Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmycie

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiło mi się na kompie takie jakby rozmycie :D Mam tak na każdej stronie internetowej i w każdej grze/aplikacji...

Zaznaczyłem to rozmycie na czerwono,przyjrzyjcie się to zobaczycie :D

o6uGN.png

Tu macie większą rozdzielczośc

http://i.imgur.com/o6uGN.png

Ktoś wie o co tu kurna chodzi? ::D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja tutaj niczego nie widzę...

Masz tutaj screena tego tematu,porównaj go sobie to zobaczysz...

aJBYz.png

Większa rozdziałka

http://i.imgur.com/aJBYz.png

@Down

Zacznijmy od tego zebyś się przyjrzał...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

To ja nie wiem,może tylko u mnie to widać? na serio tak mam :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

wad monitora nie można zobaczyć na screnie !

tylko zdjęcie

windows ma opcje kalibracji czcionek ( CLEAR TYPE ) i obrazu , użyj tej opcji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wad monitora nie można zobaczyć na screnie !

tylko zdjęcie

windows ma opcje kalibracji czcionek ( CLEAR TYPE ) i obrazu , użyj tej opcji

No czy to wada monitora to nei wiem :D

Gdzie ta opcja?

Zalecam wizytę o 'okularologa'.

W styczniu jade bo jzu 2 lata nosze okulary <3

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

@up

no właśnie no to mamy przyczynę, załóż okulary i będzie git.

Opublikowano

Wysłałem foty kolegom i oni widzą to co ja,wiec nie gadajcie ze nic tu nei widzicie...

Czy to może być spowodowane tym,że karta graficzna siada?

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Już widzę że większość jest ślepa. Temat źle opisany ... Są tam kwadraty z białymi liniami na około kwadratów da się zobaczyć. Na moje to może być wina wgranego motywu Visty na XP (Windows XP nie jest przystosowany do przeźroczystych pasków), sterów albo za dużej rozdzielczości ekranu na za słabej karcie graficznej. Jeśli masz full HD monitor ustaw na mniejsza rozdzielczość i wtedy wrzuć screena. A BTW jak będziesz przeklinał to nie będziem pomagać. "no właśnie no to mamy przyczynę, załóż okulary i będzie git." Nie bądź taki mądry bo sam potrzebujesz okulary.

Opublikowano

@2uup

Zapewne koledzy też noszą okulary ot oto chodzi.

@down

nie wymądrzam się tylko stwierdzam fakty, procku.

Opublikowano

Lemonek, ty się tak nie wymądrzaj. Właśnie jest różnica, między SS a zdjęciem. Zdjęcie pokazuje to co monitor wyświetla, a SS to co karta graficzna.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sprawdź sterowniki od karty, sprawdź czy to nie wada monitora. Może karta się spaliła? xD

@down

A widziałem, bo sam miałem ;3 Takie kółka mi się zrobiły i jakość się zepsuła, zapomniałem jak to nazywają :D

QtiV6xY.gif

Opublikowano

póki nie wrzucisz zdjęć ekranu to licz na takie a nie inne komentarze

Sprawdź sterowniki od karty, sprawdź czy to nie wada monitora. Może karta się spaliła? xD

Ty chyba nie widziałeś spalonej grafy nie?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dobra,nie wiem o co tu kurna chodzi,ale dzis wlaczyłem komputer i to się naprawiło.Widocznie monitor mi chwilowo zeswirowal a przez noc jak byl wylaczony to sie naprawil,bo teraz tez juz nic na tych screenach nie widzę xD

Już widzę że większość jest ślepa. Temat źle opisany ... Są tam kwadraty z białymi liniami na około kwadratów da się zobaczyć. Na moje to może być wina wgranego motywu Visty na XP (Windows XP nie jest przystosowany do przeźroczystych pasków), sterów albo za dużej rozdzielczości ekranu na za słabej karcie graficznej. Jeśli masz full HD monitor ustaw na mniejsza rozdzielczość i wtedy wrzuć screena. A BTW jak będziesz przeklinał to nie będziem pomagać. "no właśnie no to mamy przyczynę, załóż okulary i będzie git." Nie bądź taki mądry bo sam potrzebujesz okulary.

Skoro ty widziałeś to co ja to moze masz ten sam problem ? :D

Temat cls.

1377199031-U370188.png

By Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...