Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeinstaluj clienta, albo pobierz od nowa... mozliwe tez ze brak ci DirectX 9c... pobierz microsoft visual c++

niestety zrobilem wszystkie te kroki i blad nadal wyskakuje .... podczas bety nie wystepowal ten problem natopiast na oficjalu owszem

dodam rowniez ze na innych metkach dzieje sie to samo prosze o pomoc

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przeinstaluj clienta, albo pobierz od nowa... mozliwe tez ze brak ci DirectX 9c... pobierz microsoft visual c++

niestety zrobilem wszystkie te kroki i blad nadal wyskakuje .... podczas bety nie wystepowal ten problem natopiast na oficjalu owszem

przepraszam za spam problem z internetem ;/

Opublikowano

Czemu mam ciągle ten problem z niewidzialną postacią i z oknem ładowania gry gdy juz się zaloguje?

Wrzucałem wszystko po kolei tak jak trzeba, próbowałem z 5 clientami w tym PL 2011 i ciagle to samo!

Ktoś pomoże? :/

Opublikowano

przepraszam za spam problem z internetem ;/

jest to blad biblioteki visual, ale skoro pobrales c++ i dalej to samo to nie mam pojecia ocb... jest to blad meczacy naprawde wiele osob.

Czemu mam ciągle ten problem z niewidzialną postacią i z oknem ładowania gry gdy juz się zaloguje?

Wrzucałem wszystko po kolei tak jak trzeba, próbowałem z 5 clientami w tym PL 2011 i ciagle to samo!

Ktoś pomoże? :/

pobierz clienta ze strony glownej nie wgrywaj nic do PL !
22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Pobrałam clienta i wrzuciłam pliki z nakładki do packa i ciągle wyskakują mi błędy :/ co zrobić?

wfca.png

Opublikowano

Co zrobic zeby nie wyskakiwal runtime error? Nie piszcie o instalacji jakis c++ gowien bo mam to juz zainstalowane, ale to i tak nie pomaga.

Dodam ze na Gladorze mialem podobne problemy i tez instalacja tych wszystkich programow nic nie dala.

Opublikowano

jestem tylko ciekawy dlaczego na becie bylo tak siwetnie a wy to musieliscie zje** ;/

abki 10/15 a byly maxy .. metkow na pustyni nie ma .. exp do kitu.. zdaje mi sie czy sa tylko 3 metki ghu(cos tam na mapce 95)?

nie wiem jak mozna tak zje ** dodajcie zielone roski bo szamani i surki BM za duzo bija stosunkowo do innych klas

Opublikowano

jestem tylko ciekawy dlaczego na becie bylo tak siwetnie a wy to musieliscie zje** ;/

abki 10/15 a byly maxy .. metkow na pustyni nie ma .. exp do kitu.. zdaje mi sie czy sa tylko 3 metki ghu(cos tam na mapce 95)?

nie wiem jak mozna tak zje ** dodajcie zielone roski bo szamani i surki BM za duzo bija stosunkowo do innych klas

Metki będą na pustyni.. Jak ktoś wybija na mapie 95 to nie moja wina jak gra xxx osób to nie moja wina, exp jest dobry chodzi o to iż nie w 3 h mieć 200 lvl.

Idę spać baju.

Opublikowano

Co muszę pobrać żeby zagrać na serwerze i widzieć wszystko ? Pobrałem clienta by BQ i co dalej ? Coś jeszcze czy client styknie ? Btw tylko jedno CH jest ?!

Opublikowano

Co muszę pobrać żeby zagrać na serwerze i widzieć wszystko ? Pobrałem clienta by BQ i co dalej ? Coś jeszcze czy client styknie ? Btw tylko jedno CH jest ?!

Nakładke i wgrac ją do pack Tu masz nakładke http://www.multiupload.nl/8RN76A4UUU

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

Działa serwer? bo mam błąd połączenia się z serwerem. Trzeba jakies nakładki pobrać?

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...