Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zapraszam do gry na Spania 3!

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

*zapraszam do klanu kto chce grac z nami na hiszpania3 zapraszam chętnych do wspólnej gry. *Klan -> [ES] spania polska

*Info wiecej na priv

*Mamy Ts'a do klanu..

*Oraz wspomagamy kredkami..

*Jak może ktoś to proszę załatwić sobie kbot będzie lepiej :)

Pozdrawiam i zapraszam...

Opublikowano

Mam pytanie czy trzeba mieć TS'a ?

I czy trzeba wpłacać kredki ciąglę czy co ile ?

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@WojakPL człowieku nie rób kolejnej wojny bo co najwyżej to się powyzywacie i dostaniecie wszyscy po 5% i tyle.

Dobra dziękuje za informacje jak coś to może napiszę ale dopiero po nowym roku bo chciał bym pierw wybocić trochę uridium i dopiero.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

no właśnie ale masz na free boty na 24h każdego więc możesz próbować konto zrobić i juz dołączyć do naszej ekipy, aaa ty Wojak?? co chciałeś problem to pisz do kogo innego ale nie tu bo tu nie do spamu.. i nie interesuje mnie twoje zdanie co nie na ten temat!

Opublikowano

@Mix

a mógł bym się jeszcze czegoś zapytać ile kredytów codziennie dostajecie ?

I jaka firma

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

dolanczam sie do pytania jaka mapka , i czy jest stronka co dostawalo sie premke na pare dni/??

duzo ludzi na serwie , ile ludzi w klanie??

Stronka do 2 miesięcy premki to www.darkorbit/prezent ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

@WojakPL człowieku nie rób kolejnej wojny bo co najwyżej to się powyzywacie i dostaniecie wszyscy po 5% i tyle.

Dobra dziękuje za informacje jak coś to może napiszę ale dopiero po nowym roku bo chciał bym pierw wybocić trochę uridium i dopiero.

a Była jakaś poprzednia Wojna ?

@co z tym ibotem

Bo Ci uwierzę :>

Pewnie jeszcze nigdy nie miałeś fulki :>

Po Twoim poziome pisania co był jakiś czas temu u mnie widziany , to raczej nie wydawało by się , żebyś miał generała.

@topic ja bym nie dochodził do klanu złodzieja :>

98725.png

Opublikowano

@Wojak dlaczego ty wszędzie zawszę musisz jakiś zamęt wprowadzać ?!

Ja gościu zaufałem i zobaczymy jak mnie zawiedzie to trudno bo już tak jest.

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

@up Wszędzie ?

Tylko ostrzegam was przed tym gościem :>(Bo jeszcze was okradnie) .A i On ledwie co grać umie bo na testowym z nim grałem.

Twoj cytat w sygnie :>

"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."

I to na tyle :>

98725.png

Opublikowano

wojak to dziecko neo i nabija posty;p

Ty tą swoją wypowiedzią też nabijasz posty . A pytanie ile kredek wypłacasz jak się zacznie tam grać bo wiadomo że ma się 2 traile do wykożystania kbot,ibot a i jeszcze open steal to by się przydało troszke kredek na lenova i Golca . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Zamknij sie "krawa marry (dziewczyna hah.)"

Nikt cie nie prosil o zdanie i nie wpieprzaj sie w cudze sprawy.

Ehh te Pijawki

jestem dzieckiem neo i nabijam posty;p

Dobrze chłopcze gadasz :)

Opublikowano

Wojak to Dziecko ma zaledwie 14lat może... i spamuje ;) widać ze dziecko bo nie rozumie co tu pisać żegnam cię oszuscie ;).. kredek co dziennie dostaje każdy około 10-15mln..

Opublikowano

Wojak to Dziecko ma zaledwie 14lat może... i spamuje ;) widać ze dziecko bo nie rozumie co tu pisać żegnam cię oszuscie ;).. kredek co dziennie dostaje każdy około 10-15mln..

Marcin Bitches z serwisu tablica.pl czyż nie :) ?

Osoba posiadająca konta z prawie kompletem LF4 na każdym serwerze, zwykle oferująca wymianę ;)

Opublikowano

nie pomyłka ;) a tu jest jak widzisz temat inny? ale może nie rozumiesz jak inny.. :)

jak chcesz posty nabić pisz gdzie indziej a tu pisz jak chcesz odpowiedzieć na pytanie ktore zadane a nie spam walić :/!!

Opublikowano

nie pomyłka ;) a tu jest jak widzisz temat inny? ale może nie rozumiesz jak inny.. :)

jak chcesz posty nabić pisz gdzie indziej a tu pisz jak chcesz odpowiedzieć na pytanie ktore zadane a nie spam walić :/!!

Dziwne, że nawet moderatorzy działu piszą, iż jesteś oszustem.

Wypieprzaj neokidzie -.-

Nie dochodźcie do niego do klanu.. To złodziej i oszust.

Opublikowano

Złodzieje , przesiwadczylem sie na testowym koncie, omijać chujców szerokim łukiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...