Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] FactionsPL - 100% Polska, najnowsza wersja Factions [wersja:1.6.9.3][1.4.5]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Mam dla Was w pełni polską wtyczkę Factions, jest to w pełni profesjonalne i kompletne tłumaczenie.

Czas jaki mi zajął aby je zrobić to około 12 godzin (po kilka godzin w dniu). Poniżej kilka screenów:

1354870095-U277415.png

1354870125-U277415.png

Noi to na tyle, macie w 100% wszystko po polsku za darmo ;)

Download wersji v1.0:

https://rapidshare.com/files/1953675374/Factions%20PL(1.4.5)%20By%20Krzysztofa1.0.rar

Lub przenieś

Skan v1.0

https://www.virustotal.com/file/1796d587a73bc1ad61ed32911a3f1e40027ad43291f22fcf915a91012e2e5f11/analysis/1354870341/

Pozdrawiam i zapraszam do testowania oraz używania.

Liczę na plusika za pracę, którą włożyłem w dopracowanie wtyczki.

Zabraniam udostępniania tej wtyczki w waszych paczkach serwerowych!!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
. Liczę na plusika za pracę, którą włożyłem w dopracowanie wtyczki. Zabraniam udostępniania tej wtyczki w waszych plikach serwerowych!!

Teraz są lajki nie plusy,

One się należą autorowi pluginy ty odjebałeś fuszere.

Zabraniasz udostępniania w plikach serwerowych ?

Nie rozumiem tego zdania czyli spolszczyłeś po to by był ? Chyba ci chodziło o paczki plików ;)

Nie wiem jak ci się chciało tak za darmo.

Opublikowano

Spolszczyłem dla swojego serwera, lecz tłumaczenia zawsze udostępniam innym ponieważ wiem, że bardzo dużo osób to potrzebuje, nie jest to moje pierwsze tłumaczenie więc mi ten czas leci szybko w czasie tłumaczenia.

Czemu za darmo? Ponieważ tak czy siak nie stać by Was było na moje usługi hehe xD

Chodzi oto, żeby ta wtyczka nie ukazywała się w shitowych paczkach z plikami ;) Jak ktoś chce to niech sam se tłumaczy.

Pozdro.

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Spolszczyłem dla swojego serwera, lecz tłumaczenia zawsze udostępniam innym ponieważ wiem, że bardzo dużo osób to potrzebuje, nie jest to moje pierwsze tłumaczenie więc mi ten czas leci szybko w czasie tłumaczenia.

Czemu za darmo? Ponieważ tak czy siak nie stać by Was było na moje usługi hehe xD

Chodzi oto, żeby ta wtyczka nie ukazywała się w shitowych paczkach z plikami ;) Jak ktoś chce to niech sam se tłumaczy.

Pozdro.

To popraw by to dotyczyło paczek ;)

Bo prosty Polaczek zrozumie że chodzi o to że na swój serwer nie może tego wgrać

Pozdro.

Opublikowano

Już poprawiłem heh w sumie nie miałem pojęcia, że ktoś to może tak zinterpretować. Ale co tam, teraz powinno być oki ;)

W razie błędów w tłumaczeniu proszę zgłaszać w temacie lub na pw, na pewno błąd poprawię.

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Nie bardzo tego użyje z powodu tego, że niektórych pluginów nie można tłumaczyć i edytować.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Leci like thx za to szukałem czegoś takiego na mój serwer ;)

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Ja tłumaczyłem, nie ma nigdzie indziej w necie tłumaczenia tej wersji factions, czy trudne? czasochłonne.

Pozdro

|<|®Krzysztofa®|>|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdro.

Dobra robota, latwo jest takie cos zrobic , wystaczy pobrac source z githuba spolszczyc pliki .java i skompilowac do .jar tylko ze mi sie nie chce :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak zwykle pełny profesjonalizm w tłumaczeniu serwerów, tłumaczenie pełne podziwu (tak jak z resztą inne twoje tłumaczenia) na pewno użyje na swoim serwerze.

Dałem lajka.

Opublikowano

Jeszcze nie sprawdzałem tego, lecz gracze jak tak mówią :)

Wezmę na swój serwer.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie, daj nowy download bo ten się chyba przeterminowal :D. A bardzo potrzebuje factions po polsku, a ze jestem leń nie będę spolszczał ;p. Tak, jestem pasożytem :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/THPFS/Factions-PL-1.4.5-By-Krzysztofa1.0.rar

Proszę, wybaczcie że nie odpisywałem ale nie zauważyłem kompletnie że linki wygasły, powyżej macie nowego linka.

Pozdrawiam.

|<|®Krzysztofa®|>|

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...