Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|PowerSro|125 Cap | 125 Skill's|Arabia Update|Free Silk | 14-15Dg|Coin System

anza464363

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

od nowa grac to raczej niewchodzi w gre szkoda bo server mimo przewagi turasów i tak był jednym z lepszych na których grałem.Tak jak ktos napisał kiedys na tym serwie moza byc kims bez wydawania kasy.

Opublikowano

SERWER ONLINE!

Tak jak już LuBu napisał.

Więc zachęcam do gry! Moge zrobic taxi pomoc w czyms na poczatek lvl narazie slaby 16 bo rollback byl chyba z tydzien tmeu ale zawsze cos moge podexpic:) pisac nick w sygnaturze podany.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

I znowu zbugowane jest. Z IM jak kupuje wywala z gry. Resa do wolfa kupuje wywala z gry ladnie ladnie:D

Moze jakas Guild zalozymy??

Opublikowano

Tak jak już LuBu napisał.

Więc zachęcam do gry! Moge zrobic taxi pomoc w czyms na poczatek lvl narazie slaby 16 bo rollback byl chyba z tydzien tmeu ale zawsze cos moge podexpic:) pisac nick w sygnaturze podany.

A ja zachęcam do grania na innym serwerze! Nie dość, że rollback to jeszcze wszystko jest pobugowane, nic nie można kupić.

P.S

Już jest Check

@Edit

Znów ONLINE

ae543c51.jpg

Opublikowano

Restart serwa jestt to moze zmieni cos. Kurde cierpliwosci naprawia to. Niedawno go otworzyli.

oo i jakis update:D

Juz wwszystykko dziala:D

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja postać stara mam normalnie więc n ie wiem jaki rolback

Ale i tak robie nową postać , a dokładnie wariora

Aha kupiłem angel spirita i jak wchodzę do gry to crash ....

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

te itemy 14 d i tak są prawie takie same jak suny 13d więc tak czy siak nic się nie zmieni

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

te itemy 14 d i tak są prawie takie same jak suny 13d więc tak czy siak nic się nie zmieni

Nie masz racji. 14Dg Sun +0 ma dmg 13dg Sun +8. Skopali serwer na maxa.

Poza tym dodali jeszcze 14dg Armor i Accesory. Ja już tam nie gram. Unikaty padają teraz jeszcze SZYBCIEJ.

Zapraszam na DemonRoad

Nick: LuBuBu

ae543c51.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...