Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak oceniacie Event Zimowy

:Kasta:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol 200pln za 1 czesc skorki? a twoj kumpel to juz prawdziwy idiota

nie pln tylko kluczy. to raz a 2 nie każdy trafia go z 10 kluczy :) ja mam częśc a nadal skrzynki zbieram :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po przeliczeniu tyle mniej wiecej wychodzi

ja zbieram klucze tylko bijac kry jak trafie to fajnie a jak nie to trudno i zwariowac sie nie dam

Opublikowano

po przeliczeniu tyle mniej wiecej wychodzi

co ty ... pierdolisz głupoty po przeliczeniu jakims tam :D 200 kluczy lodowych to 90 tys pereł chyba w podstawówce na matematyke nie chodziłes

ja osobiscie wydałem tez z 400 moze cos wiecej kluczy na czesc ale i tak zarobiłem przez te dni 3 mln pereł :D

Opublikowano

czyli wg ciebie 750 perel x 200 kluczy daje 90k perel? lepiej sam wroc do podstawowki klocic sie z kalkulatorem ktory pokazuje 150k perel czyli jakies 200pln

kazdy kto ma wymaksowany statek zarabia na eventach ale nie kazdy ma wszystko na full i wychodzi chociaz na 0 wez to pod uwage

Opublikowano

czyli wg ciebie 750 perel x 200 kluczy daje 90k perel? lepiej sam wroc do podstawowki klocic sie z kalkulatorem ktory pokazuje 150k perel czyli jakies 200pln

kazdy kto ma wymaksowany statek zarabia na eventach ale nie kazdy ma wszystko na full i wychodzi chociaz na 0 wez to pod uwage

Jak juz to 450 perel :) wiec sie nie kluc i nie wyzywaj zachowaj kultury troszke:)

a z drugiej strony co to jest 90k perel jak ja zarobilem grubo ponad 2 banki perel

150k perel bez mhh kosztuje 150zl a kupujac na mhh za 75zl masz 225k perel wiec wystarczy 75zl nie 200 tak jak ty mowisz:) ale po co kupowac perly jak sie tyle na evencie zarabialo

Opublikowano

i dali dni kaszteli i dodatkowe talenty

a ja mam problem bo nie wiem jakie kasztele robic;/

mam rampe i sekstans na 5, i teraz zrobie prochownice i poklad tez na 5

a co z reszta perelek? spokojnie starczy mi na wykup[ienie jakiegos slotu ale nie wiem jaki kupic;/

co myslicie? co bedzie najlepsze?

Opublikowano

Jak juz to 450 perel :) wiec sie nie kluc i nie wyzywaj zachowaj kultury troszke:)

a z drugiej strony co to jest 90k perel jak ja zarobilem grubo ponad 2 banki perel

150k perel bez mhh kosztuje 150zl a kupujac na mhh za 75zl masz 225k perel wiec wystarczy 75zl nie 200 tak jak ty mowisz:) ale po co kupowac perly jak sie tyle na evencie zarabialo

Lodowy klucz (Szczegóły)

W tej aukcji licytujesz 1x Lodowy klucz

Najwyższa oferta: JIMLAMENACE

Złóż ofertę:

Kup teraz:

750

czyli co serwer to inna cena.....

a co to jest 90k perel jak ktos nie ma wyjebanej lajby i nie zarabia nic? btw zachowam troche kultury i nie bede pisal co sadze na temat wydawania realnej kasy na ta gre

Opublikowano

bo jessu...

jaka inna cena?!

to jest cena bez rabatu, premium, i 10 wysp...

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

a toprawda ze czesc z bawlwana można trafic z kier czy to tylko głupia plotka?

o czesc skorki Ci chodzi?

z kry nie dostaniesz częsci

Opublikowano

SIEMANKO

Evencik jest przezajebisty polecam bić we 2 red sainty bardzo dobrze sie na nich wychodzi od poczatku eventu do teraz jestem już na + około 500tys perełek.

Polecam również bić (na bocie) kry. Od godziny 10 do 17 mója krypka uzbierała 50tys perełek około 120 pierników 300 sokolego 230 odłamków 170 świec, bałwanków 120 i zimowych światełek około 50 wiec wynik na dzis jest bardzo dobry...

Lecz na PL1 Eventem są również atrakcyjne lagi haha

Czy może ktoś już dostał część do skórki ?

Tutaj opisujemy nasze doświadczenia co do eventu te dobre i te złe:)

SIEMANKO

Evencik jest przezajebisty polecam bić we 2 red sainty bardzo dobrze sie na nich wychodzi od poczatku eventu do teraz jestem już na + około 500tys perełek.

Polecam również bić (na bocie) kry. Od godziny 10 do 17 mója krypka uzbierała 50tys perełek około 120 pierników 300 sokolego 230 odłamków 170 świec, bałwanków 120 i zimowych światełek około 50 wiec wynik na dzis jest bardzo dobry...

Lecz na PL1 Eventem są również atrakcyjne lagi haha

Czy może ktoś już dostał część do skórki ?

Tutaj opisujemy nasze doświadczenia co do eventu te dobre i te złe:)

BYŁO TAK DOBRZE ŻE JUŻ PRZEDOBRZYLI I ZEPSULI TERAZ JUŻ NIC SIĘ NIE OPŁACA BIĆ JEST WIELKA KICHA - SIEMKA
Opublikowano

Ludzie to jest najbardziej oplacalny event jaki widzialem w calej swojej karierze w Seafight w tym momencie +900 k pereł

Opublikowano

Ludzie to jest najbardziej oplacalny event jaki widzialem w calej swojej karierze w Seafight w tym momencie +900 k pereł

opłacalny tylko dla graczy z salwą 40k (z elitarnych)

Opublikowano

opłacalny tylko dla graczy z salwą 40k (z elitarnych)

tu sie myslisz ja mam maksymalna salwe mozliwa w tej chwili w grze i od wczoraj na balwanach na minus jestem wczesniej bylem 2k perel do 5k na plus z balwanow a z redow na minus a kolega moze i wychodzi na plus jak bije z darmowych kulek:)
Opublikowano

tu sie myslisz ja mam maksymalna salwe mozliwa w tej chwili w grze i od wczoraj na balwanach na minus jestem wczesniej bylem 2k perel do 5k na plus z balwanow a z redow na minus a kolega moze i wychodzi na plus jak bije z darmowych kulek:)

cos wkrecasz bo nagrody za eventowe boty zostaly zmniejszone juz 4 dni temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...