Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Battlefield P4F schodzi na dno...

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, chcesz zatrzeć nosa koledze w grze komputerowej - cóż za dojrzałość!

Moim zdaniem robienie tematów, że taka i owaka gra schodzi na psy świadczy o osobach, które je zakladają. Gra się coraz bardziej rozwija, a jedynie to, co schodzi na psy to inteligencja niektórych urzytkowników^^

Opublikowano

Nie schodzi, ma pdoobny poziom co bf3, ja wbiłem ostatnio na omanie 130/5 29k expa

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Nie umiem grać/ jestem słaby w tą grę = ta gra schodzi na psy...

Nowe bronie dodają bo i oni chcą trochę zarobić na tej grze, EA to duuża firam ale mimo to również chce duże zyski z "darmowych" gier... Powiedz mi w której grze, oczywiście F2P jest tak, że nie dochodzi nic nowego?! A jeżeli w grze nie było by IS, a sama gra by była B2P albo P2P to myślisz, że by ktoś grał? Może z 100osób nie więcej, kto będzie płaciał pieniądze za tytuł "niszowy"? Ale tu rodzi się kolejny problem, niby gramy za darmo ale i tak 80% z nas coś wyda na przedmioty z gry... Więc... (odpowiedz sobie sam...)

Gra nie schodzi na psy tylko się rozwija jak inne shootery. Nie podoba się? Równie dobrze można grać w CS z botami i mieć "równe" szanse. Oni muszą z czegoś utrzymać serwery (niektóre serwery...)

Sądzę, że ten temat został nie potrzebnie założony, gdyż jak pisałem gra jak każda inna. Ten co wyda kase ma przewage na tym co nie wyda... Ale to już jest normalność w tego typach grach :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

ok to juz zalezy od gracza do mnie jakos nie trafia goraczka a tak ogołnie to jakie bronie lubicie bo jak dla mnie aks74u jest boski albo 9a-91 mimoz emaja najmniejsza celnosc to wlasnie ja mialem na nich wieksza celnosc od mp5

Opublikowano

@ADAM

zap poszedł :) zobaczymy ile razy mnie zdejmiesz ;> ciebie nie zdajme bo widze po statach ze dobry jesteś ;x przyjmij szybko :) dzisiaj może zagramy ;d

tak jak ktoś napisał dobrze *nie umiem grać- gra schodzi na psy....* też tak kiedyś myślałem grając sniperem jak mnie uwalali z do dupy broni na 100+... dałem se spokój z sniperem i tera mechanikiem gram i NIE narzekam.... :)

YAY

Opublikowano

a mnie najlepiej leży stara m95, kupiłem L96 ale nie umiem tym grać, M95 to jest prawdziwa armata, kiedy strzela jęczą mury, tak więc wszystko zależy od predyspozycji i upodobań gracza

Opublikowano

UP@

tak tylko ze zanim ty przeladujesz to ja ci juz 3 kule z l96 wpakuje w banke :D

A zanim ty przeładujesz L96, ja ci wpakuje 4 z SKSa :>

y526IOx.jpg

Opublikowano

Kravter osobiście wolę oddać jeden strzał w Twój łeb niż pruć śrutem jak do kaczek, ale co kto woli, tak jak napisałem mnie nie leży L96 i tyle, ma za duży opad. Większość snajperów z którymi nie daję sobie rady walą do mnie z M95, o czymś to świadczy.

Opublikowano

każdy sniper najczęściej pada z m95.... czemu? sam nie wiem ;x większość sądzi pewnie że jak za 600kasy na 1 dzień to forever z dodatkami będzie zajebista i kupują z zestawem.... ale jak 1 vs1 to l96 na m95 m95 odda strzał nie ma heda l96 odda strzał nie ma heda m95 przeładowuje l96 już gotowy do strzału...

YAY

Opublikowano

wszystko się zgadza tylko tak dla przykładu dziś leciałem z L96, wpadłem na gościa, strzał w klatę bez lunety i go tylko posmyrało, leżę martwy, gdybym miał M95 to by gość padł z tak bliskiej odległości.

Opublikowano

@UP

m95 - max 94/3 obrażenia z magazynkami piranha :)

więc za bardzo różnicy nie ma ^^ pomijając to że l96 strzeli x2 razy a m95 będzie przeładowywać ;>

YAY

Opublikowano

ja miałem lepiej na karkandzie szturm 3 tura ja jako obronca stałem na takiej rurze koło B i mnie gościu paroma strzalami zabił m9 to jest satandardowy pistolet snajpera z odległłosci ok 80 m i czy to jest kurwa sprawiedliwe graja goscie 7 level lataja poubierani z golem na lvl 18

Opublikowano

Tak było, jest i będzie że ludzie z 1lvl mają najlepsze bronie. Jak Wam nie pasuje to idźcie do sklepu i kupicie sobie BF3 albo inną grę b2p i nie będzie płaczu.

Opublikowano

Wczoraj widziałem gościa z mg36 i ghostem. Staty 15/20 xD Morał jest taki, że jeśli w ogóle grać nie potrafisz, to nawet boty nie pomogą...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

mnie najbardziej wk...a jak strzelam, słychać że strzał poszedł, a gościa nie zabijam bo on też do mnie strzelił i ja leżę martwy, albo jeszcze lepsze, kucam schowany za murkiem a gość mnie trafia i zabija, jakim cudem, nie mam pojęcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...