Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Pandarum.pl

Pandarum

Wymiany KU  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie System Wymian Ku? (Wymiana KU na losowe z podgl?dem na wylosowan? ksi?g?)

• Tak
      97
    • Nie
      26
  2. 2. Czy powinni?my wprowadzi? bro? na 100 poziom oraz Zbroje Hwang?

• Tak
      80
    • Nie
      43
  3. 3. Je?li zosta?by wprowadzony ww. system wymian, to powinny by? ograniczenia czasowe?

• Tak
      44
    • Nie
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up tobie się pali?

Off spam nie na temat bd raportować..

ciągle tylko post czy bd ts.

Co do serwera to czy będą zwykle kamole? czy bd tez jakis lepszy tak jakby? może nie doczytałem z góry sorka

Opublikowano

Nie wierzę ... znów Hard czy ludzie naprawdę nie potrafią zrobić żadnego porządnego Medium/Easy ? aż żal dupę ściska. Co do administracji , jestem przekonany że na serwie będzie grało 100 osób , po tygodniu go wyłączycie bo stwierdzicie że nie ma sensu.

Opublikowano

Drop kamieni duchowych w takim razie jest zmieniony? Dropią lepiej? Skąd będzie można zdobyć owy tęczowy kamień?

Ja bym proponował dodać Skrzynie Ateny do dropu, a z niej sporadycznie kostiumy oraz nowe fryzurki.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Gdzie ten TS?

Nie będę ukrywał, pod TS'a musimy wykupić osobnego vps'a, gdyż udostępnianie serwera a przy tym jego IP to nonsens.

Drop kamieni duchowych w takim razie jest zmieniony? Dropią lepiej? Skąd będzie można zdobyć owy tęczowy kamień?

Ja bym proponował dodać Skrzynie Ateny do dropu, a z niej sporadycznie kostiumy oraz nowe fryzurki.

Dropią lepiej, a drop 'tęczówek' jest przybliżony do dropu duchowych.

Co do Skrzyni Ateny to dość ciekawy pomysł.

Opublikowano

Co do nowości, to wydaje mi się, że jak się je dodaje, to się od razu testuje. Konkurencja konkurencją, każdy serwer ma mocniejsze i słabsze chwile, robimy co możemy. Wypowiedź tej osoby jest bezpodstawna, bo widzisz, oboje siedzimy w serwerach metinach, i to naprawdę, nie jest kompetentna rozmowa. Jeśli po jednym poście tak oceniasz serwer, to Twoja sprawa.

Biolog czasowy to według mnie najmniej rozsądny pomysł w Metinie. Może ten przedmiot uszkodzić, można zwiększyć szansę na uszkodzenie, no ale po co czekać? Wymiana przedmiotów to też pewna forma urozmaicenia gry i wzmocnienia handlu. Propos bonusów, ręczę, że nie będzie łatwo ich zdobyć, a system energii to jedynie mały dodatek.

Niestety te sprawdzanie po dodaniu nowości w większości przypadkach kończy się itak tym, że jest kupa bugów, bo większości nie chce się tego testować i nie podchodzi do tego poważnie, jeśli nie będzie bugów to zwrócę honor tym czasem nie zrobię tego bo wiem jak to wygląda.

Nie oceniam servera po jedym poście tylko osobę z teamu, która jest odpowiedzialna za server, a dla mnie takie wypowiedzi nie szanujące i drwiące z kogos pracy są nie na miejscu, tym bardziej z ust(klawiatury o0) osoby, która nie ma pojęcia o tym co krytykuję i osoby która nad czymś pracuję i chce coś stworzyć.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Japierdolę... czytanie ze zrozumieniem kolego!

Przeczytałem całą zapowiedź, za wielu innowacji tu niema..

06335296784396897220.png

Opublikowano

A wczesniej nie da rady?

Tak kolo 17-18

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Wcześniej pisałem o Szkatułkach Ateny.

Dobrym rozwiązaniem byłoby dodanie wszelakich ziół w sztukach 10/20 do dropu z nich.

Dodatkowo oczywiście jakieś inne itemki i będzie okej.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Wcześniej pisałem o Szkatułkach Ateny.

Dobrym rozwiązaniem byłoby dodanie wszelakich ziół w sztukach 10/20 do dropu z nich.

Dodatkowo oczywiście jakieś inne itemki i będzie okej.

Zostały wprowadzone z dniem dzisiejszym. Dropią z niej przedmioty na rosy itp, pelerynki.

Opublikowano

@Pandarum

Podasz launcher juz?

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...