Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie w Sylwestra :)

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja będę przesyłał zdjęcie Hadesowi ;_;

A tak na serio to idę ze znajomymi...gdzieś w las. Cholera wie :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

A ja skromniutko z dziewczyną na imprezkę do znajomych troszkę się wypije, a późnij idziemy do mnie dalszych wydarzeń nie planowałem.

Opublikowano

Idę do znajomych i potem idziemy na dzifkiiiiiii.

Akurat w sylwestra robię imprę u mnie i się tam wpierdalają do mnie.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

U mnie konkretnych planów nie ma, szukamy na razie u kogo zrobimy sylwestra.

Ale najgorsze jest to że muszę iść na drugi dzień na masze do kościoła i po podpis, nie ciekawie- Bierzmowanie

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

3 Dniowa domówka u koleżanki w domu 4 pary i pusta chałupa ;P planujemy 3 dni xD

Opublikowano

@ Adam - To co to ma być za Sylwester? Ludzie, to ma być zabawa,tańce,śpiewy, owszem będzie alkohol ale przecież nie urżnę się tak żebym tego nie pamiętał. Jak dla mnie to bez sensu urżnąć się i zgonować w kąciku podczas gdy wszyscy się bawią.

Opublikowano

@ Adam - To co to ma być za Sylwester? Ludzie, to ma być zabawa,tańce,śpiewy, owszem będzie alkohol ale przecież nie urżnę się tak żebym tego nie pamiętał. Jak dla mnie to bez sensu urżnąć się i zgonować w kąciku podczas gdy wszyscy się bawią.

Nie martw się. Nie naprawisz ludzi. "Absolwenci" gimnazjum lub nawet jeszcze nie, myślą, że są nie wiadomo jak dorośli więc każda impreza MUSI wiązać się z alkoholem. Jak nie ma to zwykle jest "chujnia". A jak się urżną w trupa to cóż, będą mogli zaimponować swoim koleżkom opowieścią o rzyganiu za horyzont i "tych najlepszych melanżach"...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...