Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]NIEMCY VS ZSSR ?

FeHnE

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który HT jest bardziej przysz?o?ciowy ?

• ZSSR
      29
    • NIEMCY
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem że będę rozwijał której z tych HT i proszę o wanie opinie.Po oddaniu głosuj proszę o dodanie 2-3 zdań dlaczego to a nie to.

Opublikowano

Niemcy moim zdaniem są lepsze.

Mają świetny pancerz, który po skątowaniu jest nie do przebicia.

Najcelniejsze działa w grze.

Najwięcej HP ze wszystkich

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale za to nie potrafią sie ukryć, są wysokie,a ISy odwrotnie

A co heavy będziesz campił na bazie? Heavy są do pierwszej linii nie do chowania się.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Niemcy moim zdaniem są lepsze.

Mają świetny pancerz, który po skątowaniu jest nie do przebicia.

Najcelniejsze działa w grze.

Najwięcej HP ze wszystkich

Na X tierze największą celność ma amerykański czołg.

Ja polecam ci rosyjskie.

Posiadają bardzo dobry pancerz, fabrycznie skątowany, mocne działo a do tego są szybkie

y526IOx.jpg

Opublikowano

Na X tierze największą celność ma amerykański czołg.

Ja polecam ci rosyjskie.

Posiadają bardzo dobry pancerz, fabrycznie skątowany, mocne działo a do tego są szybkie

Ja nie pisze o 10 tierze tylko ogólnie.....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja polecam ci rosyjskie.

Szybkie? no ja bym nie powiedział. Grałeś którymkolwiek z KW? 30km/h.

Niemieckie osiągają 40+.

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

No ok ale jaka nacja będzie bardziej przyszłościowa ? Bo zssr to nie idze zarobić. KW-1s już za pocisk 1k.

Opublikowano

Niemieckie osiągają 40+.

Które osiągają 40+? Chyba Medy

No ok ale jaka nacja będzie bardziej przyszłościowa ? Bo zssr to nie idze zarobić. KW-1s już za pocisk 1k.

Od 8 tieru w każdej nacji za pestke 1k płacisz

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

zsrr wolę nie pytacie mnie dla czego więc teego wam nie zdradzę :) no dobra powiem wam, gram ruskimi :> a niemcy wcale takich dobrych pancerzy i dział nie mają, jedynie maus i e-100 mają dobry pancerz ale e-100 nie celny :) najcelniejsze działo w grze to bodajrze 152mm z ruskiego kw-2 0,60 na 100m.

edit: niemcy 40+? hahah na V tierach lekkie i srednie czołgi to moze... juz potem smołuchy ledwo 20 na godzinę jadą kiedy np is7 na X tierze 50 wyciska...

Opublikowano

zsrr wolę nie pytacie mnie dla czego więc teego wam nie zdradzę :) no dobra powiem wam, gram ruskimi :> a niemcy wcale takich dobrych pancerzy i dział nie mają, jedynie maus i e-100 mają dobry pancerz ale e-100 nie celny :) najcelniejsze działo w grze to bodajrze 152mm z ruskiego kw-2 0,60 na 100m.

edit: niemcy 40+? hahah na V tierach lekkie i srednie czołgi to moze... juz potem smołuchy ledwo 20 na godzinę jadą kiedy np is7 na X tierze 50 wyciska...

Hahahahahhahahaaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahaaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahaaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahaaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahaaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahaaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh

Beka!

ajcelniejsze działo w grze to bodajrze 152mm z ruskiego kw-2 0,60 na 100m.

Hahahah. Jakbyś nie wiedział, to tym mniej to tym lepiej....

Jak już jesteśmy przy niemcach to czy zamiast PzIV mogę zostawić VK 3601 H na zarobek ?

Jak lubisz nim grać i wiesz, że go opanowałeś, to profity będą dobre.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wchodząc na temat wiedziałem, że Flap zaciekle będzie bronił swoich szwabów niemów

Niestety kurna nie da się porównać- co lepsze.

Jako tako można porównać USA do ZSRR bo są podobnie mobile itp.

Tutaj chodzi o zastosowanie. Do czego innego dasz Niemców a do czego innego ZSRR

x

Opublikowano

najcelniejsze działo w grze to bodajrze 152mm z ruskiego kw-2 0,60 na 100m.

To jest rozrzut na 100m, więc jeśli lubisz mieć największy no to gl & hf.

Za "przyszłość" drzewka czołgów uważam takie tryby jak CW itd, a tam ruskim idzie o wiele lepiej. Co to tych pancerzy, to na X sytuacja się zmienia, gdyż to rusków ciężej przebić, bo ich pancerz jest bardziej skątowany a weakspoty mniejsze

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Niemieckie osiągają 40+.

Mówię o X tierze, bo chyba każdy do niego dąży

y526IOx.jpg

Opublikowano

Zadam pytanie tutaj żeby nie zakładać nowego tematu, a jak wypadają amerykańskie ht w porównaniu do innych nacji?

Opublikowano

Zadam pytanie tutaj żeby nie zakładać nowego tematu, a jak wypadają amerykańskie ht w porównaniu do innych nacji?

Są takie dziwne...

Mają pancerz, ale tylko na wierzy. Dlatego trzeba umieć nimi grać.

Mają jako taką mobilność.

DMG i celność do połączenie ZSRR i Niemców średni DMG średnia celność

Podsumowując w żadnym wypadku nie odstają.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Które osiągają 40+? Chyba Medy

Od 8 tieru w każdej nacji za pestke 1k płacisz

BRAWO. to nie zależy od tieru tylko od działa. USA-105, Niemcy-105, ZSRR-122, Francja chyba 100 lub 105, WB nie wiem ale pewnie też 105.

Pan "mądry się odezwał. Słuchajcie go to daleko zajdziecie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

BRAWO. to nie zależy od tieru tylko od działa. USA-105, Niemcy-105, ZSRR-122, Francja chyba 100 lub 105, WB nie wiem ale pewnie też 105.

Pan "mądry się odezwał. Słuchajcie go to daleko zajdziecie.

Ty jesteś jakiś ułomny czy jaki? Wiem, że to zależy od działa, ale jakbyś nie zauważył to na 8 tierze za pestke do topowej armaty płaci się 1k.

Każdy normalny by ,mnie zrozumiał

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ty jesteś jakiś ułomny czy jaki? Wiem, że to zależy od działa, ale jakbyś nie zauważył to na 8 tierze za pestke do topowej armaty płaci się 1k.

Każdy normalny by ,mnie zrozumiał

Skądże? Zapomniało się o AMX 13 90 :)

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Chyba wybiorę Niemcy HT E-100 bo USA HT to takie sobie... a po za tym 3 razy na 10 gier widziałem M6 lub t29 a VK 3601h czy Tigera to co każdą runde widze i nie ze złymi statami.. ale jak ktoś mądry powiedział trzeba umieć grać. Np ja dzisja IS-3 z full hp ( ja 300 ARL 44 wymaksowany ) całęgo IS-3 zjechałem. Is-3 był taki madry ze zamiast jechać na mnie na 1vs1 bo on 2 razy więcj hp to on z daleka do mnie strzelał.. A więc ja mu w gąske, potem w działo ( parę cennych sekund ) i w dolną płytę. Więc niech nie pisze każdy że Tiger 1vs z T29 nie ma szans bo jak kierowca Tigera jest ogarnięty to będzie trzymał dystans.

Ps. Czy na VK 3601 ( H ) można zarobić ? A i co do załogi jak to naprawdę jest, tzn np mam PzIV i kupuję VK 3601 H i co mam zrobić z załogą w PzIV jak ją sprzedam ? Czy jak wezmę jej załogę na VK to nie staci ona jakoś mocy albo coś ? ( mówię tu o 100% ) i jak robić z następnymi tierami. tzn kupuję tigera i co ? 75% załoge ?

Opublikowano

Rusek a szwab to dziwne porównanie.

Na niemcach bym postawił mobilnosc i tigera , a na rosji DMG i IS'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...