Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][NoPremium][Survival+Freebuild]Servery MineSurv (Wracamy po długiej przerwie)

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedłem na server, posiedziałem, wyszedłem.

Powyższe zdanie opisuje cały server, niestety.

Niczym specjalnym się nie wyróżnia, budowle - jak oczywiście na FB na początku sprawiają wrażenie pięknych, jednak jak kto woli.

Piękno tkwi w prostocie, ściany spawnu opierają się na prostym szkielecie ze stone'a, a w ścianach spływa woda. Nic specjalnego.

Enchant room jest położony na spawnie, więc już mamy ''full-wypas'', administracja nie wita jakoś specjalnie nowych graczy.

Admini od czasu do czasu (czasami często) czują się zbyt pewnie, przy czym spamują różnymi emotikonami, co nie należy do ich obowiązku ani nie

reprezentje pozytywnie ekipy.

Regulamin, że się tak wyrażę ''widać jak pół dupy zza krzaka'', a tak praktycznie - nie widać go.

Server jest non-premium, ogólnie - gra na nim nie jest zła, jednak niczym się nie wyróżnia.

Jak na server freebuild zarząd servera potraktował nas podstawowymi pluginami, server nie zachęca do gry, niestety.

[NEUTRALNIE-NEGATYWNA] Tak mniej więcej -5/10

Opublikowano

Wszedłem na server, posiedziałem, wyszedłem.

Powyższe zdanie opisuje cały server, niestety.

Niczym specjalnym się nie wyróżnia, budowle - jak oczywiście na FB na początku sprawiają wrażenie pięknych, jednak jak kto woli.

Piękno tkwi w prostocie, ściany spawnu opierają się na prostym szkielecie ze stone'a, a w ścianach spływa woda. Nic specjalnego.

Enchant room jest położony na spawnie, więc już mamy ''full-wypas'', administracja nie wita jakoś specjalnie nowych graczy.

Admini od czasu do czasu (czasami często) czują się zbyt pewnie, przy czym spamują różnymi emotikonami, co nie należy do ich obowiązku ani nie

reprezentje pozytywnie ekipy.

Regulamin, że się tak wyrażę ''widać jak pół dupy zza krzaka'', a tak praktycznie - nie widać go.

Server jest non-premium, ogólnie - gra na nim nie jest zła, jednak niczym się nie wyróżnia.

Jak na server freebuild zarząd servera potraktował nas podstawowymi pluginami, server nie zachęca do gry, niestety.

[NEUTRALNIE-NEGATYWNA] Tak mniej więcej -5/10

Ekhm to chyba nie ten temat...

Coś ci się kolego pomyliło:

1.Nasz spawn nie opływa w wodzie!

2.Administracja wita każdego

3.Regulamin jest napisany prawidłowo

4.Podstawowe pluginy:MobArena,Simple Spleef,Weather-Man,Buttonwarp,Advancedbans?

5.Naucz sie myśleć logicznie cyt. "Server jest non-premium, ogólnie - gra na nim nie jest zła, jednak niczym się nie wyróżnia." potem napisałeś cyt. "[NEUTRALNIE-NEGATYWNA] Tak mniej więcej -5/10"

b_560_95_1.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...