Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Charakter? Problem z wyborem Postaci.

koncikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram już w lol'a od sierpnia 2012.Grałem wieloma postaciami i na głównym serwie i na pbe.Lecz problem polega na tym ,że pograłem max 5 rozgrywek i postacie mi się nudziły...

Ma ktoś taki problem?

Gra jest super ale nie potrafię znaleźć dla siebie championa. ;p

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Zobacz sobie kim jaka role najbardziej lupisz. Adc, support, mid, junga albo top. I tylko tam graj.

Ja np gram adc i gralem juz ezrealem chyba ze 100 gier i dalej mi sie nie nudzi :)

Sam mialem tak jak ty.

;)

Opublikowano

Ja również tak miałem, tak jak każdy. Ale LoL jest jedyną grą, jaką znam, która nie nudzi się po kilku dniach/tygodniach grania . Popróbuj kilka postaci, najlepiej na PBE żebyś PZ nie tracił na officialu. Polecam Ci Katarinkę/Irelkę ;d Mocne nafeedowane.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mi się wydaje, że wręcz przeciwnie. Graj każdą grę inną postacią. Miej swojego maina wymasterowanego, ale graj nim jak wiesz, że gra będzie ciężka i będziesz musiał carrować team.

Podsumowując: Graj czym tylko wlezie :)

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Ja nie mam takiego problemu. Anivią rozegrałem już może ze 100 gier a nawet Soraką mam zapewne ze 50.

Polecam Dariusa aka KS Master

Zabicie wroga ultem, gdy ten już myśli, że z nami wygrał - bezcenne. Tudzież KSowanie całego teamfightu - jeśli dobrze wymierzysz i macie focus to kążdy TF wasz.

Ja osobicie lubię Nocturna, ze względu na jego styl "Darknessss" etc. + jego odpicowany skin dał mi nowej radochy w graniu nim.

Fajni są burstujący AP carry - typu annie gdzie przeciwnik zastanawia się - Co się właśnie do cholery stało?

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja tam zawsze kupuję postacie na "ślepo". Np widzę ,że ktoś ciśnie np. rengarem to go kupuje aby wypróbować mi ta metoda najbardziej odpowiada.

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

@up

I cieszysz japie kiedy macie 2 midderów albo supportów -,-

@top Graj postaciami, które wymagają umiejętności (ezreal itd) One się szybko nie nudzą bo masz większy podjar jak trafisz skillshootem

Opublikowano

Zagraj se w jakieś MMORPGka typu RoM i potem wróć do LoLa. Mi się tak zajebiście gra.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@up

I cieszysz japie kiedy macie 2 midderów albo supportów -,-

@top Graj postaciami, które wymagają umiejętności (ezreal itd) One się szybko nie nudzą bo masz większy podjar jak trafisz skillshootem

Dyrrr chodzi mi o to ,że kupuję postacie na ślepo... A nie wybieram na pałe w grze ...

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...