Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zapraszam do gry na Spania 3!

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pomyłka ;) a tu jest jak widzisz temat inny? ale może nie rozumiesz jak inny.. :)

jak chcesz posty nabić pisz gdzie indziej a tu pisz jak chcesz odpowiedzieć na pytanie ktore zadane a nie spam walić :/!!

HAHAHAHHAUEHUEHUEAUHAH

Ty mnie oszukałeś, zajumałeś wyłudzasz psc.

A potem konczysz rozmowe na skype.

Pamiętam, to..

A ty masz 16 lat pamiętam po głosie, także zamknij ten opasły ryj i nie hejtuj mixeeee; *

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

haha jakie dzieci 14letnie tematu nie rozumia juz płaczą :( żalą sie :(

Zamknij się w tej swojej Norwegii i najlepiej niech ci rodzice odetną internet.

<3

1355697137-U769566.png

Opublikowano

hahaha jak ja kocham niektore tematy , wstałem w niezbyt dobrym humorze wchodze w ten topick i odrazu lepszy humor ;D

a co do tematu jesteście raczej aktywnym klanem (wyloty , kubiki itp.) czy tylko bot 24/7 ?

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

hahaha jak ja kocham niektore tematy , wstałem w niezbyt dobrym humorze wchodze w ten topick i odrazu lepszy humor ;D

a co do tematu jesteście raczej aktywnym klanem (wyloty , kubiki itp.) czy tylko bot 24/7 ?

Bot tylko 10h w ciągu dnia i 3 dni w tygodniu bo chomiki biegające w kółeczkach nie nadążają generować prądu.

Opublikowano

Grajcie z nim jak chciecie, nie kłóćcie się w temacie, i nie spamujcie.

A co do tej osoby nigdy mu passów nie dawajcie, bo kradnie konta.

Konto z ES3 to było moje konto, potem miał je PollyPocket, a on mu ukardł :)

Opublikowano

Grajcie z nim jak chciecie, nie kłóćcie się w temacie, i nie spamujcie.

A co do tej osoby nigdy mu passów nie dawajcie, bo kradnie konta.

Konto z ES3 to było moje konto, potem miał je PollyPocket, a on mu ukardł :)

zawsze można mu je zablokować, znam ID, poprzednie email-e ale co tam łatwo przyszło łatwo poszło. Szkoda tylko, że przedstawicieli władz ma w rodzinie, a jego zachowanie stawia ich w złym świetle.

PS tam gdzie mieszka zabierają dzieci Polskim rodzinom, które nie potrafią zaopiekować się dzieckiem. Kiedyś mu już wyjaśniłem, że się jeszcze spotkamy ;-)

card.png
Opublikowano

zawsze można mu je zablokować, znam ID, poprzednie email-e ale co tam łatwo przyszło łatwo poszło. Szkoda tylko, że przedstawicieli władz ma w rodzinie, a jego zachowanie stawia ich w złym świetle.

PS tam gdzie mieszka zabierają dzieci Polskim rodzinom, które nie potrafią zaopiekować się dzieckiem. Kiedyś mu już wyjaśniłem, że się jeszcze spotkamy ;-)

Sęk w tym, że on myśli, że siedzi w tej swojej Norwegii i jest nie do znalezienia i nikt mu nic nie zrobi :D

Dzieciaku.. oszukujesz ludzi a nawet nie robisz tego przy zmienionym IP ? <wtf?>

Prędzej czy później i tak ci się do dupy dobiorą :)

1355697137-U769566.png

Opublikowano

zamykam temat* dałby piszą nie ogarniete dzieci 14letnie * ;)

Zamykam*

Marcinek marcinek, cóż ty możesz o nas wiedzieć ile my mamy lat?

//Btw. Coś ci zamknięcie nie wyszło ;x Spróbuj ponownie <3

1355505639-U800824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...