Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|PowerSro|125 Cap | 125 Skill's|Arabia Update|Free Silk | 14-15Dg|Coin System

anza464363

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A no tak racja z itemkami 14d , myślałem że son,y dodali a to jednak są suny ;p No i są dużo lepsze ;d

Ale można jeszcze pograć i tak nie ma nic innego fajnego

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Zapraszam do wspólnej przygody.Rekrutujemy Aktywnych Polskich Graczy.

Moj Nick w Grze: Neonek

Nazwa Guild: Yakuza

Nr GG: 8784702

E-mail: [email protected]

Co Oferujemy?

-pomoc w lvlu dla nowych graczy,

-dofinansowanie,

-wspólne Trade (bez tego ani rusz),

-wspólne Unique

I wiele wiecej zapraszamy !! :D

nIK5gab.gif

Opublikowano

server off jest xD stronka tak samo :D

Tak chwilowo maja problemy z Serverem Dedykowanym. Jestesmy dobrze poinformowanie na temat zaistnialej sytuacji. :)

nIK5gab.gif

Opublikowano

chwilowo ? :) od 13-14. Co do serwera.... GM pomaga dla turków, mówią też że sprzedaje itemy za siano, wychodzisz na pvp a tam cała gildia ottomans na Ciebie jednego się rzuca, spotkałem się też z całym pt buferów, wygrasz z jakimś turkiem ,chwila moment i zlatuje się cała gildia żeby Cię zabić....co chwilę serwer jest off, teraz tylko parę dni pochodził. Ogólnie wbijasz max lvl i nie ma co robić.

BTW. Dzisiaj dostałem bana za to że wyzwałem turków bo bili mnie w 4-5.... bez komentarza.

Nowicjusz
Opublikowano

Tak samo otrzymałem bana taki sam powód jak Diabelek zreszta w tym samym momencie. Gm reaguje tylko na graczy z Guild Ottomans nie idzie z nim nic załatwić, wyjdziesz na pvp rozwalisz Turasa i ban odrazu gra bez sensu, przynajmniej jak dla mnie

Opublikowano

Ja dzisiaj dostalem bana za to ze wszedlem do guldi. Nie wiedzialem ze turecka. Napisalem do nich zeby po angielsku pisali do mnie. To wyrzucili mnie z guild i zachwiile dc dostalem. Loguje sie i patrze ze ban. Pojeb... ten server. Rasistowski strasznie...

Opublikowano

Niby dzisiaj miał znów być online. Jak wiadomo dziś wigilia może nie ma czasu.

Na razie zostaw topic otwarty może jednak mu coś się uda :D

Opublikowano

Czy ten server chodzi jeszcze? Bo co jak co, ale link do strony tu nie działa, ktoś wyżej wkleił link do strony, ale to tylko rejstracja, a gdzie download jest? Konto mam a brak dowlnoad.

Opublikowano

Byłem tak zaradny, że już zdążyłem usunąć grę. O ile ich strona nie ulegnie poprawie, prosiłbym kogoś o jakiś link do całego client'a.

UP.

Gra działa, tak samo jak wcześniej ? Coś tam na FB po mongolsku napisali o jakichś innych ratach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...