok temu wyglądało to tak, że musiałeś być grzeczny przez OSTATNI MIESIĄC, czyli 31 dni przed eventem.

DODATKOWE INFO:

Zostaną wprowadzone nowe, świąteczne avatary, będzie to w stylu Halloweenowych, musisz zrobić odpowiednią rzecz, aby dostać dany avatar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...