Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie w Sylwestra :)

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

forever-alone-face.png

Tak na prawdę to pewnie z kolegami... Ech, jak to u mnie, "czipsy, kola, gramy w LoLa". Nie przewiduję niczego ciekawego.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

U mnie w tym roku lipa, ogarnięci kumple wypierdalają gdzieś poza Warszawę, więc nie ma do kogo wbić / kogo zaprosić.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie martw się. Nie naprawisz ludzi. "Absolwenci" gimnazjum lub nawet jeszcze nie, myślą, że są nie wiadomo jak dorośli więc każda impreza MUSI wiązać się z alkoholem. Jak nie ma to zwykle jest "chujnia". A jak się urżną w trupa to cóż, będą mogli zaimponować swoim koleżkom opowieścią o rzyganiu za horyzont i "tych najlepszych melanżach"...

Zgadzam się ale patrząc po mnie i po moich znajomych - 3 klasa gimbazy. Planujemy sylwestra z alkoholem ale bez przesady, nie chcemy się urżnąć do nieprzytomności. Po prostu alkohol to dodatek,a większość osób zmienia priorytety i to alkohol jest na 1 miejscu.

Opublikowano

Tak, będzie zabawa do sylwestra. Potem ze znajomymi ustawione jest picie. Trzeba przecież puścić te kilka petard z Lidla. Dopiero ok. godziny 3:00 taśma się urywa.

Arcymistrz
Opublikowano

Eee kupie szampana i będę świętował robiąc prefixy w dziale MC i o północy walne statusa ;3

A na szerio.

Na pewno pojade do miasta i gdzieś wyjdę z koleżankami / kolegami

Opublikowano

Cześć.

Jak wiadomo, nie długo jest Sylwester, także trzeba mniej więcej już planować, gdzie się wybierzemy oraz co ze sobą weźmiemy.

Ja wybieram się do kumpla.

Nasz skład trunków jest baaaardzo rozmaity i nie chcę tutaj wymieniać, ale będzie więcej % niż wartość cyfr nowego roku :)

Po sylwestrze, leczę kaca i do szkoły :P

A Ty ? Co robisz w Sylwestra ?

To samo co ty, tylko ja z alkoholem nie oranżadą.

Opublikowano

Hrabia, jaki Ty jesteś idealny... Pewnie robiłeś identycznie :)

Nie, nie jestem idealny. Tyle, że akurat w moim przypadku picie dużych ilości alkoholu kończy się nieszczęśliwie, dlatego przestrzegam innych, żeby pili z rozwagą :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@Dash

No to mamy gdzie wbijać powiadasz :P ?

Jak się rodziców uda z domu wygonić to tak xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

W tym roku planuje spedzic sylwestra z dziewczyna przed telewizorem... czlowiek sie starzeje i chce spokoju xD

Opublikowano

Widzę że już teraz każdy gimbus zabawia się z %.Kiedyś to się chodziło z rodzicami na rynek żeby pooglądać fajerwerki,teraz każdy dzieciak tylko pije i pali.Też jestem dzieckiem ale nie pije i nie pale :<

Pójdę do kolegi,czipsy pepsi i będziemy sobię grać :)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Widzę że już teraz każdy gimbus zabawia się z %.Kiedyś to się chodziło z rodzicami na rynek żeby pooglądać fajerwerki,teraz każdy dzieciak tylko pije i pali.Też jestem dzieckiem ale nie pije i nie pale :<

To co ja ;)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...