Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak oceniacie Event Zimowy

:Kasta:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiadomo juz ile pierników trzeba na jedną czesc ?

Nieoficjalnie mówią że 500 szt . jednak to nic pewnego na 100%. lecz biorąc pod uwage że ludzie maja pierników w granicach 6-7 tys nawet to mogą dać więcej by nie bylo tak łatwo jak z morianturem

Opublikowano

tez tak słyszałem a pierniki maja byc ok 100 pereł ;(

Też tak słyszałam chyba mamy te same informacje :) jeśli będą po 500 nie ma tragedi :) nawet jeśli będziesz mieć tylko za kalendarz fragment to 1500 w 30 dni jest spokojnie do ubicia :)

Opublikowano

jak jeden piernik bedzie kosztowac 100 pereł to wszystkie czesci beda kosztowac 200 tys pereł jedna połowa 50 tys pereł

Opublikowano

jak jeden piernik bedzie kosztowac 100 pereł to wszystkie czesci beda kosztowac 200 tys pereł jedna połowa 50 tys pereł

Tak lecz 1 część za otwieranie kalendarza masz i tą zdobyć jest najprościej. a co do ceny jest ona naprawde mała porównajcie to sb z desinginem supermacy który kosztuje chyba w granicach 150 tys pereł. biorąc pod uwage że zimowa skórka daje większą salwe od niego salwe w harpuny hp i pv to cena naprawdę jest śmiesznie mała :)

Opublikowano

no ja niedługo kupuje perły i bede czekał. desing nprawde taki tani nawet niektorzy wiecej wydali na zdobycie tych czesci

Opublikowano

no ja niedługo kupuje perły i bede czekał. desing nprawde taki tani nawet niektorzy wiecej wydali na zdobycie tych czesci

Wlasnie ktos tam na same kluczyki wydal wiecej :P ale swoja droga w wiekszosci gier da sie spokojnie zaliczac eventy gdzie nagrody sa porownywalne ze skorkami w SF ale bez wydawania grosza. Roznica jest taka ze w innych grach tworcy daja cos ekstra z jakiejs okazji a nie szukaja okazji do naciagania graczy dajac cos wcale nie za takie male pieniadze graczom ktorzy bez tego poprostu traca bezsprzecznie przewage w grze. Zreszta jak znam BP a znam bo w SF zaczalem grac 6 lat temu i dobrze pamietam tamte czasy w grze i widze co sie dzieje teraz to przygotujcie sie na to ze BP wykreci wam znowu numer i do tych 500 perel za piernik trzeba bedzie dodac jeszcze 1000 lub wiecej.

Nie zebym sie wymadrzal ale moim zdaniem plota wyszla od BP po to aby ludzie kupowali perly juz teraz bo niby nie tak duzo potrzeba a potem jak cena bedzie inna to dokupia wiecej bo sie napalili a polowe juz maja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...