Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona + ItemShop + Całkowity opis by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakich plików uzywasz?

w 4 plikach config wszedzie zamiast ip wpisz "localhost", napewno zadziala ;p

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Japier*ole kto to robił tego tuta...

Zapomniało ci się dopisać, że jak serwer hamachi to wpisujemy ip z końcówką .100 ?.

tak zapomniało ci się. popraw to.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

teraz mam taki problem z is'em :

gdy kupie jakis przedmiot zaczyna mi sie ładowac cos takiego :

40afw30hjz8z_t.jpg

a nastepnie wyskakuje komunikat :

ny5zni37dt05_t.jpg

i po sprawdzeniu okienka item shop w grze nie mam kupionego itemu oraz nie zabiera sm po kupieniu.

Opublikowano

to ja nie wiem... mam serwer hamachi i dalej mi sie to cos laduje, to samo wyskakuje na koniec i niemam itemu.

zeby wszystko poprawnie na hamachi dzialalo mam miec w configach ip wpisane normalne, z .100 czy localhost w końcu?

Opublikowano

A jak zrobić żeby nie było IS? Nie potrzebne mi a nie chce czegoś zniszczyć na stronce i nie chce napisów Item Shop.

Opublikowano

Przypominam, ze na niektorych gotowcach moze nie dzialac ta strona, poniewaz zazwyczaj autorzy tychze serwerow zapominaja doinstalowac sesje do php ^^.

Opublikowano

Ale w tym is biega ze wpisuje kod dodany w mysql nie automat?? Bo ja na tel jak nie to dodatkowe 10 min roboty robienie automatu i kodow

Opublikowano

Ehh Kolega zajebał stronę którą ja przygotowałem jak ktoś ma problem z Tabelkami do IS to dam wam działające :-) a ty "moon" nie podszywaj się bo ci ani jeden serwer nie wyszedł a php to ty nawet nie znasz Definicji ^^ jedyne co umiesz to w <title> zmienić nazwę :-) Jak coś pisać do mnie na gg 41399988 to dam działające tabelki pod stronę :-)

Już Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...