Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Pandarum.pl

Pandarum

Wymiany KU  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie System Wymian Ku? (Wymiana KU na losowe z podgl?dem na wylosowan? ksi?g?)

• Tak
      97
    • Nie
      26
  2. 2. Czy powinni?my wprowadzi? bro? na 100 poziom oraz Zbroje Hwang?

• Tak
      80
    • Nie
      43
  3. 3. Je?li zosta?by wprowadzony ww. system wymian, to powinny by? ograniczenia czasowe?

• Tak
      44
    • Nie
      79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam... serwer nie wytrzyma długo, w administracji nie ma profsjonalizmu, u pixela brak odwagi, zaufania i brak mu umiejętności dobrego przywódcy....

Wie, dlaczego... to jest moja opinia... prosiłbym ją uszanować i nie hejtować teraz tej wypowiedzi...

I tak jak kolega wyżej który "szuka zaczepki"... na serwerze nie ma nic wyjątkowego... zwykły, normalny, przeciętny bez przyszłości, bo padnie z niskiej ilości graczy.

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

P

owrót klasyki serwerów Metin2 właśnie nadszedł!

Rzuć się w staromodną rozrywkę najlepszej gry MMORPG i poczuj smak dobrych lat.

Co tu ze starych lat jest? Poty, chociaż pewnie i auto będą oO

Skoro klasyk po co energia? skrzynie ucznia?

Katakumby akurat dobre bo zawsze odmiana, ale ten shit wyżej wymieniony nic z klasyką wspólnego nie ma.

Opublikowano

Nie polecam... serwer nie wytrzyma długo, w administracji nie ma profsjonalizmu, u pixela brak odwagi, zaufania i brak mu umiejętności dobrego przywódcy....

Wie, dlaczego... to jest moja opinia... prosiłbym ją uszanować i nie hejtować teraz tej wypowiedzi...

I tak jak kolega wyżej który "szuka zaczepki"... na serwerze nie ma nic wyjątkowego... zwykły, normalny, przeciętny bez przyszłości, bo padnie z niskiej ilości graczy.

Ciekawi mnie, co Ty o nas wiesz?

@

Zaraz startujemy z betą. Launchera dodajemy na stronę oraz otwieramy rejestrację.

Pasjonat
Opublikowano

rejestracja jeszcze nie działa ; > ja gram w jinno jak co ; 3

Opublikowano

Wybaczcie, hosting z nami poleciał w tango, nie mieli włączonej jednej, ważnej funkcji. Na szczęście jesteśmy na to przygotowani - wgrywamy nową, lepszą stronę. Max 10 minut. Wybaczcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...