Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Battlefield P4F schodzi na dno...

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy uważacie, że wychodzą za silne bronie, z którymi stare bronie mają coraz mniejsze szanse ?

y526IOx.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem głupoty gadasz MG36 nadal jest jedną z najlepszych broni.

A wszyscy na serwerach nie latają tylko z najlepszymi broniami.

Jezeli umiesz grać i tak bedzie ci dobrze szło.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Nie mówie że jest zła, ale powstają coraz lepsze (QBB, M27 IAR)

A co na wyższy lvl mają wychodzić słabsze bronie :P

Opublikowano

Poprostu grać nie umiesz bronią z niskim lvl, ja gram z AEK i mam dosyć dobre staty np 40:15.

Dyskusja nie jest o tym, czy umiem grać, czy nie, ale o tym że wychodzą bronie za bardz OP

y526IOx.jpg

Opublikowano

I tak nie ma co narzekać bo jak na tą grę aby się wykoksić nie trzeba nawet wiele kasy przeznaczać jak w innych przypadkach różnych gier.

Co do tych broni i tak wiele osób nie potrafi dostrzec różnicy,że nowe bronie są lepsze gdyż i tak się śmieją,że stare bronie są lepsze niż nowsze ja mam tam inne zdanie,ale też nie do końca nowe bronie są lepsze gdyż to zależy na jaką klasę postaci i o jakie bronie chodzi które ostatnio wyszły.A większych przypadkach też głównym tutaj czynnikiem jest odpowiednie dobranie setu.

@Up.Z tym OP to już mnie coś bierze jak grałem mg36 było tylko ciągle na czacie mg36 op itp itd.

Zmieniłem broń na Qbb-m95 trochę przegrałem tą bronią,ale nie miało tego czegoś zły set ustawiałem później zmieniłem na inny i dopiero broń mi się spodobała lepiej niż mg36 i tak grając,grając Qbb-m95 była cisza... dopóki lepszych statów nie miałem i większość ludzi pod rząd zacząłem zabijać i wtedy znów się zaczęło Qbb-m95 op itd.

Opublikowano

@TOP

Da się jeszcze normalnie grać, choć dodawanie tych nowych broni jest rzeczywiście wkur***jące. Ja cisnę na starym dobrym M24 i potrafię kosić, choć kiedy grałem np. L96 przez 3 dni (kod) takie same staty osiągałem duuuużo łatwiej... niedługo się przesiądę na L96, ale i tak będę co jakiś czas grał dalej M24. Za bardzo ją uwielbiam, za bardzo też spodobało mi się wykorzystywanie skilla na słabszej broni i patrzenie na zdziwione miny tych, którzy wpakowali w grę 100 zł, a mimo to nie są najlepsi. Takie moje zdanie, choć nie mogę się w pełni wypowiedzieć, ponieważ nie gram w BF'a od początku, jak niektórzy z Was, starych wyjadaczy :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

new bronie wcale nie są takie znów pro .... przecie dalej są osoby które z m24 będą best ......

choć sam mam wrażenie że new bronie to....

- nie naprawiają bugów gry.... aimbów daej jest w chuj.....

- dodają coraz to epsze bronie...=niszczą balans gry.... osoba która wydała 100zeta na 1 postać.... zakładając sniper? co to ma byc? 1 bron hmm l96 do campienia 2 broń vss vintorez=lepszy od niektórych broni /assulta/engi/medyka..... + bost na mortala/claymory czy coś jeszcze..... taki gracz ubije assulta z xm8 czy inną bronią.... gonitwa za sniperem? claymory.....

nie uważam że sniper jest ddobry.... uważam że ktoś kto wydał 100zł na gre a ktoś kto kupil zestaw dla assulta ma kiepskie szanse.....

sorry jeśli chaotycznie napisane ;x

YAY

Opublikowano

najbardziej nieporównywalną bronią powiedzmy dla snajpera jest l96 według mnie nie ma lepszej te przeładowanie ta celność ( jak ktoś potrafi grać oczywiście )

Opublikowano

jak dla mnie bf sie pomalu ale to po malu rozwija

wprowadzenie nowego trybu

dzis dodanie pro mapki z new trybem

i pare innyc dobrych rzeczy weszlo z dzisiejsza aktualizaja

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Pamiętajcie, że to jest gra online i jest to gra tylko i wyłącznie komercyjna, dla jak najlepszego zarobku, dodają nowe mapy i bronie, a za nie mają więcej kasy itd.

Mnie i tak nie obchodzi czy ktoś ma G53 czy FAMAS'a jak latam w powietrzu tylko i nic mi taki wypierdek nie może zrobić, w powietrzu już nie ma kto ma lepszą broń, tylko czysta umiejętność gry, dlatego możesz sobie biegać z FAMAsem, a ja i tak ci wyjebie bombę na ryj :P

Opublikowano

chyba że cie zdejme kochaną mp5 ;3

rozwija się bardzo wolno....

i tak mnie najbardziej ciekawy jak to jest że jeszcze nic z aimbotami nie zrobili mając statystyki o.0 porażka jakaś....

YAY

Opublikowano

chyba że cie zdejme kochaną mp5 ;3

rozwija się bardzo wolno....

i tak mnie najbardziej ciekawy jak to jest że jeszcze nic z aimbotami nie zrobili mając statystyki o.0 porażka jakaś....

Co prawda to prawda ^_^

Opublikowano

Mi się wydaje że raczej się wcale nie stacza bo naprawdę ale L85, famasy czy G53 ma mało graczy więc daje się bez problemu grać, w dodatku wprowadzają cały czas nowy tryb gry i naprawdę BFP4F brakuje jeszcze baaardzo dużo do zniszczonego przez: dawaj kasę, dawaj kasę a będziesz kox BF Heroes. I ogólnie zauważ że np. G53 da się kupić nawet za creditsy które są w końcu za darmo

LOL

Opublikowano

Ja to co drugiego szwaba widze jak ma 7lvl z m82a3 x d

ja tak samo dziś wbiłem na niemiecki server a tu gość gra snajperem ma m82a3 i digla pytam się jaki lvl a ten 4 lvl
Opublikowano

A ja wszedłem na serwer polski i widzę gościa z L85 i deagle i mnie dedł i miał lvl 5 więc to nie ma do rzeczy nic czy to serwer niemiecki, chiński czy polski

bo zawsze znajdzie się ktoś co naparza na 2 lvl z broni z lvl 27

LOL

Opublikowano

według mnie zamiast tworzyc gorączke powinni ulepszyc stare mapy tzn. grafike na nich gorączka niestety za bardzo przypomina szturm a atakujący maja male szanse na zwycięstwo

A ja wszedłem na serwer polski i widzę gościa z L85 i deagle i mnie dedł i miał lvl 5 więc to nie ma do rzeczy nic czy to serwer niemiecki, chiński czy polski

bo zawsze znajdzie się ktoś co naparza na 2 lvl z broni z lvl 27

nie ma to jak stare dobre czasy gdzie nie bron sie liczyła a gracz a koksic mozna byla ze standardowym pp-2000
Opublikowano

Zależy jaką masz druzyne jak masz dupną to pewne ze jako atak nie wygracie. Nadal można koksić ze standartowymi brońmi.Ja bardzo długo grałem SV bodajże do 15lvl i miałem spore staty, tak samo z g3a4(niepamientam nazwy).Jakoś z tych wszystkich nowych broni jeszcze najbardziej mi dokucza l85 gdyz jest celny na dalsze dystanse ale juz niedługo......

Opublikowano

trudno wygrać w trybie atak?

nie umiesz grać/twój team jest do dupy....

proste rozwiązanie o.0

też mnie wkurwia to że 5llvl nosi l96.... czy coś:/ choć i tak mało kiedy SNIPER mi zdejmie enginiera.... gram na atak na każdej mapce .... jeśli już biegne na otwartej przestrzeni to wiadomo że dobry sniper będzie chciał mi heda strzelić........... a ja na to co?

kiwam głową -___- ;x

YAY

Opublikowano

a co to za roznica jaki lvl jak ma bron moze i miec laser ale jak nie umie grac to i tak cie nie zabije.

ja od 5lvl milalem m95(jak zdjolem na runde 10 to sie juz cieszylem) az do 16 a na 16 kupilem l96a1 i mam teraz takie wyniki (ktore nie sa wcale mistrzowskie)

bedzie tak ze ty bedziesz miec podstawowa bron a twoj przeciwnik np 2lvl bedzie mial super pro najlepsza z najlepszymi dodatkami a nawet cie nie trafi bo nie umie grac :P

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

trudno wygrać w trybie atak?

nie umiesz grać/twój team jest do dupy....

proste rozwiązanie o.0

też mnie wkurwia to że 5llvl nosi l96.... czy coś:/ choć i tak mało kiedy SNIPER mi zdejmie enginiera.... gram na atak na każdej mapce .... jeśli już biegne na otwartej przestrzeni to wiadomo że dobry sniper będzie chciał mi heda strzelić........... a ja na to co?

kiwam głową -___- ;x

Dodaj mnie do znajomych mój nick to NakAru21 z chęcią sprawdze jutro czy na pewno uciekniesz mi od heda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...