Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] hack shield

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z m2bobem a więc :

Przed chwilą chciałem włączyć boba , i w momencie logowania postaci wyłączył się i wyskoczył napis

"Hack_Shield

DETECT_GAME_HACK

D:\metin2\M2Bob - Version 1.7.2.exe"

Czyżby hack shield zaczął wykrywać hacki ???

1377531174-U173186.png

Opublikowano

mam to samo ... dziwne :unsure: pewnie zaraz przyjdzie mi ban na konto ... troche jej szkoda no ale co tam ryzyko grania na botach :P

Bywalec
Opublikowano

Ostatnio aktualizacja poprawiła m.in. funkcjonalność wykrywania niedozwolonych oprogramowań.

Radzę wam już nie korzystać z nich.

Opublikowano

Ja miałem tak samo przed chwilą wszystko działało było ok.. wyłączam gre chce sie zalogować a ty mi to samo wyskakuje i lipa

Opublikowano

Mi nie dziala ani mod ani bob :D:D a najsmieszniejsze jest to ze jak szedlem do budy to ustawilem FB i dropki na m2bobku a teraz wylaczylem na chwile i blad hs :D:D:D:D pompaaaaa

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

czyli widać koniec m2bob'a.

Przynajmniej się cieszcie że mieliscie te kilka tygodni :]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Juz nie srajcie z tymi banami bo nie dostaniecie i tak. HS tylko wykrył że się włącza z niedozwolonym oprogramowaniem.

Opublikowano

Obstawiam że jeszcze dziś kamer napisze nowego moda i mod bedzie, m2bob pewnie też dziś będzie nowy lecz juz zacznie się era płatnych ; ) i znowu trzeba bedzie czekac rok na jakąś nową grupke programistów którzy napiszą coś w stylu em2 czy m2bob'a ; ) (i też pewnie rok bedzie darmowy a potem blablablablabla i nagle płatny )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde, lipa troszkę. Bo chciałem dobić od 36 lvl i riba mieć, a tak zatrzymałem się na 25 i 3 kółkach . ;/ Może nie długo coś wymyślą, jak nie dziś jeszcze to jutro .

B)

2wlvub9.jpg
Opublikowano

KONIEC BOCENIA METINOWCY ALE JA JUZ W SUMIE SIE CIESZE BO JUZ SIE NACHAPALEM WYSTARCZAJACO FB I DROPKAMI HIHI . PRZYNAJMNIEJ NIE BD TEJ INFLACJI I TYLU BOTOW BD SPOKOJ JA SIE CIESZE :) <ok> ;)

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Obstawiam że jeszcze dziś kamer napisze nowego moda i mod bedzie, m2bob pewnie też dziś będzie nowy lecz juz zacznie się era płatnych ; ) i znowu trzeba bedzie czekac rok na jakąś nową grupke programistów którzy napiszą coś w stylu em2 czy m2bob'a ; ) (i też pewnie rok bedzie darmowy a potem blablablablabla i nagle płatny )

bo programowanie to nie jest jakiś bełkot słów który każdy idiota w podstawówce czy gimbazie może napisać - dlatego po okazaniu się że program dobrze się sprawdza, jest funkcjonalny i ludzie z niego korzystają twórcy chcą na nim zarobić - bo w końcu cały czas nad nim pracują i aktualizują.... jeśli Ci szkoda tych marnych kilku groszy to sam napisz taki program

Nie potrafisz? Graj fair play.

Kazdy post o tym, że boty do metka są czy były bezpłatne a nagle płatne będę hejcił :)

Opublikowano

Ludzie nie ze koniec m2bob. M2bob jest dalej tylko trzeba za niego placic w euro czytalem na forum,Jak chcecie miec to trzeba placic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...