Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliście na Mikołaja ?

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W szkole nic, w domu 20zł i cukierki.

Swoją drogą, czytając niektóre posty dochodzę do wniosku, że nie którzy rodzice za bardzo rozpieszczają dzieci.

weź pod uwage to że można wpisać nawet że 200zł dostałem, ale nie koniecznie to będzie prawda.

Opublikowano

@UP haruki, ty noobie... a mi nie dałeś?

Ja w szkole całusa od koleżanki, cuksy od ,, mikołaja ''

a w domu laptopa za dobre ocenki i wzorowe zachowania xD ( powiem tylko że to 1 i ostatni acer xD,,, wole HP )

dostał laptopa i narzeka. ja pierdole. ja nie nie dostałem i mi to jakoś nie przeszkadza.

Opublikowano

na mpc siedzi sama burżuazja czy kurwa co, ze wam babcie co byle jaką uroczystość po stówie dają lol, wiele emerytów nie ma z czego żyć a wy takie prezenty dostajecie...

Opublikowano

Żaden user nie jest bogaty na tym forum.Wymyślają 12-latki.

Ja dostałem 20 zł od babci,słodycze od mamy,buziaka od koleżanek i próbowałem dać klapsa nauczycielce.W szkole nie dostaliśmy nic ale jedziemy jutro do Bielska-Białej do kina ;p

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Ogólnie to słodycze , nowa czapka :D

Jak tu czytam niektóre komentarze , to mi się wierzyć nie chce ;p

8a4577ee.png

By ReaveR. (ja)

Opublikowano

Żaden user nie jest bogaty na tym forum.Wymyślają 12-latki.

Ja dostałem 20 zł od babci,słodycze od mamy,buziaka od koleżanek i próbowałem dać klapsa nauczycielce.W szkole nie dostaliśmy nic ale jedziemy jutro do Bielska-Białej do kina ;p

Jest jeden znam go, ale i tak nie korzysta z tego forum bo mu nudne sie wydaje.

@top Dobra ocene w szkole ^^ na święta nie będzie problemów.

Opublikowano

Dostałem czekoladowego, malutkiego mikołaja z rumem ;_;

Opublikowano

Gimbusiarnia chwali się łowami mikołajkowymi?

Na mikołajki załatwiłem sobie kaca.

Opublikowano

Niby czemu 250zl to przesada to jest tak mega duzo? sam nie jestem bogaty i tak to 150zl(bo 100zl bluza) pojdzie na kwiatki :D wiec wyjebane (250zl od mamy babci i wujka to nie jest tak wpizdu chyba nie?) nie moja wina ze rodzina o was nie pamieta :D (Albo nie uznaje takiego swieta) wiem wiem zaraz beda komentarze jaki to jestem rozpieszczony "12" latek...

ktos pisal ze zaden user nie jest bogaty wtf? skad to mozesz wiedziec ?

Ja sie tam ciesze ze dostalem tyle i wyjebane mam na to czy wy w to wierzycie czy nie.

ale mysle ze ten kto dostal xboxa360 na mikolajki dostanie dziargany sweterek na gwiazdke :P

Myslicie ze mam duzo siana... Chuja moja mama wychowuje mnie sama i mam 8 miesiecznego brata i na tydz max 2 dzyszki mam ... Nie mam Xboxa360 ps3 Telewizora 50cali :P wiec rozwiewam wasze wszelkie watpilowosci

Opublikowano

Różowe dildo, zabawki erotyczne, dmuchaną lalke, 20 zł, słodycze i ciuchy.

Leże stary !

wiecej takich teksów prosze :D

@topic:

Kasa.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Szkole (3 gimbazjum) - Żel i Dezodorant

Rodzice - Nic, to chyba nic dziwnego... ponieważ na święta bede mial nowego kompa

50 zł babcia, 50 zł dziadek.

To tyle, czekam na temat co dostaliśmy pod choinkę ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...