Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ostrzeżenie] Seabugger szarpnele

luk327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanqo , chciałbym was poinformowac że warto bugować złom i to jak najwiecej , ponieważ z czasem odblokują szarpnele , ale nie będzie działać seabugger . Co za czym idzie radze się przygotować :)

Nawalajcie zlomu ile się da ;p , nie mam pojęcia kiedy to zrobią ale wiem że mają zamiar .

Pozdrawiam.

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

tak nawalajcie ile wlazie bo bany sie sypia rowno a przy okazji na was bp nowy system zabezpieczen przetestuje

po co masz bana na event swiateczny dostac jak nie ma pewnosci czy szrapnele beda i kiedy i czy bedzie je sie robilo w ten sam sposob lub moze jakos inaczej

Opublikowano

stawiam ze zmienia przedmioty do robienia szarapneli bo złom prawie kazdy ma na pokladzie jeszcze i nie wie jak sie go pozbyc

Opublikowano

tak nawalajcie ile wlazie bo bany sie sypia rowno a przy okazji na was bp nowy system zabezpieczen przetestuje

po co masz bana na event swiateczny dostac jak nie ma pewnosci czy szrapnele beda i kiedy i czy bedzie je sie robilo w ten sam sposob lub moze jakos inaczej

ten swoje 5 groszy zawsze wrzuci sfrustrowanie w rl go przygnębia i zawsze coś utrudni :D

dla twojej wiadomosci bana nie wiele osob dostaje , ok 3 mln złomu mam + full zbugowanych armat itp i jakoś nie dostałem bana :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

ten swoje 5 groszy zawsze wrzuci sfrustrowanie w rl go przygnębia i zawsze coś utrudni :D

dla twojej wiadomosci bana nie wiele osob dostaje , ok 3 mln złomu mam + full zbugowanych armat itp i jakoś nie dostałem bana :)

daj czas BP niech skoncza do konca pisac scrypt i bana tez dostaniesz:)

Opublikowano

HAHAHAHAHA :D Człowieku gdy zablokują działanie seabugera i mozliwosc bugowania złomu to caały złom ze serva zostanie USUNIETY. Nie po to usuneli mozliwosc robienia szrapka, zeby go odblokowac i miec ten sam problem^^. Wiec pomysl zanim cos powiesz, a poza tym luk327 wysyłam twoje konto do supportu i masz bana murowanego za zbugowany złom na koncie.. (twoja radosc ze zbugowanego zlomu zostaje brutalnie przerwana).

Opublikowano

HAHAHAHAHA :D Człowieku gdy zablokują działanie seabugera i mozliwosc bugowania złomu to caały złom ze serva zostanie USUNIETY. Nie po to usuneli mozliwosc robienia szrapka, zeby go odblokowac i miec ten sam problem^^. Wiec pomysl zanim cos powiesz, a poza tym luk327 wysyłam twoje konto do supportu i masz bana murowanego za zbugowany złom na koncie.. (twoja radosc ze zbugowanego zlomu zostaje brutalnie przerwana).

OOOOOO , pan kapustka już nie masz co pisać tutaj postów ;) konta mi nie zbanują myślisz że pływam na jednym ip i jednym nicku kapusto ?

A złomu nie usuną kapustko pamietaj ze piraci nim się bronią ... Zgłaszaj :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

O boshe : ( Człowieku ja nie mówię, że chce Cie wysłac do supportu daje przykład... nie popływasz sobie. A jeżeli uważasz, że jak będziesz bił admirały ze szrapka to Cie nikt dla świetego spokoju nie wysles do supportu to zyjesz w bajkowej krainie i nic Ci tu nie da zmiana nicku itd. a i np. 3 mln gratów do szrapa dla piratów? Ty naprawdę myslisz ze polski support jest tak idiotyczny? Skad kajaczku na Twoim statku tyle sprzętu.. jezeli uwazasz, że jesteś bezkarny to Twoje doświadczenie w tej grze = jest 0. Zyjesz w obłokach piszac : Ludzie robcie sobie złomu do szrapka bo dostałem info. że nie dlugo bedzie mozna go znów produkowac^^. Tym mnie rozjebałes przed lapkiem.

Opublikowano

O boshe : ( Człowieku ja nie mówię, że chce Cie wysłac do supportu daje przykład... nie popływasz sobie. A jeżeli uważasz, że jak będziesz bił admirały ze szrapka to Cie nikt dla świetego spokoju nie wysles do supportu to zyjesz w bajkowej krainie i nic Ci tu nie da zmiana nicku itd. a i np. 3 mln gratów do szrapa dla piratów? Ty naprawdę myslisz ze polski support jest tak idiotyczny? Skad kajaczku na Twoim statku tyle sprzętu.. jezeli uwazasz, że jesteś bezkarny to Twoje doświadczenie w tej grze = jest 0. Zyjesz w obłokach piszac : Ludzie robcie sobie złomu do szrapka bo dostałem info. że nie dlugo bedzie mozna go znów produkowac^^. Tym mnie rozjebałes przed lapkiem.

Jak to nie napisałeś że mnie podeślesz " a poza tym luk327 wysyłam twoje konto do supportu i masz bana murowanego za zbugowany złom na koncie.. (twoja radosc ze zbugowanego zlomu zostaje brutalnie przerwana)." jak z bicza strzelił ..

Pan kapusta koloo , zapewniam cię że wiem dużo więcej od ciebie o tej grze ;)

"Ludzie robcie sobie złomu do szrapka bo dostałem info. że nie dlugo bedzie mozna go znów produkowac" dosłownie tak nie napisałem :)

Od zmiany nicku co 24h i zmiany ip są typowe programy np jak thor , nie masz zielonego pojęcia o botowaniu a pchasz się dziewczynko .

Dobra kapustko skończ tą dyskusję nie masz argumentów aby z tobą dalej rozmawiać ;)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Widzę, że nadal nie rozumiesz. :( Przykro mi. Tam zapomniałem dopisac ze wystarczy ze ktos Cie po prostu podesle do supportu i masz odpoczynek na conajmniej 7 dni, a moze byc dluzszy. A co mnie obchodzi kurwa wysylanie Cb do supp. jak ja nie mam pojecia gdzie Ty grasz? Nie bawie sie w to. Chodzilo mi o to ze jak bym widzal takego gracza to mialbys odpoczynek, a ze Ty potrafisz zmienic nick i IP to nie muszisz mi sie chwalic bo to potrafi nawet gimbusik. A określenia typu ,,Kapustko", ,,Dziewczynko" to nie życze sobie.

Opublikowano

Pomyśl następnym razem dwa razy zanim coś napiszesz ;)

Ubytek możesz zamknąc bo zara wdadzą sie nie potrzebne komenatrze i off*topy

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Ahhh. Tak łudź się dalej: ,,HEj! Będzie jeszcze bugowany szrapnel! :D" Kurwa wielki hacker się znalazł, który IP potrafi zmieniac. :D To tyle malutki ode mnie. Powodzonka ;)

To tak w drodze zartów nie bierz tego do siebie :D

A co do tematu, nie ma takiej opcji by powrócił szrapnel z tą samą możliwoscią produkcji. Takie moje zdanie.

Szesc. !

Opublikowano

Ahhh. Tak łudź się dalej: ,,HEj! Będzie jeszcze bugowany szrapnel! :D" Kurwa wielki hacker się znalazł, który IP potrafi zmieniac. :D To tyle malutki ode mnie. Powodzonka ;)

To tak w drodze zartów nie bierz tego do siebie :D

A co do tematu, nie ma takiej opcji by powrócił szrapnel z tą samą możliwoscią produkcji. Takie moje zdanie.

Szesc. !

a ja mam takie zdanie, że jak naprawią możliwość bugowania wyposażenia to włącza produkcje bo zmiany będą ich za dużo kosztować. To taki moje zdanie. A więc jaki z tego morał? Że gówno wiemy i szkoda tak spamować! Jeśli coś macie konkretnego to piszcie bo inaczej z domysłami to na pudelek zapraszam.

Opublikowano

Koloo , nie z takimi żartami do mnie . Szkoda mi wgl. cie dissować , hakerem nie jestem i nigdy się niczym nie chwaliłem a ty swoje problemy " dorastania " i buzujące chormony polecam wyładować w rl , pamiętaj sfrustrowane dziecko nie jest mile widziane na mpc :) tym bardziej dziecko kapustka ... Pomyśl nad argumentami i dopiero napisz ;)

To tyle z mojej w stronie do żąrtów ;)

Pozniej bd płacz że nie zbugował sb złomu

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Dzieki nie płacze, że o JEjULKA nie zbugowalem złomu do szrapa na syfie^^ A jeżeli nie znasz mnie to nie pisz, że jestem dzieckiem (mam skończone 18 lat :D). ,,TWARDZIELU, PSEUDO SKEJCIE W RURKACH NA ROLKACH" Powodzenia frajerze. I o jakie Ci argumenty chodzi? Napisałem CI tylko, że nie ma co się łudzic, ze szrapek wróci. A Ty sie spinasz :D

Dowidzenia Panu :D

Opublikowano

wam tez jakims cudem zniknoł osprzet ze skladnicy a normalnie go macie jak wchodzicie w Handlarz>wyposazenie? jak tak to znaczy ze cos juz z tym robia aby osprzet nie byl w skladnicy i nie dalo sie go bugowac.

Opublikowano

Dzieki nie płacze, że o JEjULKA nie zbugowalem złomu do szrapa na syfie^^ A jeżeli nie znasz mnie to nie pisz, że jestem dzieckiem (mam skończone 18 lat :D). ,,TWARDZIELU, PSEUDO SKEJCIE W RURKACH NA ROLKACH" Powodzenia frajerze. I o jakie Ci argumenty chodzi? Napisałem CI tylko, że nie ma co się łudzic, ze szrapek wróci. A Ty sie spinasz :D

Dowidzenia Panu :D

heheh nie osmieszaj sie skończyłeś 18 lat ? , tak jestem " skejtem " w rurkach przynajmniej wiem co to zabawa , i wiem co to znaczy frajer ;) Nie rozumie piszesz zebym sie nie spinal a wcale tego nie robie odwrotnie od ciebie , małolacie :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

luk czemu bronisz komus wlasnego zdania? sam zaczales trolowac pierwszy

juz wprowadzaja zmiany w wyposazeniu^^ pewnie bedzie cos nowego i z tego bedzie sie robic szrapnele jesli wroca

jak by problem polegal tylko na zablokowaniu seabuggera czy fiddlera to BP zrobilo by to dawno temu tak jak z talentami czy kulkami elitarnymi

problem BP ma z ludzmi ktorzy maja pelne skladnice zlomu a nie moze tego zabrac bo czesc graczy ktorzy grali uczciwie beda poszkodowani

poprostu zrobia tak aby nikt nic nie stracil ale zeby nagromadzonego zlomu nie dalo sie wiecej uzyc

i nie jestem sfrustrowanym dzieckiem zreszta po twojej naiwnosci wnioskuje ze jestem troche starszy od ciebie a i w rl mi sie uklada nienajgozej a co do szrapnela to poprostu staram sie myslec logicznie i ty tez bys potrafil jak bys tyle nie palil :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...