Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Świąteczny kodzik na SPAS-12

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale dziś znów dostałem jakiegoś sms'a od nich i znów to nie był żaden kod... NIe wiem raczej to jest losowo. Po prostu jak ładujesz kodów nie dostajesz bo uznają, że elita kupi to sobie sama. To tylko moja teoria.

post-383011-0-87116400-1355156990_thumb.png

Opublikowano

to wlasnie mistrzom daja ta armate (gowno) zeby obnizyc ich poziom i dac szanse innym hehe ;)

jak cos to ja mam na ONET i dostalem

a moze ci co nie dostali to oni dostana funds na wigilie a ci co dostali nie dostana funds :P

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

to wlasnie mistrzom daja ta armate (gowno) zeby obnizyc ich poziom i dac szanse innym hehe ;)

jak cos to ja mam na ONET i dostalem

a moze ci co nie dostali to oni dostana funds na wigilie a ci co dostali nie dostana funds :P

ta dostałem koda za pośrednictwem swojego portfela dusigrosze z tego EA nawet jednego koda nie dadzą dla każdego :F

Dupa a taką chęć mam na tą strzelbę

Opublikowano

oj mogli by wiele naprawić ^^ np stroje podczas rundy nie załadowane.... czy aimboty..... mają statystyki a to już troche sukcesu jest :/ a nie dawać kody.... dobra p4f aale żeby tak źle było?-,-

mi nic nie doszło do tej pory czylli to było losowe kto dostanie i tyle :) może na święta reszta coś dostanie? nie wiadomo ;>

YAY

Opublikowano

@UP NIE DOSTANIEMY, KONIEC ŚWIATA!!!

Żart, nie będzie końca świata, bo na moim Ptasim Mleczku jest data ważności marzec 2013.

A tak na serio, to wątpię, żebyśmy dostali na święta, ale zobaczymy. Raczej nie jest tak, że w tym roku ktoś nie dostaje, a za rok tak, bo ile osób przestanie grać przez ten czas, więc może masz rację.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...