Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][NOWOŚĆ]Albator.pl - To my tworzymy przyszłość!

Venir

Albator  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na nowym serwerze - Albator?

• Oczywi?cie, ?e tak!
      70
    • My?l?, ?e tak.
      12
    • Zobaczymy.
      18
    • Nie jestem pewien.
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytanie KU oraz udoskonalanie umiejętności

Czytanie ksiąg oraz tworzenie umiejętności na P odbywa się za pomocą ksiąg oraz kamieni.

Nie ma u nas 1 kamyk = P itp.

Ku można czytać co 3 godziny, leczy gdy użyjemy zwoju, możemy natychmiastowo.

Jest u nas o tyle łatwej, że użycie "Rady pustelnika" powodzi czytanie księgi na 100%.

do G jest 55 ku oraz do P jest 10 kamieni.

Start przewidujemy przed świętami. Zapowiedz zostanie w duzej skali jeszcze zaktualizowana.

Opublikowano

Słabo się staracie panowie z Senthi, kupiliście gotowca i widać od razu ze to dreanor. Nic od siebie zero wysiłku, tylko nazwa zmieniona praktycznie.

Kompromitacja na poziomie ekspert.

sygnaturac.png
Opublikowano

Słabo się staracie panowie z Senthi, kupiliście gotowca i widać od razu ze to dreanor. Nic od siebie zero wysiłku, tylko nazwa zmieniona praktycznie.

Kompromitacja na poziomie ekspert.

Jakiego gotowca człowieku co ty piszesz.

15961668440157620438.png

Opublikowano

Jakiego gotowca człowieku co ty piszesz.

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2dedyk/

No tylko nie mów że serwer jest w 100% autorski i niepowtarzalny bo nawet questy to 100% kopia dreanora

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2dedyk/

No tylko nie mów że serwer jest w 100% autorski i niepowtarzalny bo nawet questy to 100% kopia dreanora

Wiesz wszystko da rade zrobić wiec nie pisz ze to jest autorskie bo nie jest wszystko co tu jest to jest publicznie dostępne .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Wiesz wszystko da rade zrobić wiec nie pisz ze to jest autorskie bo nie jest wszystko co tu jest to jest publicznie dostępne .

Ale panie zobacz sobie tylko do prezentacji Draenora grałem tam nawet tekst nie jest zmieniony (:

Dmg i ustawienia biżuteri 100% dreanor co do 1def/ataku/statystyki

Tym bardziej że zaczynasz z ludzi idiotwó robić zauważ że ja jestem jedny jutro bedzie więcej ludzi którzy będą się czepiać o to samo co ja niekoniecznie w ten sam sposób.

niemnej jednak spiedalam

Opublikowano

Dreanor s2 ?? nie zagram ;] tytuł tematu:

[Zapowiedź][NOWOŚĆ]Albator.pl - To my tworzymy przyszłość!

haha jebłem już wole serwery hamachi niż takie ścierwo... jak to nowość ?? jak tu all z dreanora ...

Na chuja robicie te hardy ?? już rzygać się chce ludziom! zróbcie porządny easy który ma nowe mapy,moby oraz itemy po 5 dla każdej klasy.

Opublikowano

Wyczuwam team z Kalimdora, bosko.

Tam się świetnie grało, ale brak ludzi i lipa.

Wszystko ładnie opisane. Powodzenia!

Jest to serwer zespołu senthii, czyli ogarnięci ludzie, jednak stawianie drugiego draenora wydaje się być nie najlepszym pomysłem.

sygnaturac.png
Opublikowano

Administracja serwer jest w 100% ogarnięta, nie będzie mowy o Ddos, lagach itp. Jeżeli chodzi o administrację to naprawdę w 100% polecam./

Szczerze mówiąc zawiodłem się na was po całej lini... Taka beznadziejna kopia i tak beznadziejnego draenora.. szkoda. naprawde.

Opublikowano

Team jest w porządku . Nie grałam na senthi niestety,ale znam ciut team i potrafią się wszystkim zająć i nigdy się nie obijają tylko pracują pełną parą . Na tym serwerze raczej zagoszczę i zobaczymy jak to będzie.;D

Prezentacja przyznam ładna..

Pozdrawiam i powodzenia.

Opublikowano

Ja się pytam co to ma być?!

Przecież zerżnęliście pomysły, a na dodatek ssy z serwera Draenor2. - Takie coś jest nie do pomyślenia!

NIE POLECAM SERWERA.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Ja się pytam co to ma być?!

Przecież zerżnęliście pomysły, a na dodatek ssy z serwera Draenor2. - Takie coś jest nie do pomyślenia!

NIE POLECAM SERWERA.

jakę ssy człowieku zapowiedz robiona przez naszych ludzi .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Z jednej strony szkoda, że taka "firma" jak się reklamuje "ForGame" (brzmi profesjonalnie, prawda?), tak nie profesjonalnie korzysta z pomysłu kogoś innego, ale z drugiej strony ten pomysł zasługuję na większą liczbę graczy i może ta "firma" wykorzysta odpowiednio ten pomysł, dlatego zmieniam zdanie i jednak życzę powodzenia i mam nadzieje, że chociaż zrobicie z tego harda pod każdym względem, a nie że eq +9 po tygodniu...

beztytuuacf.png

Opublikowano

Dodaj do ankiety:

Czy zagrasz na nowym serwerze - Albator?

opcję: nie.

Bo na chwilę obecną nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Podobieństwo z dr2 jest oczywiste, co tu będę pisał. Moja opinia o was, jako administratorach senthii, właśnie spadła.

Btw, Jony, fajna sygna!

sygnatura2.png

Opublikowano

Publicznie udostępnione mówisz, czyli co to za serwer z gotowców?

Opublikowano

Publicznie udostępnione mówisz, czyli co to za serwer z gotowców?

Każdy serwer jest w tych czasach podobny zrób lepszy to pogadamy ...

Na tym serwerze mamy dożo autorskich questów i nie tylko zresztą sami zobaczycie

15961668440157620438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...