Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SYRIA] Warto wiedziec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się przejmujecie i tak 21 grudnia wszytko pierdolnie.

Bardziej zajmował bym się konfliktem Izrael - Iran bo własnie to może doprowadzić do światowego konfliktu zbrojnego.

Żydzi to pasożyty... Hitler był psychopatą i mordercą ale w kwestii żydów miał racje... patrzcie na to co teraz oni robią ze światem...

Właśnie stworzyłeś nową wojnę. Gratuluję

Gwoli poprawki dopowiem tylko, że Izrael obecnie jest w "stanie wojny" z Palestyną.

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyjebane w to.

OSTR zrobił o tym piosenke

o kurwa

o kurwa

o kurwa

dajcie mu za to medal , postawcie pomniki i zbudujcie światynie.

I napiszmy do papieża by zrobił go świętym ....

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak to nie ma wojny domowej? To jak nazwać walkę reżimu i głupiego ludu, który jest podburzany przez islamistów?

A to wszystko jest podburzane przez juesej

Nie wiem jak to teraz nazwać bo źle to Botanic nazwał ;)

Nie do końca to jest wojna bo było kilka większych "starć" a po za tym to jest wszystko o reżim Baszar al-Assada ;)

Lud zaczął z nim walczyć by obalić reżim i jego 30 letnie rządy wcześniej jego ojca a reszta się przyłączyła reszta.

Najwięcej na razie zyskuje rosja i uesej bo sprzedają im broń ;)

wyjebane w to.

OSTR zrobił o tym piosenke

o kurwa

o kurwa

o kurwa

dajcie mu za to medal , postawcie pomniki i zbudujcie światynie.

Nie rozumiem twojego posta ;)

Dyskutujemy na temat wojny a ty wyskoczyłeś na ostrego który tylko nagrał Polską wersje tej nutki bo w innym kraju powstała.

Słabu hejt ;)

I napiszmy do papieża by zrobił go świętym ....

Najpierw napiszmy by pomodlił się w intencji zielonych "kibo(L)i"

Opublikowano

po prostu nie rozumiem co ta piosenka tutaj robi.

pewnie od chuja ludzi zorbiła o tym piosenki, to i Polak musiał, więc go wielbmy i dawajmy jako przykład.

copy-paste 4 eva

@Dash

agree

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

po prostu nie rozumiem co ta piosenka tutaj robi.

pewnie od chuja ludzi zorbiła o tym piosenki, to i Polak musiał, więc go wielbmy i dawajmy jako przykład.

copy-paste 4 eva

@Dash

agree

Mogę ją skasować jeżeli ci przeszkadza ;)

Po prostu jak widziałeś w pierwszym poście pomyślałem że trafi to do większej ilości osób ;)

Opublikowano

mhm okejjj...

większość słucha piosenek bo są modne albo fajnie brzmią, a nie dla przekazu.

Myślisz że np. piosenka

We will not go down wykonana przez Miles'a Heart'a trafiła swoim przekazem do milionów ?

jeśli nawet to co z tego ? każdy kto niema tego w dupie, i tak gówno zrobił, bo co zrobi zwykły szarak ? podpisze petycje aby nie było tej wojny? opłaci Amerykanską " akcje ratunkową"?

Prędzej sie posra od pseudo zmartwień niż coś zrobi.

Tyle.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

mhm okejjj...

większość słucha piosenek bo są modne albo fajnie brzmią, a nie dla przekazu.

Myślisz że np. piosenka

We will not go down wykonana przez Miles'a Heart'a trafiła swoim przekazem do milionów ?

jeśli nawet to co z tego ? każdy kto niema tego w dupie, i tak gówno zrobił, bo co zrobi zwykły szarak ? podpisze petycje aby nie było tej wojny? opłaci Amerykanską " akcje ratunkową"?

Prędzej sie posra od pseudo zmartwień niż coś zrobi.

Tyle.

Zgadzam się ;)

Masz racje.

Ale przejrzałem internet dziś z tej strony co chciałem i nie mam co robić to od tego jest forum by dyskutować.

A może tu jest jakiś gość co zna zajebiste rozwiązanie i szaraki mogą pomóc ? :O

Opublikowano

Chyba właśnie ty jesteś takim Januszem specjalistą, bo ni chuja nie idzie ci wytłumaczyć, że Syria nie ma z nami żadnego związku i trzymasz się ciągle przy swojej teorii.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Chyba właśnie ty jesteś takim Januszem specjalistą, bo ni chuja nie idzie ci wytłumaczyć, że Syria nie ma z nami żadnego związku i trzymasz się ciągle przy swojej teorii.

Gdzie napisałem że dokładnie z Polską ? Chodzi mi ogólnie o Europe a my mamy jak zwykle przejebane bo leżymy w centrum.

Tak czy siak to dotyczy i nas. Kasa rządzi światem tam są największe złoża ropy jak będzie za drogo to będzie ciekawie bo juesej nie odpuści ;)

Opublikowano

Gdzie napisałem że dokładnie z Polską ? Chodzi mi ogólnie o Europe a my mamy jak zwykle przejebane bo leżymy w centrum.

Tak czy siak to dotyczy i nas. Kasa rządzi światem tam są największe złoża ropy jak będzie za drogo to będzie ciekawie bo juesej nie odpuści ;)

Jakby ci to powiedzieć, nie ma tam największych złóż ropy, bo Syria jest dopiero na 32 miejscu, jeśli chodzi o produkcje ropy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Myślisz że np. piosenka

Ja wolę słuchać polskich utworów, przynajmniej coś rozumiem :)

Jakby ci to powiedzieć, nie ma tam największych złóż ropy, bo Syria jest dopiero na 32 miejscu, jeśli chodzi o produkcje ropy.

ale zawsze jest to najbliżej położony kraj od nich i słaby militarnie = łatwy łup

z tym akurat się zgodzę, Polacy nie ingerują w Syrie tylko siedzą od kilku lat w afganie nic nie robiąc (no może te kilka akcji, które pokazali w tv), ginąc głownie przez miny :X

Opublikowano

ale zawsze jest to najbliżej położony kraj od nich i słaby militarnie = łatwy łup

Najbliżej od kogo, bo już się pogubiłem?

Km5iG.png

Opublikowano

Mnie wkurza ONZ. Siedza sobie w garniturakch, wydja tysiace euro aby NA JEDNA KONFERENCJE! wydrukowac ladne plakaty na tlo sali czy rozdac wszystkim ciasteczka i kawunie. I apeluja "aby zatrzymac konflikt". NOZESZ K?RWA! niech ruszasie z foteli i cos wysla na nich! Przeciez oni sa smieszni! Europa uwaza sie za pepek swiata, na tyle zuchwale ze naklada JEDNOSTRONNE podatki na amerykanskie samoloty latajzce na UŁE.. Hello, teraz rzadzi Amertyka i Chiny! Ogarnijmy sie, to juz nie renesans i epoka przemyslowa gdy bylismy rulerami tego swiata! Trzeba dzialac, czarnoskorzy juz nam nie haaruja w fabrykach a hindusi nie podaj kawuni w koloniach! Chcialbym abysmy troche dostali po lbie. Nie wojną, ale czyms aby europa sie ogarnela i uznala inne panstwa.

Dlaczego bledy? Zajrzyj do sygnaturki mojej!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

przecież w syrie wpieprza się iran, izrael, praktycznie wszyscy na około + nato wynajmujące najemników

Syria wpieprza się w samą siebie. Reżim vs. lud.

Km5iG.png

Opublikowano

Syria wpieprza się w samą siebie. Reżim vs. lud.

to też, ale media nie publikują różnych artykułów jak i filmików z tym, że cały bliski wschód się tam wpieprza.

Opublikowano

Mnie wkurza ONZ. Siedza sobie w garniturakch, wydja tysiace euro aby NA JEDNO KONFERENCJE! wydrukowac ladne plakaty na tlo sali czy rozdac wszystkim ciasteczka i kawunie. I apeluja "aby zatrzymac konflikt". NOZESZ K?RWA! niech ruszasie z foteli i cos wysla na nich! Przeciez oni sa smieszni! Europa uwaza sie za pepek swiata, na tyle zuchwale ze naklada JEDNOSTRONNE podatki na amerykanskie samoloty latajzce na UŁE.. Hello, teraz rzadzi Amertyka i Chinyh Ogarnijmy sie, to juz nie renesans i epoka przemyslowa gdy bylismy rulerami tego swiata! Trzeba dzialac, czarnoskorzy juz nam nie haaruj w fabrykach a hindusi nie podaj kawuni w koloniach! Chcialbym abysmy troche dostali po lbie. Nie wojna, zle cszyM aby europa sie ogarnela i uznala inne panstwa.

Czekam na wersje po Polsku :/

przecież w syrie wpieprza się iran, izrael, praktycznie wszyscy na około + nato wynajmujące najemników

W Syri to walczą ludzie z władzą :)

Nie napotkałem się by gnietli ich do tego sąsiednie państwa :P

Opublikowano

W Syri to walczą ludzie z władzą :)

Nie napotkałem się by gnietli ich do tego sąsiednie państwa :P

Islamskie oszołomy podburzają lud.

Km5iG.png

Pomocnik
Opublikowano

Mateq wypad stąd i najlepiej idź na ts3 lizać dupsko dalej. W końcu Ci sie ta plugawa noga powinie i bana dostaniesz i nawet największe lizanko nie pomoże.

@topic Mateq napisał "(...) ja mam na nich wypierdolone, póki moim bliskim nic nie grozi. "

To ja zacytuje tak "Nie twoje dzieci , nie twój dom stoi w ogniu". Mimo , że takich ludzi jak Ty to paliłbym tylko na stosie to nawet Tobie tego nie życzę. Więc nie pisz , że Ciebie to gówno obchodzi bo Cie też to dosięgnie i to się nazywa karma. Wierz czy nie :)

@już tu nie wchodzę jakby co.

sygnary.jpg
Opublikowano

Islamskie oszołomy podburzają lud.

tam wszyscy nawalają się, czy islam czy ktoś inny, allah akbar i jadą, nie pier*ola się.

tylko szkoda tamtej ludności cywilnej, która nic nie zrobiła a i tak dostaje.

Opublikowano

Zatoka Perska. Syria, Izrael i Palestyna leżą na szlaku transportu ropy z zatoki Perskiej. Dlatego tak bardzo odbija się to na jej cenie i naszej sytuacji. Rząd zwiększa opłaty za tranzyt, w wyniku czego ceny są windowane do góry przez potentatów naftowych.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wersja po polsku nadeszla, post edytowany :) sorry ale moglbys zajrzec do sygnatury i przeczytac ze czesto wchodze z mojej (powolnej) komorki?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mateq wypad stąd i najlepiej idź na ts3 lizać dupsko dalej. W końcu Ci sie ta plugawa noga powinie i bana dostaniesz i nawet największe lizanko nie pomoże.

@topic Mateq napisał "(...) ja mam na nich wypierdolone, póki moim bliskim nic nie grozi. "

To ja zacytuje tak "Nie twoje dzieci , nie twój dom stoi w ogniu". Mimo , że takich ludzi jak Ty to paliłbym tylko na stosie to nawet Tobie tego nie życzę. Więc nie pisz , że Ciebie to gówno obchodzi bo Cie też to dosięgnie i to się nazywa karma. Wierz czy nie :)

Piszesz nie na temat = warn

Najazd na matqa = Ban

Nie wchodzisz w temat bo boisz się odpowiedzi ?:D

Opublikowano

Nie sprowokujesz mnie, lol. Nie liżę dupska na ts3, tylko mam dobrego kolegę w szeregach administracji, a co do banów, to sam dobrze wiesz, że gówno mi one robią. : )

btw. Karma to chyba jakiś religijny wynalazek, sry, jestem niewierzący. :|

Km5iG.png

Opublikowano

tam wszyscy nawalają się, czy islam czy ktoś inny, allah akbar i jadą, nie pier*ola się.

tylko szkoda tamtej ludności cywilnej, która nic nie zrobiła a i tak dostaje.

Z tego co wyczytałem od Januszów z googli xD

To mają więcej godności w zabijaniu niż drugiej wojnie światowej jeżeli chodzi o tych zapaleńców to nie napierdalają wszystkich tylko mają wyznaczone cele ;)

Wiec nie wszyscy się napierdalają a wszyscy ich :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...