Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto z Allegro

Łógi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już zależy tylko i wyłącznie od tego od kogo kupujesz, możesz trafić na jakiegoś oszusta, wtedy piszesz do allegro a oni sprawę na policje kierują.

A możesz trafić na normalnego człowieka, kótry nie gra i chce pozbyć się konta

w83od2.jpg

Opublikowano

Nie, pewnie Cię w chuja zrobi, pozmienia później passy i będziesz miał.

Jedynie co Ci zostaje to granie samemu, przynajmniej masz pewność, że nikt Ci konta nie ukradnie. Chyba, że będziesz ściągał jakieś gówna na RP z kayloggerami.

Opublikowano

Czyli jeśli zostałbym oszukanym, zgłaszam to dla Allegro i sprzedający zwraca pieniądze, czy jest odszkodowanie itd ?

I jeśli sprzedawca ma poniżej 13 lat, to też go to obejmuje?

Allegro prawdopodobnie wyśle list do niego i zostanie wezwany na policję w sprawie składanie zeznań, jak ma poniżej 13 lat to się przestraszy i wszystko powie

w83od2.jpg

Opublikowano

Tylko wiesz, że poniżej 13 lat, nie ma odpowiedniego wieku do tego by zostać posądzonym, pozwanym itp :P

Dzięki za pomoc.

I jeszcze jedno pytanie, czy opłaca się zaryzykować i czy naprawdę nic nie stracę, jak w razie oszustwa zgłoszę to do Allegro ?

Powiem tak, lepiej zrób sobie konto i wbij ten 30lvl, nauczysz się grać krok po kroku, będziesz wiedział od kiedy runy kupować i jakie złożyć.

w83od2.jpg

Opublikowano

jesli chcesz kupic konto to pierw umow sie z nim na TS lub Skype i pogadaj z nim i jaka forme platnosci chce czy przelewem czy jak co niektorzy doladowaniami na telefon , ale niech pierw ci pokarze to konto ,ty sobie wejdz na nie, zobacz, mowisz mu potem ze obejzales/as to konto i ze jednak zgodzisz sie na zakupienie jego,potem niech on zmieni pasy do tego konta . Puzniej juz masz wieksza pewnosc ze cie nie oszuka i ci nie da lewgo konto z np : 5 lvl-em. Jesli chce koles przelewem niech da ci nr konta ty mu wysylasz kase a on daje ci e-mail i konto z pasami . Tylko pamietaj pierw zobacz to konto a nie kupuj w ciemno.

Opublikowano

Wiesz, na koncie ma podane miejsce zamieszkania, sporo pozytywów, konto od 2 lat, więc nie wiem czy ryzykować. ;p

Jak ma większość pozytywów to bierz, jak coś to napiszesz do allegro i po sprawie :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Jak kupisz i ci ukradnie to piszesz o sytuacji do angielskiego supporta lol'a, podasz im dane (login logowania, hasło, IP z którego konto było logowane itd.).

Następnie oni przyślą ci na maila hasło do konta i sobie zmienisz wszystkie passy do konta.

Opublikowano

Jak kupisz i ci ukradnie to piszesz o sytuacji do angielskiego supporta lol'a, podasz im dane (login logowania, hasło, IP z którego konto było logowane itd.).

Następnie oni przyślą ci na maila hasło do konta i sobie zmienisz wszystkie passy do konta.

Jak napiszesz im, ze kupiłeś konto na allegro to możesz się z nim pożegnać.

Do tego skąd masz mieć login do gry czy też nazwę przywoływacza jak nas będize miał oszukać? :)

w83od2.jpg

Opublikowano

to juz od cb zalezy czy ci szkoda kasy czy pograc troche i stracic wiece jczasu ale bedziesz mial wiekszy wply na runki, zakup championow itp. np: wolisz postaci AD a masz runki AP i po co ci one ?? A tak z ciekwaosci ile koles chce z konto bo jak 100+ zl to raczej szkoda tej stowki i lepiej na sylwestra sobie zostal :]

Opublikowano

Mam do Ciebie pytanie po co chcesz kupować to konto , zastanów się czy nie lepsza frajda jest grania od 0 i zdobywania wszystkiego samemu ? Potem takie konto kupisz i się nie odnajdziesz w nim bo to nie będzie twoje tylko wbite przez kogoś.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie jest frajda grać z noob teamem kontra smurfy. Też swoje konto kupiłem za 5 zł 20 lvl i gościu wporzo od razu maila zmienił itp. Na koncie gram do teraz

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja nie polecam, często oszukują (większość sprzedawców).

ISeeDeadHaters, hahah, allegro samo nie skieruje sprawy na policję, sam poszkodowany musi to zrobić. Mnie oszukano na 250 zł i co zrobili? Zablokowali ziomkowi konto i powiedzieli, że nic nie mogą zrobić i ja muszę skierować sprawę na policję...

;)

Opublikowano

Jak napiszesz im, ze kupiłeś konto na allegro to możesz się z nim pożegnać.

Do tego skąd masz mieć login do gry czy też nazwę przywoływacza jak nas będize miał oszukać? :)

Kompletnie się na tym nie znasz.. Gówno ci dadzą na policji , sprzedaż kont jest nielegalna więc jak pójdziesz z tym na komisariat to nie dość że tobie się dostanie to jeszcze jemu ,a pieniędzy i konta bracie nie odzyskasz.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie kupuuj kont bo jak cie ojebie to mu nic nie zrobisz.Raz sam się przejechałem.Auckje na allegroszu są wystawiane w formie ogłoszenia i allegro sra na to czy Cie ktoś ojebie a policja ma bardziej wyjebane niż allegro.Nie raz się przejechałem na tych kurwach z allegro.

Opublikowano

nie kupuj konta . Po pierwsze wlasnosc riotu, po drugie nie ma pewnosci ze dostaniesz a po 3 jest taki myk ze ilosc bohaterow jest przekrecana tj. Pisza ze jest 80 ale nie ma ich odblokowanych, tak samo runki strony moze posiadac jednak runek nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...