Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] hack shield

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podbijam do pana Up. po klilnięciu download na stronce kamera przekierowywuje na strone gdzie trzeba podac nr. telefonu itp -.-

edit: u góry po prawej masz "skip ad" - klikasz i wsio.

U mnie fix nie działa z m2bobem. Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra ludziska , wejdźcie sobie na m2bob.eu i pojawiła się aktualizacja do m2bob ver. 1.7.3 , I działa bez żadnego kombinowania . Sprawdzałem m2bob działa bo właśnie sobie włączyłem żeby expił ;)

p.s Licze na like :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No tak , normalnie odpalam m2boba tak jak wcześniej i ładuje mi się, nic nie wyskakuje żaden hshield . No i bot śmiga :) :)

Więc wydaje mi się , że to po prostu były błędy w m2bobie i zostały naprawione, i nastąpiła aktualizacja.

No taki mały wypadek przy pracy był (z pewnością ) . No ale koniec końcem i tak niedługo będzie aktualizacja i skończy nam się m2bob FREE .

A tak to na chwilę obecną życzę miłego śmigania na bobie :)

Like ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Up

Wczoraj też mi działał m2bob lecz gdy wyłączyłem kompa znów nie działał. Wbiłem rano pobrałem na nowo i znów działą ;D

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

up mi tez konta pobanowalo :D

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...