Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jak szybko wbić 36 Lvl

LiveTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! W tym poradniku opisze..

.. jak szybko wbić 35 Lvl!

Tworzymy sobię postać (pominę rejestrację ponieważ myślę, że z tym problemów nie ma ) Czekamy aż minie filmiczek z aktu :) ..

1535ids.jpg

.. Kiedy już to zrobiliśmy idziemy na złośniki polować na złośniki i na kury..

.. Dobijamy tam powiedzmy 10 Lvl postaci i jakąś 15 profesję..

Nabiliśmy 10 lvl postaci i 15 lvl profesji co dalej? Robimy misję na złapanie kurczaka i upolowania złośników, dostajemy zbrojkę, idziemy do calvina, robimy misję na zabicie ziaren i złośników po cyzm dostajemy pałkę. Idziemy na łąki NosVill i tam bijemy ziarna i owieczki z kurczakiem...

24qp936.jpg

Nabijemy na tych mobkach ok. 15 lvl idąc na wyższe mobki czyli po 2 stronie "góry" na lewo, i ok. 18 lvl postaci, 20 lvl profy dobijamy na własną rękę na kopalniach..

..wbiliśmy lvl i idziemy do mimi, zdejmujemy cały ekwipunek i zmieniamy klasę na łucznika, wojownika lub magika :)

Jak mamy już 15 lvl postaci i jesteśmy np. wojownikiem (na przykład!) idziemy na kopalnie i tam wbijamy 20 lvl postaci oraz ok. 5-7 lvl profesji ..

.. nastepnie idziemy do calvina i kupujemy skille na norma ^^ (norm= normalna postać bez SP na sobie)

zyaurl.jpg

Super! Mamy 20 lvl i ok. 8 lvl profy i skille, więc idziemy na owce i lisy na +21 poziomie ^$^ wbijamy 25 lvl oraz 10 lvl profesji (lub więcej)

2vab586.jpg

Kiedy już mamy ten odbowiedni lvl idziemy na słoneczne łąki gdzie dobijamy 30 lvl postaci i ok. 15 profesji..

dw8fpd.jpg

Już nie mam o czym pisać :) idziemy na posterunek fernon i tam wbijamy 35-36 lvl i 20 profesje :)

Do zobaczenia!

Uwaga, poradnik jest mało uszczególniony, jest dla początkujacych. Na ss się starałam. Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia proszę pisać poniżej poprawie ew. błędy :)

1470jk.jpg
Opublikowano

omg poco ten poradnik on jest do dupy :D rób tylko misje i wbijesz w około 10 godz 30lvl tak jak ja :P i profe około 15

4kbucl.png
Opublikowano

omg poco ten poradnik on jest do *** :D rób tylko misje i wbijesz w około 10 godz 30lvl tak jak ja :P i profe około 15

^^ Cieszę się, że tak szybko LvL bijesz, i wyrażaj się :) Ale jak ktoś zaczyna grę i nie ma o nostale zielonego pojęcia to mu sie przyda

CHWILA.. teraz pacze dokładnie ty 30 lvl w 10 godzin wbijasz !? mi to 4 zajmuje...

Haloooooo.......... jest ktooo?.......

1470jk.jpg
Opublikowano

Poradnik ładnie napisany ale rzecz w tym, że dla większości użytkowników nie będzie przydatni. Nowi gracze Nostale raczej szukają pomocy w takich sprawach na głównym forum gry.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@UP Masz racje ;( ale jakby się ktoś o nostale dowiedział właśnie z forum? np. gra w metina i znalazł dział nostale wiec poszukał poradnikow na mpcforum (np. trafil na moj) i zainteresowany pobral gre :D i w ten sposob pomoge 5-10% graczy nostale :D

1470jk.jpg
Opublikowano

Like za chęci :) Ale wg. mnie nie opłaca się expić od 30 do 36 na fernon...

Mi z jakieś 1-2h zajmuje bicie przy cp 32 a na fernon to i tak długo bijesz na tym 30lvl bez "lepszego" eq :/

itr0fv.png

Opublikowano

omg poco ten poradnik on jest do dupy :D rób tylko misje i wbijesz w około 10 godz 30lvl tak jak ja :P i profe około 15

Przepraszam musze to powiedziec na temat tego posta

"omg poco ten poradnik od jest do ****"

a)blad orto "poco"

b)po to aby poczatkujacy gracze wiedzieli jak zaczac...

Co do poradnika przyda sie :)

2435676187.png

Opublikowano

O wiele szybciej nabijesz lvl na misjach... Ponieważ one teraz więcej expa niż kiedyś dają więc tuty ''jak szybko nabyć lvl''' są niepotrzebne.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Dobra jak jest tak szybko to wbijecie mi 36lv maga ???

@topic ładny poradnik ale jak ktoś zaczyna grać w nostale to z doświadczonym kolegą jak idziesz sam i patrzysz na grafike to sie śmiejesz.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

misje,misje.. dla mnie zrypali nostale, kiedyś to była zabawa a teraz w tydzień-2 można +60 nabić.. no porażka.. kiedyś to się człowiek na początku gry cieszył, że+45 ma.. jeszcze pamiętam czasy i moje ananasy ^^ teraz jadą na s1..;(

1470jk.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP dobrze mowisz, ale "Newbie" tez nie wiem gdzie dokladnie expic, zrobi misje, nie wjedzie mu lvl, to pojde do miasta blagac ludzi o podexpienie >.< takie sa realia.

"Kiedy kogoś podziwiasz, nie możesz go prześcignąć, lecz dopóki gramy razem, nie ważne że przegramy! Więc czym jest zwycięstwo? Nieważne, ile punktów masz pod koniec meczu... Jeśli nie jesteś szczęśliwy, to nie jest zwycięstwo!"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
A może by takie coś mogło być ? ;)

JAK ZBUGOWAĆ POSTAĆ ŻEBY SIĘ ŁATWIEJ EXPIŁO OD 36LVL:

BUGOWANIE POSTACI:

SPOSÓB I

1. Najlepszym sposobem jest nabicie 25lvl bez robienia misji i kamieni czasoprzestrzeni.

2. Gdy nabijemy już nasz 25lvl to można zaczynać robić misje od początku (1 misja).

3. Później jest łatwiej expić ponieważ np. gdy mamy 41lvl i trzeba zrobić Kamien czasoprzestrzeni (CP) to po zrobieniu tego kamienia musimy dobić 42lvl żeby zrobić CP42.

a w ten sposób nie będzie trzeba dobijać ani 1% ponieważ za ukończenie misji z CP41 dostajemy lvl up.

SPOSÓB II

Gdy mamy 49lvl oraz misje z CP49 to najlepiej poprosić kogoś żeby pomógł wam w CP49 i niech on zrobi całe cp49 a wy siedźcie sobie na początku cp.

Misje wam zaliczy i otrzymacie doświadczenie poziomu i profesji, jednak będzie trzeba robić na nowo te CP49.

I można tak w kółko , tylko musi być znajomy lub ktoś pomoże.

JAK SZYBKO NABIĆ 1-36 lvl ? oto odpowiedź :

No to zaczynamy ;)

1. Tworzymy konto, pobieramy "Nostale".

2. Po pobraniu "Nostale" instalujemy, po instalacji wchodzimy i uruchamiamy grę.

3. Tworzymy i nazywamy postać, oglądamy krótki filmik z gry.

No to pora przejść do rzeczy:

4. Idziemy za złośniki i nabijamy sobie tam spokojnie 9lvl i 20 profke.

5. Po nabiciu 9lvl można zacząć robić misje aż do 15lvl.

6. Na 16lvl idziemy wybrać klasę (Wojownik, Mag, Łucznik).

7. Po wybraniu klasy idziemy na "Tereny kopalń" i wbijamy tam 21lvl lub 22lvl.

8. Po nabiciu 22lvl idziemy na "Słoneczne Łąki" i wyexpiamy sobie tam spokojnie 30lvl.

9. Później idziemy na "Posterunek Fernon" i wbijamy tutaj 36lvl.

10. Po zrobieniu tego wszystkiego możemy zrobić sp1 :).

Myślę że wam pomogłem !!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ile mniej wiecej trwa nabicie lv z tymi poradnikami?

Normalnie taki lv bijesz 2-3 dni;p z misjami i dobijaniem 20% ;), Według mnie najlepiej wbić 20-35 job potem robić pts do 40+ i misje i jest git trochę długo, ale skuteczne i fajnie :)

• 4 miesiące temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Jak szybko wbić 36 Lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...