Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzcie mi gre

Desant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie no-liferzy, mam do was wielką prośbę, a mianowicie potrzebuje jakiej fajnej gry z gatunku MMO 3D, FPS gra musi być bardzo fajna, może mieć priv serwery (lubię sprawdzić co kryje na wyższych lvl), żeby się za szybko nie znudziła, co do fps dynamiczna, dużo graczy fajne serwery różne tryby (nie podawać CS-a)

Wszystkie gry które będą podane z chęcią sprawdzę, proszę także głupich komentarzy lub jakiś głupich gier typu Tibia nie podawać .... ;]

No to czekam na wasze tytuły gier

Opublikowano

Arctic Combat, Combat Arms, Beattlefield Play4Free, Warrock, Diablo, Assasins Creed 3, San Andreas Multiplayer ^^( stare jak swiat ale jare ;p) Alliance Valiant Arms, Minecraft xD

Pozdro;)

Opublikowano

Nie ładnie obrażać użytkowników, a tym bardziej wyzywać ich od no-life'ów. ;f xD

Bf 1-3, Ac 1-3, Runes of Magic, Wolfenstein Enemy Territory (+ mod do tego True Combat Elite)... hmm... ;x Crysis 3

Opublikowano

Arctic Combat, Combat Arms, Beattlefield Play4Free, Warrock, Diablo, Assasins Creed 3, San Andreas Multiplayer ^^( stare jak swiat ale jare ;p) Alliance Valiant Arms, Minecraft xD

Pozdro;)

MC odpada ale tak po za tym posprawdzam resztę tytułów.

Battlefield 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Black Ops 2

Grałem COD,y i jakoś nie ciągną mnie do dalszej gry nudne się robią

Nie napisze ci żadnej gry, ponieważ nazwałeś mnie no-liferem :c

Brick Force :D

No wiesz No-Life na MPCForum jest każdy bo przesiadują tu ludzie całe życie :D

Guild Wars 2

Co filmach widzę bardzo ciekawa grafika ;p na pewno przetestuje. Like

Metin 2

Aion

Metin2 to już przeżytek, stare, nudne nic ciekawego ale Aion widzę, że też a ciekawą grafikę.

Likę dla każdego ;]

Opublikowano

Dużo tytułów, ciekawe czy starcza mi dysku ;] z 700gb jeszcze wolne jest więc zaraz sprawdzę all gierki.

Dzięki za wszystko, czekam na inne propozycje gier. Dodawajcie ewentualnie, jakieś filmiki, screeny z danej gry, którą podajecie będę mógł szybciej wizualnie ocenić ją czy warto w nią zagrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...