Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTML #2

lopes564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli idąc tym tokiem np. mod działu konsole powinien móc mieć konsole w profilu xD

Nie no to jest bez sensu, skoro reszta nie dostanie to niech nikt nie będzie miał. Przez takie akcje robicie spiny między moderatorami, bo dlaczego ta sama ranga ma mieć inne uprawnienia?

powinni mi kupić x360 bo mi brakuje do kolekcji xD

201581433273810245187.jpeg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśląc logicznie, moderatorzy WWW z racji swojego działu powinni mieć do tego dostęp.

To oni się zajmują pisaniem kodu dla stron internetowych ;)

Reszta nie dostanie, ponieważ byłoby to zbyt niebezpieczne dla forum.

Taki Kaś może bardziej zaszkodzić, niż taki mod metina (bez obrazy), który nie zna komend.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jeżeli Mod WWW zajmuje się takimi rzeczami i ma html to dlaczego ja nie dostałem za darmo gry Diablo 3 i konta 60 (100) lvl? Mod modowi nierówny... Mi osobiście wisi to html ale chcę by była jakaś równość na tym forum. Albo gm+ albo wgl chyba, że każdemu modowi dajecie coś związanego z działem w którym pracuje.

Opublikowano

Bo modowi www oferują to co jest w forum?

Weź im już ustąp, nie chcą dać Ci spokoju...

Plujecie się o to, że on może mieć lepszy wygląd profilu, jednak i tak już wszystkie dekoracje usunął -.-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Plujecie się o to, że on może mieć lepszy wygląd profilu, jednak i tak już wszystkie dekoracje usunął -.-

Nie ustąpię ze swojego zdania, bo wiem że mam racje.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Enzil ciekawe wyjście z sytuacji, ale to nie jest rozwiązanie problemu.

Ty masz dostęp do ACP? xD

HMTL dla wszystkich modów albo dla żadnego. I nie piszcie głupot, że nikt by z tego nie korzystał, bo niektórzy mają znajomych którzy by im napisali kod :)

Kaś niema HMTL'a, więc o co spina ? :O

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Widać, że nadal nie wiesz o co chodzi...

Opublikowano

Widać, że nadal nie wiesz o co chodzi...

Widać, że myślisz, iż mnie nadal obchodzą twoje posty.

@edit

wiem, chodzi o brak równości.

i tak jej nie będzie.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Człowieku... Tutaj nie chodzi o wygląd jakiegoś zasranego profilu tylko o to, że na forum nie ma równości i takim przykładem jest nawet ten gówniany html.

Opublikowano

Kto taką osobę wziął na redaktora ja się pytam ?

Widzę pan lepiej wie co ja umiem a czego nie, osobiście nie chcę HTML, tylko żeby inni moderatorzy mieli albo tylko elita, admini, globale i vip. ;-)

Napisał człowiek co nawet przecinka w dobrym miejscu postawić nie potrafi.

Pierdolicie głupoty.

Ma Kaś moda na www, zna się na tym to ma dostęp.

Jestem święcie przekonany, że jakby każdy mod by miał dostęp do tego, to nie liczni by sobie to wykorzystali, bo reszta by nie potrafiła więc po cholere to?

Ogarnijcie się już z tym, wkurwiacie tym ludzi tymi swoimi żalami i smutami na temat htmlu...

@up

Japierdole, jakiej równości? Tutaj nigdy nie było równości, ale to mniejsza.

Co byś zrobił jakbyś dostał możliwość ustawiania HTML w profilu? Nic, no własnie, tak samo większość modów/uzytkowników by nie miała dostępu, a przypominam wam, że jeżeli ktoś na prawdę dobrze zna HTML i nie jest do końca zaufanym człowiekiem, może wyrządzić sporo szkód na forum, więc pomyślcie, chcielibyście tego? No własnie.

Opublikowano

Zazdrość, zawiść i co jeszcze kieruje takimi ludźmi jak wy? Enzil wyraźnie napisał jak jest i jak będzie to wy dalej swoje. Nie rozumiem tego społeczeństwa. Zapraszam na mój profil. ;-)

Dowiedz się co to pokora. :-)

Czytając to wszystko dochodzę do wniosku, że ty ich prowokujesz.

Jak chcesz skończyć spór to skończ pisać :)

Opublikowano

Czytając to wszystko dochodzę do wniosku, że ty ich prowokujesz.

Jak chcesz skończyć spór to skończ pisać :)

Nikogo nie prowokuje, nie ja zacząłem spór, nie ja zacząłem dyskusje.

@down: decyzji administracji? Nie zapadła żadna.

Opublikowano

@Kaś

Może dla ciebie to nie prowokacja, lecz widać jak oni to odbierają.

Z resztą masz się bronić od decyzji administracji?

Zostaw ten temat :)

Opublikowano

Ja jestem modem metin2 to poproszę, kataknę i miecz +9 w profilu.

@topic Mi jest obojętne, choć nie powiem, że by się przydało :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Arcymistrz
Opublikowano

Słuchajcie. Nie było mnie od PN, ale jak zabierali mi neta to wiem, że ta sytuacja już miała pewny stopień podrzynania gardła sobie nawzajem w statusach.

Wiecznie macie jakieś problemy.

Zwarzyć powinniście na to, że Kaś to Moderator WWW, który głownie zajmuje się HTML, gdzie jego praca jest trudniejsza niż w innych działach. Możecie się nie zgadzać, ale on musi znać wszystie te kody Java script, css, php, html i inne syfy, których nie umie przeciętny moderator metin2, mc, czy innych działów. Myślicie, że to łatwe, nauczyliście się robić akapi <p> </p> albo przenosić na następną linijkę <br/> i dla was to jest łatwe. Dobra HTML jeszcze nie jest trudne. Jednak są juz problemy na formularzach. Gdzie trzeba baaaaardzo dużo robić. Potem przychodzi nam CSS w którym musimy zapamiętać większość background color / site itd. Po tym div'y czyli to co najważniejsze gdzie budujecie stronę do tego php, java script i inne.

1/2 użytkowników tego forum nawet nie wie w jakich językach jest pisane owe forum.

Kaś jako moderator www i w chuj pomagania powinnien to mieć kod HTML.

Powiecie, że on ma mały dział, no spoko, ale prace ma trudniejszą niż wy i to w chuj do 106

Jakby każdy to dostał to forum by wybuchło. Na pewno jak ktoś wypracuje to dostanie ten kod, administracja powinna to wprowadzić, ale też nie łatwo. No, ale jak uważacie, że kasiowi to się nie należy, który przez cały okres kida był lepszy w logach niż większość teamu metin2, który ma chyba 8 tych działów, no to sory.

Spinacie dupę o niewiadomo co ;**

PS dla Hejtera. Nie liże :D

@down

Fk off

Opublikowano

Słuchajcie. Nie było mnie od PN, ale jak zabierali mi neta to wiem, że ta sytuacja już miała pewny stopień podrzynania gardła sobie nawzajem w statusach.

Zwarzyć powinniście na to, że Kaś to Moderator Via WWW, który głownie zajmuje się HTML, gdzie jego praca jest trudniejsza niż w innych działach. Możecie się nie zgadzać, ale on musi znać wszystie te kody Java script, css, php, html i inne syfy, których nie umie przeciętny moderator metin2, mc, czy innych działów. Myślicie, że to łatwe, nauczyliście się robić akapi <p> </p> albo przenosić na następną linijkę <br/> i dla was to jest łatwe. Dobra HTML jeszcze nie jest trudne. Jednak są juz problemy na formularzach. Gdzie trzeba baaaaardzo dużo robić. Potem przychodzi nam CSS w którym musimy zapamiętać większość background color / site itd. Po tym div'y czyli to co najważniejsze gdzie budujecie stronę do tego php, java script i inne.

1/2 użytkowników tego forum nawet nie wie w jakich językach jest pisane owe forum.

Kaś jako moderator via www i w chuj pomagania powinnien to mieć kod HTML.

Powiecie, że on ma mały dział, no spoko, ale prace ma trudniejszą niż wy i to w chuj do 106

Jakby każdy to dostał to forum by wybuchło. Na pewno jak ktoś wypracuje to dostanie ten kod, administracja powinna to wprowadzić, ale też nie łatwo. No, ale jak uważacie, że kasiowi to się nie należy, który przez cały okres kida był lepszy w logach niż większość teamu metin2, który ma chyba 8 tych działów, no to sory.

sorka, ale on nie zna js i php.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Zwarzyć powinniście na to, że Kaś to Moderator Via WWW, który głownie zajmuje się HTML, gdzie jego praca jest trudniejsza niż w innych działach. Możecie się nie zgadzać, ale on musi znać wszystie te kody Java script, css, php, html i inne syfy, których nie umie przeciętny moderator metin2, mc, czy innych działów. Myślicie, że to łatwe, nauczyliście się robić akapi <p> </p> albo przenosić na następną linijkę <br/> i dla was to jest łatwe. Dobra HTML jeszcze nie jest trudne. Jednak są juz problemy na formularzach. Gdzie trzeba baaaaardzo dużo robić. Potem przychodzi nam CSS w którym musimy zapamiętać większość background color / site itd. Po tym div'y czyli to co najważniejsze gdzie budujecie stronę do tego php, java script i inne.

Kaś jako moderator via www i w chuj pomagania powinnien to mieć kod HTML.

W końcu ktoś mnie rozumie, wielkie Lubię To! :)

@up, nie znałem to nie znaczy że teraz nie znam. Człowiek uczy się wszystkiego.

I tak jesteś takim samym moderatorem jak mod metina, tibii i nie powinieneś mieć HTML.

Jak wszyscy, to wszyscy proste . Przez twój zjebany HTML jest zadyma na forum od 3 dni .

Nie powiedziałem, że jestem innym. ;-)

Bez urazy co do niektórych, ale trzymacie się "tego", że on ma dział www i zna html'a itp.

A co jeśli by powiedzieć tak: Jestem na studiach i uczę się c++, htmla, php, c, algebry analitycznej, analizy matematycznej i innych rzeczy to może też mam mieć z tego tytułu pierdółki na profilu? Nie rozchodzi się tutaj o pieprzonego htmla, ale o to, że jest to nie fair dla innych modów.

Po drugie Kaś, czasami odpowiadasz na to, gdzie tutaj Twoje zdanie kompletnie nie jest potrzebne. Dodajesz tylko oliwy do ognia ;) i potem dziwota, że Ciebie traktują jak jakiegoś "debila" ;).

Mam prawo odpowiadać w tym temacie więc to robię. Nie piszę tego co pierwsze mi przyjdzie na myśl tylko to co uważam za stosowne. Nie wiem czy ktoś mnie traktuje jak "debila" bo mało mnie to interesuje, jeśli rzeczywiście tak jest to niech te osoby czegoś ode mnie czasem nie chcą. :) Tyle ode mnie w tym temacie.

Boli? brws.png

Opublikowano

NA SŁUP! :D

tak na serio, to on nie rozumie tylko walnął posta żeby też udawać, że się tym interesuje :D

dżołk

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

I tak jesteś takim samym moderatorem jak mod metina, tibii i nie powinieneś mieć HTML.

Jak wszyscy, to wszyscy proste . Przez twój zjebany HTML jest zadyma na forum od 3 dni .

9368_gold.png

Opublikowano

nie zadyma tylko beka

4105100548_fascynujace.jpg

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

nie zadyma tylko beka

4105100548_fascynujace.jpg

Beka to była wczoraj. Dzisiaj już tego tak nazwać nie można.

Moderatorzy mieli być równi, tak samo jak GM'owie, ale tak nie ma i nie będzie raczej .

9368_gold.png

Opublikowano

Bez urazy co do niektórych, ale trzymacie się "tego", że on ma dział www i zna html'a itp.

A co jeśli by powiedzieć tak: Jestem na studiach i uczę się c++, htmla, php, c, algebry analitycznej, analizy matematycznej i innych rzeczy to może też mam mieć z tego tytułu pierdółki na profilu? Nie rozchodzi się tutaj o pieprzonego htmla, ale o to, że jest to nie fair dla innych modów.

Po drugie Kaś, czasami odpowiadasz na to, gdzie tutaj Twoje zdanie kompletnie nie jest potrzebne. Dodajesz tylko oliwy do ognia ;) i potem dziwota, że Ciebie traktują jak jakiegoś "debila" ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Dla mnie te gówniane HTML i tak nie ma znaczenia. Nie jestem moderatorem po to by z profilu robić choinkę, tylko po to żeby użytkownikom lepiej się żyło na forum. Uwierzcie mi, przez te html nikt nie będzie fajniejszy ani lepszy. To tylko zbędny bajer, który tylko zmienia profil by był "inny". Jakby każdy miał na profilu to forum chodziło by ja 80-letnia staruszka przechodząca przez jezdnię. Jak Moderator WWW takie coś ma to niech se ma i tyle. Forum jest przede wszystkim od tego by zadać pytanie, podyskutować o różnych sprawach, a nie robić z profilu nie wiadomo kurcze czego.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...