Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem że widze postacie wkleiasz z innego serwa PC,pc2,pc.epk,pc2.epk i bęczie dzałać !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ale client zajmuje 1,13 gb, czyli 4-5 godzin ściągania. Nie dzięki, nie da rady ;/ Może ktoś upnąć pliki PC i pc2 ? Byłbym wdzięczny ;D

5h? mi to zajelo 20min max

Opublikowano

Ale client zajmuje 1,13 gb, czyli 4-5 godzin ściągania. Nie dzięki, nie da rady ;/ Może ktoś upnąć pliki PC i pc2 ? Byłbym wdzięczny ;D

Lol. Ja mam neta 2mb i pobieralem 1h 15 min wiec jakiego masz ty? A poza tym wklejenie tych plikow nic ci nie da.

Sam tak proowalem i nic. Nie ma bata, musisz pobrac calego klienta.

Opublikowano

Mam takie pytanie: nie znam sie dokladnie na DDosach ale wiem co to jest. Nie mozna by bylo zrobic kontre? Jest nas tyle ze spalic kompa bysmy (moze) dali rade. Nie wiem czy to mozliwe. Prosze odpowiedz.

Opublikowano

Elo GM od bety mam ten problem patrz kurcze blade no

jak se gram normalnie w metqa to co jakies 2 min około wypier*ala mi klienta i taki blad: http://scr.hu/screenshooter/8059286/kfjiqmm

i musze od nowa wlaczac a jak jest duzo ludzi to np na OX w ogole nie moglem wbic bo co sie logowalem to ten runtime error

a dzisiaj od 15:00 do okolo 18:00 jak sie probowalem zalogowac to jak juz bylem w grze to za jakies 5 sekund ten blad

te c++ microsoft virsual instalowalem i nic a na innych serwach nie mam tego problemu pomoz ok? no no to dzieki

Opublikowano

Po teleportowaniu do m1 wyłącza mi się metin wie ktoś może czemu ?? proszę o odp...

jak se gram normalnie w metqa to co jakies 2 min około wypier*ala mi klienta i taki blad: http://scr.hu/screen...8059286/kfjiqmm

i musze od nowa wlaczac a jak jest duzo ludzi to np na OX w ogole nie moglem wbic bo co sie logowalem to ten runtime error

a dzisiaj od 15:00 do okolo 18:00 jak sie probowalem zalogowac to jak juz bylem w grze to za jakies 5 sekund ten blad

te c++ microsoft virsual instalowalem i nic a na innych serwach nie mam tego problemu pomoz ok? no no to dzieki

mam to samo podpinam się do pytania

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

mógłby ktoś wrzucić clienta czy lunchera bez żadnych nakładek itp.?

ciągle wyskakują błędy, mam tak od wczoraj, pobierałam wszystko i nic to nie dało.

Dalibyście coś co zadziała albo odpisalibyście na jakieś moje pytania bo sporo ich już zadałam

wfca.png

Opublikowano

Dobra, muszę przemęczeć to ściąganie clienta. . . może o 23 sobie pogram ^^

Mam neta 1mb ;d

Fajny download. . .pobiera się 60kb/s, a normalnie 150+ Czyli za 7 godzin bedzie client ! Fuck yeah

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Po teleportowaniu do m1 wyłącza mi się metin wie ktoś może czemu ?? proszę o odp...

Nie wyłaczaj "Metin2 Starter 2010..." powinno to rozwiązać problem z wywalaniem.

Kolejne pytanie/prośba. Czy "owoce życia" będą się łączyć, aktualnie przy wchili expa zawalają one cale eq.

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik kupszoneq dnia 08 grudzień 2012 - 19:25 napisał

jak se gram normalnie w metqa to co jakies 2 min około wypier*ala mi klienta i taki blad: http://scr.hu/screen...8059286/kfjiqmm

mam to samo podpinam się do pytania

Opublikowano

No widocznie masz duzo wrogów ...

Bo hamaka podobno tez ci dd-osy

i dedyka tez:)

Nie pisz tym oczojebnym kolorem.

605104Bez_nazwy_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...