Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Propozycje Na Serwer OldSchool - Wymiana Zdań !

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biała aura ; ] Tylko gdzie taką znaleźć ? Może fartem w starym klijencie gry ze starego roku .

Co do tego to prawdziwy hard . Żeby też ta gra łączyła tak jak kiedyś na " BO " Trzeba było expić w PT bo innaczej liptonek =) . Żadne nowe zasrane syfy typu : ulepszacze,bronie,itp . Misje odwzorowane na metinie . Coś podobnego ale nie to samo . Żadnej nowych map . Stary metin i jest wiele zabawy .

Pozdrawiam BezDaarny .

Biała aura powiadasz przecież można to bez problemu zmienić beż żadnego clienta z 2k6

asd

Opublikowano

Witam serdecznie :-)

Popieram pomysł jak najbardziej! Śmiało mogę się określić jako gracza starej daty i chętnie znowu bym zagrał na tak zwanym "starym" metinie.

Bez zbędnych przedmiotów których nie ogarniam :-)

Miło by było gdyby takie coś powstało, znowu można by było spotkać się przy stawiku w M1 gdzie toczyły się rozmowy. Znowu by można było z podziwem patrzeć na założyciela gildii na koniu militarnym w takim rarytasie jakim była złota zbroja i to +4 bo więcej ludzie bali się ulepszać coby się nie popsuła. Aaaa i najważniejsze, z tego co mi młodsze pokolenie melduje to teraz walutą są kamienie duchowe(które btw. były większym rarytasem niż ziemia gildii) a nie stare i dobre Yang które monotonnie zbierało się podczas zdobywania doświadczenia.

Popieram twój pomysł w 100% i trzymam kciuki aby to się udało :-)

Opublikowano

zagrałbym tutaj ale np co 5 lvl Np jakiś fajne itemki tylku 10lvl Gilotynowe ostrze + 0/1/2 ale po 50 LVL już nie bo np na 75lvl Trutka :P

Opublikowano

OldSchool , oldschool krwa.

Chcecie przywrócić czasy których już nie będzie.

Wynika to z tego że kiedyś nie było cheatów itd do metina.

Teraz od ... tego jest co sprawia ze rozgrywka jest łatwa i monotonna.

Żałosne cofać metina o kilka lat jak można go bardziej podrasować.

Nie chodzi mi o bronie z painta , tylko nowe rzeczy itd.

Taki serwer to porażka jak dla mnie bo naprawdę za dużo roboty przy nim nie ma.

Bardziej opłacało by się grać na globalu albo na Singapore.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Pomysł bardzo fajny, lecz z tego co widzę to planujecie dodawać nowe rzeczy itp., więc ostrzegam, by tego nie było zbyt dużo, bo to skutecznie odstrasza ludzi.

Opublikowano

UP Odstraza? mnie to wszystko smieszy jak jest zamalo dodane to dupa a jak za duzo to tez... beda napewno nowe rzeczy ale nie za duzo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Biała aura ; ] Tylko gdzie taką znaleźć ? Może fartem w starym klijencie gry ze starego roku .

Co do tego to prawdziwy hard . Żeby też ta gra łączyła tak jak kiedyś na " BO " Trzeba było expić w PT bo innaczej liptonek =) . Żadne nowe zasrane syfy typu : ulepszacze,bronie,itp . Misje odwzorowane na metinie . Coś podobnego ale nie to samo . Żadnej nowych map . Stary metin i jest wiele zabawy .

Pozdrawiam BezDaarny .

w niektórych klientach 2006 znajdziesz taką a co do upa to się zgodzę powinno nie być za dużo pż i współpraca.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...