Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie od Garfielda

GarfieldCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GarfieldCat Mam takie pytanie , Po ch*ja spamisz jak nie możesz poprosić maxisst o gg, to aż tak boli czy poprostu jesteś tak leniwy że nawet nie chcesz Napisać ?

Myślę, że 5% za spam i wszczynanie flamewar wystarczy póki co. "Każdy user ma prawo zadać jakiekolwiek pytanie, dowolnej treści" ~ Wycinek z KZ.

Mam pytanie możma grać w gw na 2 różnych ip? Nie będzie za to ban?

Nie, nie będzie bana. Śmiało graj.

Opublikowano

@zakaz reklamowania

A tak wogóle jesteś żałosny jeśli myślałeś że uda ci się kogoś przyciągnąć.

To jest konto do spamu, a że dział się dopiero rozwija, to myślą, że coś takiego może kogoś przyciągnie i tyle.

Trzeba tylko czekać aż konta pobanują, a w dziale będzie więcej administratorów, którzy to ogarną ;)

A teraz przepraszam za offtop ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za karme możesz kupować itemy u specjalnych handlarzy. Możesz dostać całe sety, jak i salvage kity :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

11.Jeśli gram Elementalista i przywołuje sb elementale(wody ,ognia,ziemi,powietrza), to czy jeśli rozdam triadsy w earth to elemental ziemi będzie mocniejszy?

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

To może i ja zadam jedno pytanie.

Ile mniej więcej trzeba kasiorki do wbicia 1 - 80 na craftingu ?

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Musiałbyś wbić 2-3 profesje... (Czyli jedną wymaxować, a potem usunąć - przynajmniej Achivy porobisz).

Jeżeli to co byś wycraftował byś sprzedawał to musiałbyś zainwestować około 30g.

Tzn to może się zmieniać bo każdy crafting jest specyficzny i sporo z tym zabawy, ale jak ktoś ogarnia i wie, że sporo expa daje odkrywanie nowych craftów i recipe to da radę.

Opublikowano

Z tego co ostatnio gdzieś czytałem to 1 craft na 400 - 10 lvl dla gracza.

Także wszystkie craftingi na 400 lvl, co daje sporo golda, ale dokładnie nie mam pojęcia :P

Opublikowano

Zbyt drogie to jest raczej. Grałem kiedyś z gościem i on to opatentował. Miał 10 poziom a musiał wydać około chyba 10 srebra czy 20 (nie pamiętam już, dawno to było) żeby wbić 90% expa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...