Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Pierwszy raz w NosTale

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli byś gral na s2 moglbym ci troche pomoc ;3 jak coś PW

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Wykonuj misję a będziesz dokładnie wiedział gdzie expić :) Poza tym.. Na samym początku tak czy siak tylko musisz robić misje.. Samodzielnie nie expisz, to nie MT2 ;) ( na początku.. To zrozumiałe że np. przy 40 lvl samemu już expisz.. On ma 20 lvl ). Rób misje, a gdy ich zabraknie to bijesz mobki. Karty Specjalisty mają własną profesje, dzięki profesji zdobywasz nowe skille.. Radze wbijać profke bo potem Ci się przyda ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

A jak się nie ma sp to można używac skilli takich, że np. walne kilka mobow na raz?

@edit

Mam 27 lvl Wojownik i wale po 100 - 140 to jest mało czy normalnie na takim lvlu?

Widziałem łuczników i magów na podobnym lvl oni biją o wiele więcej 300 - 350 ;/

surprise motherfucker

Opublikowano

Ahh... Wojownik - Wali baardzo powoli, baaardzo słabo, ale ma dużo hp dzięki czemu też wolno pada. Mag bije bardzo mocno, zadaje duże DMG i dosyć szybkie za to jego HP... Pada bardzo szybko jak się go źle zrobi. Łucznik to taka równowaga między magiem a wojem. Bije mniej niż mag, ale więcej od woja, za to ma mniej hp od woja, ale więcej od maga ;D Dla tego walisz najmniej ;) Są skille czyli obszarówki masz w opisie skilli ilość komórek :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dobra mam 59 lvl Łucznika i mam misje na zdobycie Zębów Bestii, na razie mam ich 6, a potrzeba 15.

Rzadko lecą... i trudno się zabija te Bestie ;/ Jakieś wskazówki? ;c

surprise motherfucker

Opublikowano

Marudzicie na magow. Mag jest trudna klasa, bo podobno ma malo hp.

Ale ma duze mentolniecie ( nie chce klnac) jak np zaciumalem z dg wk na hita.

Co do ciebie. Bestie sa trudne, no serio powiem. najlepiej robic je w rangerze, i jesc te torty z eventu.

Potem masz juz latwe misje az do glutow, wiec sie nie martw.

zawsze mozesz poprosic kogos z family, bo jak masz 59 lvl to widocznie ja masz.

Powodzenia w grze - NavendoPL z S3 ;)

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Nie mam fam ;x

Konto dostałem i nie ogarniam :/

GG: 15554529 pisać jakby ktoś chciał mi pomóc :P

Mam już 8 zębów <3

surprise motherfucker

Opublikowano

1. Która profesja jest najlepsza do expa? Mag, woj czy łucznik?.Moim zdaniem wojonikl

2. Mam na razie 11 lvl postaci i 14 lvl tego drugiego (nie wiem co to), gdzie mam expić na grochach po trochu lub na owieczkach

3. Od którego lvl'a mogę wybrać sobie profe? 20

4. Słyszałem coś o jakiś kartach, do czego one służą i jak je zdobyć wpisz w google "Karty SP-nostale"

5. Prosiłbym jeszcze króciutki poradnik gdzie expić do 30 lvl. http://www.mpcforum.pl/topic/805234-tut-jak-szybko-wbic-36-lvl/

1470jk.jpg
Opublikowano

@up

Po co odpowiadasz na pytania, na które znam już odpowiedź?

Mam 10 zębów <3 Pisać na PW jeżeli ktoś może mi pomóc ;c

surprise motherfucker

Opublikowano

Widzę, że nieźle sobie radzisz na moim koncie :) Jeżeli chodzi o fam to możesz trochę pokłamać. Napisz tak:

Szukam fam! Ogar LoD! Mam WK lecz nie mam profki do niego! 

Po pewnym czasie na pewno ktoś Cię weźmie do fam a tam na pewno znajdziesz jakąś Holke albo WK do dropienia zębów. Masz tam rozpoczętą misje na sp3. Musisz uzbierać krzemienie :) Polecam zrobić to sp3 bo zawsze się przyda :) Kup trochę itemków z NM najlepiej tak za 50zł i tak zarobisz kasę na WK :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...