Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ostrzeżenie] Seabugger szarpnele

luk327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luk czemu bronisz komus wlasnego zdania? sam zaczales trolowac pierwszy

juz wprowadzaja zmiany w wyposazeniu^^ pewnie bedzie cos nowego i z tego bedzie sie robic szrapnele jesli wroca

jak by problem polegal tylko na zablokowaniu seabuggera czy fiddlera to BP zrobilo by to dawno temu tak jak z talentami czy kulkami elitarnymi

problem BP ma z ludzmi ktorzy maja pelne skladnice zlomu a nie moze tego zabrac bo czesc graczy ktorzy grali uczciwie beda poszkodowani

poprostu zrobia tak aby nikt nic nie stracil ale zeby nagromadzonego zlomu nie dalo sie wiecej uzyc

i nie jestem sfrustrowanym dzieckiem zreszta po twojej naiwnosci wnioskuje ze jestem troche starszy od ciebie a i w rl mi sie uklada nienajgozej a co do szrapnela to poprostu staram sie myslec logicznie i ty tez bys potrafil jak bys tyle nie palil :P

;P , nie wiem jak Ty ale ja dostalem 5k perel i 1mln zlota nie wiem za co i prawdopodobnie oddają złoto i perełki za zabrany złom

Ciekawe o co chodzi z tymi nowymi abordażami .

luk327 koniec tematu dobrze? :D Bo nie wiem jak Cb ale mnie to juz męczy. :)

luz

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

No to tak powiem złom jest dalej dostępny na mapie , kase oddają za piratów * są new piraci * :D

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

złom jest dostępny na morzu ;p

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

No to tak powiem złom jest dalej dostępny na mapie , kase oddają za piratów * są new piraci * :D

oddają - mi zwrócili za 10 000 piratów - chamstwo normalnie

już myślałem ze coś przeoczyłem jak mi złotko się pokaało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...