Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Propozycje Na Serwer OldSchool - Wymiana Zdań !

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W Tym Temacie , Chciałbym byście wypowiedzieli sie w Topicu na temat Serwera OldSchoola , Chciałbym usłyszeć wasze propozycje co byście Dodali/Zmienili w Projekcie =)

Serwer Robiony Na Sposoby 2007/8 r. =)

Prosze nie zamykac tematu

Opublikowano

Biała aura ; ] Tylko gdzie taką znaleźć ? Może fartem w starym klijencie gry ze starego roku .

Co do tego to prawdziwy hard . Żeby też ta gra łączyła tak jak kiedyś na " BO " Trzeba było expić w PT bo innaczej liptonek =) . Żadne nowe zasrane syfy typu : ulepszacze,bronie,itp . Misje odwzorowane na metinie . Coś podobnego ale nie to samo . Żadnej nowych map . Stary metin i jest wiele zabawy .

Pozdrawiam BezDaarny .

Opublikowano

Dodam jeszcze, żeby nie było groty ! Kiedyś się expiło w red lesie (o ile ktoś wbił taki lvl xD) i było git :D Teraz grota = dużo broni, zbroi etc. = ZUO

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Hehe milo ze sie wypowiedziliscie

@BezDarny + @Spaxor

Aura Biala Zrobiona - Dodana na serwer =) Groty nie ma , Bedzie tylko red las , wedka 8 lv. jest juz dawno ;P bony stare czyli pz 800 itp. , czcionka kwadratowa wiecie oco chodzi ;D , wirek Zielony , nie ma jakis epikow itp. , przypominam ze w 2007r. nie bylo stalek ani bojowych trut itp. one dojda z czasem =) v2 zmodyfikowane , i wiele innych to co bylo na metin2 serwerze POLAND. Pozdrawiam

Opublikowano

Idealnie :D

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Idealnie - Motywacja do Nastepnych Questow =) lecz chce tez waszych propozycji =)

@EDIT

@Down

Na 70% bedzie nymfa , magnet i inne takie =) ale to do przemyslenia

Opublikowano

JakBy serwer wypalil ... Graloby tyle ludzi ... reklame tylkoo zalatwic i kazdy z pl'a by gral na tym serwie ... CZEKAM NA SERWER!!

Opublikowano

i można było zdobyć wszystko w grze a nie w IS

Wtedy taki serwer upadnie po miesiącu, chyba że admini robili by akcje charytatywne na serwer.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

@2x Up. Tzn Jak.? napewno IS bedzie ale nie bedzie tam takich przedmiotow ... typu eq itp. wiesz oco chodzi ^^ , Otoz jak to ma byc serwer OldSchool to ma byc Lur . To napewno Nie bedzie pelerynek ani nic, 20 szt. w IS max. jak kiedys =) . lecz jest 1. problem Metin2Mod i inne takie rzeczy =c.

@UP Akcje Charytatywne.? Rozwin swoja wypowiedz =]

Opublikowano

Oldschool?

-max pż 800!

-biała aura!

-wędka od 8 lvla!

-współpraca! ^^

Wędka była od 7lvl. Daj pelerynki tylko za qesty. Itemy z is powinny być dostępne w grze.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

@UP , ale nie wszystko z IS moze byc dostepne ... bo szybciej by wbili topke =) , i tak musze pomyslec nad tym co zrobic by ludzie poznawali gre od poczatku =) bo reszta dodana bez problemu.

Opublikowano

Moim zdaniem, może być wszystko tak jak chcecie, ale żeby trochę więcej yang dropiło, tak żeby na 18lvl stać mnie było na ulepszenie zbroi 18 do +6 i żeby zostało trochę hajsu, a nie, że się potem potki z ziemi zbiera..

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

@UP , Misje Bedą zrobione tak ,ze np. Mamy zadanie zrobilismy je , i dostalismy 500yang , to zamiast 500yang mamy 1k, ;]

Opublikowano

Yhh:)

Coś takiego jak stary dobry global z 2k7:)

Biała aura,wędka od 8lv itp,itd

jednak nie poradzicie sobie z botami:)

http://www.mpcforum.pl/topic/635632-sswspomnienia-stare-czasy-poland-ss-forum-metin2/

Chciałbym żeby serwer wyglądał tak jak w temacie wyżej

Ale klimat nie bd ten sam dlaczego? bo w tedy się poznawało gre,a teraz każdy wie jakie bulidy,gdzie co jest itp

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

1. @UP moze mi masz race , ale i tak serwer zrobie =) Wedka byla od 7lv. nie od 8 ;P Z Botami ? Hmmm , 3 osoby w team. a ja napewno bede chodzil i nol lajfil i szukal lamu*ow =) Hehe zapomnialem jeszcze na serwerze dodac Sklepy Jako Ludzi =D , Pozdrawiam JonyNawalony ... Vez niego serwer by nie powstal <3 ;*

Opublikowano

Ja pamiętam jak w party w rudym lesie dropiliśmy zbroje na 61 z wierzb xD Każdy expa oddawał na gildie i szło się w 4 walić po grupce :P

Pomysł ogólnie dobry, ale zaiste zacne taka gra już będzie raczej nudna...ja osobiście już sobie gry w metka nie wyobrażam bez peleryn :rolleyes:

Dodanie bonów dropiące jedynie dajmy na to z ripa by było ciekawe, każdy by latał w EQ z jednyn/dwoma bonami z ziemi, i by musieli ludzie partować czy to na pajONkaH czy na łorkach. I dodania bonów w IS za niezłą sumkę. I serwer by miał na utrzymanie, i Ci co lubią pokazać jacy to oni pro elo elo wrzucając tysiąc w IS :)

Robienie boja jak na PLu starym, 50łuczników na pustyni, albo te 100 imho z respem lepszym...bo nic nie wkurwiło mnie tak, jak robienie boja gdy pustynia cała wybita, bo ktoś już robił -.-

Z metków 1ku oraz jakaś skrzynka. A ze skrzynki szansa na zwoja egzo oraz jakieś duperele ( byle nie dłonie przeszywki czy kryta...bo to mnie irytuje na privach, gość Cie samym szyciem może zabić chociaż ma EQ low ). BRAK PORAD. 55ku do G. Total hardkor :)

Małże z metków 25+ np. W tym, że, z metka 25 np 5% na drop, z metka 30 - 7%, 35 -10%, 40 -12% 45-60 - 15%, 65-70 - 25%, 75-80 35%, 85-90 50% :)

Ości z ryb, z tym, że rybki mogą np ze skrzynek z metków wypaść :] Nie lubię łowić i nie lubię gry, gdzie trzeba łowić, gdyż fishbociarze zbijają na tym biznesie krocie...Chyba, że na prawdę będzie czaić takich agentów :]

Kamyki duchowe jak na PL. Drop z metków 35+ jest tam bodaj. Z tym, że z minimalną szansą.

Biolog co 2/4/6/8h ( zęby,Ks.klątw,pamiątki, matowe, ~ )

Bronie na 30 z 10% szansy na drop z metków 30,35 na 2x dropie.

Bronie 65 typu parta,bojowy,szpon z ripa :)

Truty,żal z azraela ( jeśli będą katakumby, jeśli nie, z ripa z szansą jak na plu )

Etc... Ciekawy hard by był co dla niektórych, np dla mnie tak. Tylko z tymi pelerynami wielki znak zapytania.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

@UP Ciekawe propozycje , lecz pomysl ze to ma byc oldschool a skrzynki z takimi rzeczam ;3 ? mi chodzi by w tym privie chodzilo o wspolprace =)

Bywalec
Opublikowano

Najlepiej zrób autorskiego biologa, to będzie wyczyn!

Bronie +75 - RIP

Bronie +60 - Jakiś inny BOSS, najlepiej osadzony w Czerwonym Lesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...