Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTML #2

lopes564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie te gówniane HTML i tak nie ma znaczenia. Nie jestem moderatorem po to by z profilu robić choinkę, tylko po to żeby użytkownikom lepiej się żyło na forum. Uwierzcie mi, przez te html nikt nie będzie fajniejszy ani lepszy. To tylko zbędny bajer, który tylko zmienia profil by był "inny". Jakby każdy miał na profilu to forum chodziło by ja 80-letnia staruszka przechodząca przez jezdnię. Jak Moderator WWW takie coś ma to niech se ma i tyle. Forum jest przede wszystkim od tego by zadać pytanie, podyskutować o różnych sprawach, a nie robić z profilu nie wiadomo kurcze czego.

w stu procentach popieram jeronka.

201581433273810245187.jpeg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, jak pisałem wcześniej, jestem za zostawieniem sprawy tak, jak jest. HTML dla wszystkich? Żarty, tak jak napisał Jeron:

Jakby każdy miał na profilu to forum chodziło by ja 80-letnia staruszka przechodząca przez jezdnię

@Prosz, html:HTML MPCForum.pl

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

HTML zgodnie z wytycznymi administracji mogą używać:

- Administratorzy

- Global Moderatorzy

- Elita

- VIP

Co do rangi moda www to opcja używania HTML zostanie ściągnięta, po za tym jeśli chcecie czegoś to zapracujcie na to.

Temat cls

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...