Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Solo Ranked - balans team'u

ZeroPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak mam. Niekoniecznie wszyscy to nooby itp., ale zawsze mam tak, że po wygranym rankedzie, w którym miałem przyjazny team, z którym szło zaplanować akcje, trafia mi się osoba albo dwie, które albo na wszystkich najeżdżają, zabierają picki po wcześniejszym uzgodnieniu, lub wychodzą :D

7m9a.png

Opublikowano

Cos w tym jest,mialem serie 13winow pod rzad i 11losse,czasami sie dostaje takie teamy ze spokojnie mozesz afkowac,a czasami takie ze w 15min jest koniec.

System jest powariowany.Wydaje mi sie ze to jest zalezne tez od reportow typu ,,slaby gracz'',to pozwala pewnie systemowi okreslic jakim jest graczem i do jakiego teamu go dac;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja pier... jak można myśleć że po obejrzeniu np. gimperra jest się Pro ? to chyba tylko dzieci :).

Ja oglądam streamy i np. gimperra żeby się czegoś nauczyć więcej , luknąć każdego champa jak ktoś lepszy nim gra i czy jest dobry.

Ja tam dobrze gram nie kiedy gram z osobami co są o niebo lepsze i przyznam się ciężko na linii ale daje rade a jak gram np. normale z takimi samymi co ja to rzadko przegram linie.

a co do Polaczków to wiadomo ;) czasami chciałbym żeby była Opcja : Wyłącz czat gry.

edit: i też mi się trafiają takie Polaczki np. raz Riven graliśmy 3vs3 padła 4 razy bez sensu ok napisałem jej grzecznie że naprawimy to jakoś ogarniemy nie wiem co ona odwaliła do teraz wydaje mi się że przeciwny team trafił się ktoś z kumpli i dał im wygrać bo po 1 od początku jej gra mi się nie podobała i jak już padła 4 razy poszedł post pierd*le was idę feedować -.- i feedowała zwyzywała od noobów :D a później jak już było menu przegrana itd zaczęła udawać Anglika :D pozdrawiam.... takich ludzi jak widzę takie coś to czasami jestem za aborcją .... co raz więcej idiotów na tym świecie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Poprostu nauczcie sie grac. Przeciez ten system NIE WIE jak kto gra czy wy naprawde tacy gluipi jestescie?

Zobaczcie sobie jak prosy smurfuja i przegrywaja 3 gry na 40 wg was to jest fart?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać do końca, ale się wypowiem ludzie dlaczego zwalacie zawsze na swój team ja jak wbijałem komuś elo na 10 gier przegrałem 1 i to z mojej winy, bo grałem na siłę.Nigdy niema aż tak słabego teamu którego nie wyciągniesz.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Mi się ostatnio z kumplem świetnie gra na premade bot varus+zyra. Kupuje 2 gold generatory reszta itemków ap(pomiędzy wardy). Ja kończe jakoś ~5/5/10, on ok 10/1. Tego się nie da przegrać bo sami rozwalamy 3 i reszcie zostaje połowa hp.

Opublikowano

Zazwyczaj jak twoj Bot przegrywa to jest ciezka ale jak posiadasz ogarnietego junglera to jest o wiele latwiej wystarczy zeby dosyc czest gangowal bot i bedzie lepiej bo jak ktos nafeeduje ADC to jest bardzo ciezka wygrac rankeda .Pamietaj nie mozesz dopusci zeby adc zostal nafeedowany juz lepiej jak masz zginac zrob to tak zeby zabil cie supp. A jesli na MID masz morgane i jest nafeedowana i ogarnia to lepiej sobie odpuscic walke w TF bo to nie bedzie mialo sensu .

Opublikowano

Siedzicie w elo hell bo jestescie slabi i tyle jesli mowicie ze macie staty 15/0 i tak przegraliscie to znaczy ze jestescie mega slabi i tylko kradniecie fragi bo nie wyobrazam sobie np. ezreala z 15/0 ktory po wygranym tf idzie B bo musi kupic np. BT zamiast puszowac... Smutna prawda elo jest i bedzie odzwierciedleniem waszego skilla no niestety ten kto sie wybil na elo booscie predzej czy pozniej spadnie

Dlaczego zawsze wasz team jest slaby? Wiadomo trafiaja sie slabi gracze ale z matematycznego punktu widzenia my mamy wieksze szasne bo jesli my zakladamy ze dobrze gramy to w teamie moze byc 5 trollow a u nas tylko 4 wiec kto ma wieksze szanse ^^ ?

Opublikowano

nie da sie wygrac wszystkiego ^;^ jak masz w teamie idiotow etc...=)

po wygraniu tfa gdzie zabili jednego z naszego teamu ... + to byl support ... a team zamiast pushowac albo i zakonczyc gre .. ewentualnie zrobic free barona to idzie farmic w jungli o.O albo sie cofa kupic itemki :] ... a na koniec gry po przegranej jeszcze pisza " noob team " ^:^

a nie raz mozna trafic na team gdzie naprawde w early/mid game tak dostawalismy w du... a sie wygrywalo :] bo team potrafil poczekac na blad przeciwnika :]

aha .. i jeszcze jedno ^^ powie mi ktos czemu na xx przegranych w wiekszosci to wina tego ze w teamie sa sami Polacy ? z nimi sie dogadac nie da :] ... bo oni sa " pro elo koxami " :] ja tam nie pisze ze sam jestem jakims prosem .. ale to co inni Polacy odpierdalaja to szczyt egoizmu :] ... siedze na swoim 1450/1510 elo i cos czuje ze szybko nie wbije wiekszego ^^ moze i to moj poziom coz zobaczy sie w przyszlosci ^^

sorry za brak polskich znakow .. interpunkcji itp itd ^^ i ogolnie za chaotyczne pisanie :P

Opublikowano

Ja mam taki przykładzik wczoraj : 5 wygranych 1 przegrana.

Dzisiaj: 1 wygrana 3 przegrane, i tutaj się troszkę pożalę, 1 przegrana dzięki mnie, 1 wygrana bo mialem amumu, a później grałem dwa razy na midzie i byłem super pro ogar tylko że pierwszy raz top feedował a drugi raz mielismy afk AD Carry...

Opublikowano

nie da sie wygrac wszystkiego ^;^ jak masz w teamie idiotow etc...=)

po wygraniu tfa gdzie zabili jednego z naszego teamu ... + to byl support ... a team zamiast pushowac albo i zakonczyc gre .. ewentualnie zrobic free barona to idzie farmic w jungli o.O albo sie cofa kupic itemki :] ... a na koniec gry po przegranej jeszcze pisza " noob team " ^:^

a nie raz mozna trafic na team gdzie naprawde w early/mid game tak dostawalismy w du... a sie wygrywalo :] bo team potrafil poczekac na blad przeciwnika :]

aha .. i jeszcze jedno ^^ powie mi ktos czemu na xx przegranych w wiekszosci to wina tego ze w teamie sa sami Polacy ? z nimi sie dogadac nie da :] ... bo oni sa " pro elo koxami " :] ja tam nie pisze ze sam jestem jakims prosem .. ale to co inni Polacy odpierdalaja to szczyt egoizmu :] ... siedze na swoim 1450/1510 elo i cos czuje ze szybko nie wbije wiekszego ^^ moze i to moj poziom coz zobaczy sie w przyszlosci ^^

sorry za brak polskich znakow .. interpunkcji itp itd ^^ i ogolnie za chaotyczne pisanie :P

No to rozwiales moje watpliwosci co do powrotu na easta, dziekuje. Na wescie przynajmniej Polakow nie ma, ale serio jak dostane juz jakiegos Polaka do teamu na Wescie to zazwyczaj konczy sie to na przegranej, nie mam pojecia czemu tak jest..

Niema bata, żeby bot tak przegrał. Może jedna na 200 gier. A pozostałe 199?

Im więcej grasz tym bliżej jesteś swojego elo.

No Mi raz w zyciu na rankedzie ( najwieksza porazka w zyciu- wliczajac normale) supportem nidalee mialem 0/11, ale pocieszam sie tym, ze moj ADC Varus mial 0/20 i to on feedowal na poczatku, a pozniej mnie po prostu zjadali np. jak szedlem ustawic wardy to blitz przyciaga i Graves mnie insta zabijal, wiec uwierz mi, ze da sie przegrac i to ostro.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...