Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SYRIA] Warto wiedziec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wyczytałem od Januszów z googli xD

To mają więcej godności w zabijaniu niż drugiej wojnie światowej jeżeli chodzi o tych zapaleńców to nie napierdalają wszystkich tylko mają wyznaczone cele ;)

Wiec nie wszyscy się napierdalają a wszyscy ich :P

wyznaczone cele?

to czemu niby izrael wystrzelil kilkanaście rakiet balistycznych w wioski i miasta, gdzie poginęło po kilkaset ludzi w ogóle nie związanych z konfliktem? no po co?

czemu rebelianci pozabijali reporterów ze stacji russia today? czemu zburzyli ich siedzibe? przeciez media wspomagaja rebeliantow, ukazujac "zło" reżimu

oni są nienormalni, już szkoda gadać, gdyby nie było religii świat byłby lepszy. elo

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyznaczone cele?

to czemu niby izrael wystrzelil kilkanaście rakiet balistycznych w wioski i miasta, gdzie poginęło po kilkaset ludzi w ogóle nie związanych z konfliktem? no po co?

czemu rebelianci pozabijali reporterów ze stacji russia today? czemu zburzyli ich siedzibe? przeciez media wspomagaja rebeliantow, ukazujac "zło" reżimu

oni są nienormalni, już szkoda gadać, gdyby nie było religii świat byłby lepszy. elo

I znów kręcisz :)

Rakiety wystrzeliło państwo ( wojsko) a ja pisałem o zapaleńcach czyli o ludności która walczy w swojej obronie :)

Z mediami to było tak ze względu na to że się sprzeciwiali bo nie pokazywali prawdy a to co chcieli ;)

Opublikowano

I znów kręcisz :)

Rakiety wystrzeliło państwo ( wojsko) a ja pisałem o zapaleńcach czyli o ludności która walczy w swojej obronie :)

poczytaj na sadolu artykuły, gdzie są naprawde mega fakty o tej całej wojnie, rakiety leca ze wsząd, dużo ich leci z izraela a oni potem gadają że nic nie zrobili, o tych z państwa już nie wspominam bo codziennie przez nie burzą swoje własne miasta (bezsens)

Sadistic jest czasem równie wiarygodny co onety, itd.

na głownej tak, ale w głębszej części forum zapewne nigdy nie byłeś.

Opublikowano

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

poczytaj na sadolu artykuły, gdzie są naprawde mega fakty o tej całej wojnie, rakiety leca ze wsząd, dużo ich leci z izraela a oni potem gadają że nic nie zrobili, o tych z państwa już nie wspominam bo codziennie przez nie burzą swoje własne miasta (bezsens)

Czytam sadola dzień w dzień :)

Wiem co tam piszą ale nie wierz we wszystko bo to info wyciągnięte z palca.

Poszukaj że to Państwo napierdala jak głupie a ludzie tylko odpowiadają ciężko jest trafić dokładnie tam gdzie sie chce rakietą własnej roboty :)

+1

Opublikowano

Wystarczył jeden chujowy track, aby ludzie się o tym dowiedzieli i udawali jak bardzo w temacie nie są.

10/10, Sir.

1 zdaniem strzelasz sobie w kolano, chociażby dlatego, że za rzetelne źródło informacji uważasz gniot jakiegoś lapsa, który jest doskonałym przykładem tego, że Europa za rap powinna się nie brać bo ssie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Wystarczył jeden chujowy track, aby ludzie się o tym dowiedzieli i udawali jak bardzo w temacie nie są.

10/10, Sir.

1 zdaniem strzelasz sobie w kolano, chociażby dlatego, że za rzetelne źródło informacji uważasz gniot jakiegoś lapsa, który jest doskonałym przykładem tego, że Europa za rap powinna się nie brać bo ssie.

Twoje hobby mówi samo za siebie nie będę dyskutował z debilami.

Strzelić ci mogę w potylice.

bpyy.jpg

Każdy korzysta na moich kontach

:)

Opublikowano

Polska bidna więc z czym do ludzi, poza tym pokazaliśmy nie raz i nie dwa że tak łatwo się nie dajemy i pozbyć się nas nie da.

Opublikowano

Polska bidna więc z czym do ludzi, poza tym pokazaliśmy nie raz i nie dwa że tak łatwo się nie dajemy i pozbyć się nas nie da.

Wypadłeś chyba z tematu :huh:

bpyy.jpg

Każdy korzysta na moich kontach

:)

Opublikowano

Ty za to wpadłeś w temat idealnie. 0 zainteresowania w momencie wybuchu konfliktu, dopiero po zobaczeniu teledysku coś o tym przeczytałeś i udajesz, że wiesz wszystko, a tak naprawdę to pierdolisz herezje.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...