Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Retardy są wszędzie! Gierka Riven

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamietaj ze staty to ne wszystko, miedzy innymi zlym buildem mozna nie kernac a ty takiego dobrego to nie miales

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Honor dla kassasdina

byl lepszy to wycarrowal

ogar ludzie..

z tego co widze to tylko słaba jungla

pewnie mid padł szybko i Kass z junglerem zeszli na bot a Ez tez zrobił dobrą robote

zagrałeś dobrze i nie ma co płakać, tak też bywa :)

Hejo

Opublikowano

Co te retardy szalone robio psujo te gre nei da sie zadnej gry wygrac, wszedzie so te retardy i psujo mojo gre ;_;

Rozumiem, że wam PRO GRACZE nigdy nie zdarza się mieć gorszego dnia, czy słabszej gry? Zawsze wy jesteście PRO i w świetle innych graczy oni zawsze są tymi złymi, co psują grę?

Opublikowano

Z tego co widzę ten człowieczek picknął Ahri na Kassadina, wzruszyłem się poziomem na tym 1500, aż się boję tam wchodzić

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Z tego co widzę ten człowieczek picknął Ahri na Kassadina, wzruszyłem się poziomem na tym 1500, aż się boję tam wchodzić

:)

Z takim buildem , jaki składała przeciwna druzyna. Ashe byś miał dobre staty...

Opublikowano

no i co sie dziwisz ze przegrales

wygrałem nie przgrałem :P później tej vayne jeszcze pomogłem zrobić pente z dianą chyba...
304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Co te retardy szalone robio psujo te gre nei da sie zadnej gry wygrac, wszedzie so te retardy i psujo mojo gre ;_;

Rozumiem, że wam PRO GRACZE nigdy nie zdarza się mieć gorszego dnia, czy słabszej gry? Zawsze wy jesteście PRO i w świetle innych graczy oni zawsze są tymi złymi, co psują grę?

Nigdy ja zawsze jestem pro zawsze mój team feeduje !

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

no i co sie dziwisz ze przegrales

Przeczytaj post do końca trollu , napisał że to wygrał....

Ta gra? ta gra to jest nic ... jak ja widze czasami takich retardów po 1/15 albo coś tego typu to bym wziął kompa , poszedł do nich i zajebał tym komputerem tak mocno że może by nareszcie coś pomogło... nie wystarczy że typ flamuje to jeszcze zaczyna trollować i feedować.... dla takich to tylko zrobić oddzielny serwer... niech sie sami trollują ...

Kassadin nie zbanowany = GG

+ koleś wziął Ahri vs kassa =.=

Opublikowano
Kassadin nie zbanowany = GG

Talon pick = GG

Banowanie kassadina to strata bana.Na 1300 go umieją kontrować...

I gz że płaczesz na gravesa który w 50minucie jest w chuj słaby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...