Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliście na Mikołaja ?

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W szkole nic, w domu 20zł i cukierki.

Swoją drogą, czytając niektóre posty dochodzę do wniosku, że nie którzy rodzice za bardzo rozpieszczają dzieci.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak czytam że ktoś dostaje laptopa, lub tak jak na gry-online ps3/xbox'a 360 to mnie krew zalewa. Ja mam w grudniu imieniny, urodziny, Mikołajki i Gwiazdkę a nigdy podsumowując wszystko czegoś takiego nie dostałem... W domu dostałem słodycze :]

Opublikowano

W domu ptasie mleczko

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

to co zawsze - nic.

na cholere tracić kase...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Swiątecznego gieta sobie sam sprawiłem na mikołajki, szkolnych nie mam

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Nom xbox360 to przesada przeciez to sa mikolajki a nie kurwa gwiazda czy urodziny to maja byc "symboliczne" prezenty ja jak juz mowilem dostalem bluze ale to tylko od mamy a 100 zl od babci i 50 zl od wujka takze wiecie :P

Opublikowano

Nom xbox360 to przesada przeciez to sa mikolajki a nie kurwa gwiazda czy urodziny to maja byc "symboliczne" prezenty ja jak juz mowilem dostalem bluze ale to tylko od mamy a 100 zl od babci i 50 zl od wujka takze wiecie :P

I ty mówisz, że ktoś przesadza? Bluza 100-150zł + 150zl = 250-300zł....

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Trzy góralki(wanilinowe <3 ) od matki, dyche od pra babci i jutro jadę do Babci to też coś będzie

Jak widzę co wy dostaliście, to stwierdzam, że sama bogata dzieciarnia tutaj jest.....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak w liceum nie ma u mnie w technikum Masa słodyczy od koloru do wyboru ciasta itp

a w domciu nic bo na święta dostanę coś xD

Opublikowano

Jak w liceum nie ma u mnie w technikum Masa słodyczy od koloru do wyboru ciasta itp

a w domciu nic bo na święta dostanę coś xD

przyjebane to technikum... zamiast uczyc, przygotowywac do zawodu to jeszcze rozpieszcza, ja jebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...