Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SYRIA] Warto wiedziec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że na forum 90% to niepełnoletnie osoby ale warto wiedzieć co się dzieje na świecie.

Nie piszcie "mnie to nie interesuje" bo to dotyczy całego świata.

To nie wojna domowa a już ...

Dziś u nich woja jutro u nas.

Dał bym wam tysiące artykułów na ten temat ale po co was zanudzać.

Forum jest dość duże wiec liczę na dyskusję.

Tutaj artysta O.S.T.R razem z Hadesem nagrali Polską wersje holenderskiej "piosenki" co się dzieje w Syrii

Nutka przemówi do większości niż pierdolenie polityków czy czytanie długich tekstów

1354634838-U792610.png

Jak zwykli ludzie mogą pomóc ?

Nie wiem

:(

Grupy na fb im nie pomogą

:(

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Ciebie jeszcze kokosz nie zbanował? :3

Jak na razie mnie to nie obchodzi bo to co się wydarzy jutro to znaczy, że mam się dziś cieszyć z życia. (Dziwnie to napisałem :P)

Tyle w temacie

@Down

Ahh, co Ty o mnie możesz wiedzieć o mnie. ; ) Widze, że jednak banik nie był za friko

ale ja nie mam czasu

W którymś poście pisałeś, że masz multum czasu i zrobisz mutlikonta.. widze, że zmienne zdanie kolega ma. : )

Opublikowano

A Ciebie jeszcze kokosz nie zbanował? :3

Jak na razie mnie to nie obchodzi bo to co się wydarzy jutro to znaczy, że mam się dziś cieszyć z życia. (Dziwnie to napisałem :P)

Tyle w temacie

Widzę że nie zrozumiałeś tematu lub nie dojrzałeś jeszcze emocjonalnie.

Co do bana to chuj ci do tego.

Opublikowano

Syria to dużo mniejsze zagrożenie od konfliktu na froncie Izrael - Palestyna. W każdym razie, jeśli dalej będzie trwać, to dojdzie do interwencji. Dlaczego? Sytuacja w Syrii drastcznie zwiększa ceny eksportowe ropy, a dla ropy, jak już wiemy niszczyły się całe nacje :)

PS: Interwencji ze strony USA. ONZ nie miesza się w zbrojne konflikty...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Syria to dużo mniejsze zagrożenie od konfliktu na froncie Izrael - Palestyna. W każdym razie, jeśli dalej będzie trwać, to dojdzie do interwencji. Dlaczego? Sytuacja w Syrii drastcznie zwiększa ceny eksportowe ropy, a dla ropy, jak już wiemy niszczyły się całe nacje :)

PS: Interwencji ze strony USA. ONZ nie miesza się w zbrojne konflikty...

Do czasu aż im nie zacznie to przeszkadzać :)

Opublikowano

Do czasu aż im nie zacznie to przeszkadzać :)

Przeszkadza im właśnie cena ropy. Akurat jeśli chodzi o ten rynek, to Stany są uzależnione od wschodu :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A kiedyś zrozumiesz że polityka i wojny to nie taka prosta sprawa. I będzie Ci głupio że pisałeś takie bzdury.

USA nie walczy tylko dla ropy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A kiedyś zrozumiesz że polityka i wojny to nie taka prosta sprawa. I będzie Ci głupio że pisałeś takie bzdury.

USA nie walczy tylko dla ropy.

Siedziałem w tym dość długo i wczytywałem się w temat.

Uwierz tu nie chodzi o "wolność" bo by było nie korzystne dla rynku aktualna sytuacja jest dość stabilna dlatego nikt się jeszcze nie wpierdala.

Hrabia ma racje poczekamy aż wzrośnie cena ropy za baryłkę.

Polityka polityką, ale szkoda tych ludzi co tam cierpią przez idiotów.

Opublikowano

Nie, to nie dotyczy całego świata, to wojna domowa, niech sobie radzą sami, ja mam na nich wypierdolone, póki moim bliskim nic nie grozi.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Poszukaj może jakiś caritas albo coś wysyłają paczkę do syri możesz się dorzucić albo poszukaj jakiejś fundacji na którą możesz przelać pieniądze

To ty masz sponsora stać cię na kupowanie rangi na forum to i możesz rzucić coś dla biednych potrzebujących .

Ale takie składki nie mają sensu bo z tego co wpłacę do nich trafi może 10% :)

Nie, to nie dotyczy całego świata, to wojna domowa, niech sobie radzą sami, ja mam na nich wypierdolone, póki moim bliskim nic nie grozi.

Tu się mylisz :)

Działa to w ten sposób że każde państwo coś by chciało a że na starym kontynencie ( u nas ) są państwa "napalone" na to to się wpierdalają po cichu .

Jak nie spasuje jakiemuś mocarstwu że ktoś się wtrąca to wypowiedzieć wojne można w kilka godzin ;)

My mamy najbardziej przejebane bo łączy nas ta cała unia i inne porozumienia z których wynika że MUSIMY pomóc a nikt nie lubi jak się ktoś wpierdala w jego wojne.

Do tego leżymy w centrum europy.

Mateq nie odrobiłeś lekcji :P

Opublikowano

Tu się mylisz :)

Działa to w ten sposób że każde państwo coś by chciało a że na starym kontynencie ( u nas ) są państwa "napalone" na to to się wpierdalają po cichu .

Jak nie spasuje jakiemuś mocarstwu że ktoś się wtrąca to wypowiedzieć wojne można w kilka godzin ;)

My mamy najbardziej przejebane bo łączy nas ta cała unia i inne porozumienia z których wynika że MUSIMY pomóc a nikt nie lubi jak się ktoś wpierdala w jego wojne.

Do tego leżymy w centrum europy.

Mateq nie odrobiłeś lekcji :P

O czym ty kurwa pierdolisz, nie mamy żadnego związku z wojną domową w syrii, a to, że ty snujesz swoje teorie o "napalonych" państwach czy o wypowiadaniu wojny w kilka godzin, to chuja mnie interesuje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

O czym ty kurwa pierdolisz, nie mamy żadnego związku z wojną domową w syrii, a to, że ty snujesz swoje teorie o "napalonych" państwach czy o wypowiadaniu wojny w kilka godzin, to chuja mnie interesuje.

Jeżeli cię chuja interesuje to wyjdź z tematu ;)

To nie są moje teorie a ludzi którzy mają większą wiedzę ode mnie.

To tylko wojna domowa pod przykryciem to dotyczy nas wszystkich.

Jeszcze się przkonasz

Opublikowano

Jeżeli cię chuja interesuje to wyjdź z tematu ;)

To nie są moje teorie a ludzi którzy mają większą wiedzę ode mnie.

To tylko wojna domowa pod przykryciem to dotyczy nas wszystkich.

Jeszcze się przkonasz

Emmmmmmmm... Nie. Napisałem, że chuja mnie interesują twoje teorie z dupy wyjęte / ludzi, którzy mają większą wiedzę od ciebie. Pewnie z internetu te teorie? Naucz się, że w internecie są Janusze, którzy są specjalistami od wszystkiego, zaczynając na budowaniu LHC, a kończąc na konflikcie domowym w Syrii.

Km5iG.png

Opublikowano

W Syrii nie ma wojny domowej, tylko ta dzicz wynajęta przez NATO ich atakuję. Poczytajcie trochę z bardziej wiarygodnych portali niż fakt czy pudelek ;x

Przecież to oczywiste że "obserwatorzy" to wszystko wzniecają, żeby odejść od własnych problemów typu grecja w kryzysie, żeby całą opinie publiczną skierować w temat wojny :>

Opublikowano

Co się przejmujecie i tak 21 grudnia wszytko pierdolnie.

Bardziej zajmował bym się konfliktem Izrael - Iran bo własnie to może doprowadzić do światowego konfliktu zbrojnego.

Żydzi to pasożyty... Hitler był psychopatą i mordercą ale w kwestii żydów miał racje... patrzcie na to co teraz oni robią ze światem...

Opublikowano

Emmmmmmmm... Nie. Napisałem, że chuja mnie interesują twoje teorie z dupy wyjęte / ludzi, którzy mają większą wiedzę od ciebie. Pewnie z internetu te teorie? Naucz się, że w internecie są Janusze, którzy są specjalistami od wszystkiego, zaczynając na budowaniu LHC, a kończąc na konflikcie domowym w Syrii.

Telewizja-kłamie robi wszystko by napchać sytuacje i mieć widzów

Internet- kłamie same Janusze

Gazety- Kolorowe pisma pisane tak by tylko kupować.

Wszystko pod kasę ale jeżeli się czyta/ogląda/słucha z głową to zrozumiesz co jest napchane a co nie.

Możesz się sprzeczać lub wbić na google i poczytać to co pisze czytasz 10 stron i może będzie ziarno prawdy ale jak masz własny rozum to to zrozumiesz.

Przeczytaj wiadomości z kilku miesięcy do tyłu. Zrozumiesz że to zagrożenie na skale światową;)

W Syrii nie ma wojny domowej, tylko ta dzicz wynajęta przez NATO ich atakuję. Poczytajcie trochę z bardziej wiarygodnych portali niż fakt czy pudelek ;x

Przecież to oczywiste że "obserwatorzy" to wszystko wzniecają, żeby odejść od własnych problemów typu grecja w kryzysie, żeby całą opinie publiczną skierować w temat wojny :>

Zgadzam się a co do grecji to jest wzniecane przez europe bo uni europejskiej odpowiada to bo czym większe zadurzenie tym większy obrót pieniędzy :)

Co się przejmujecie i tak 21 grudnia wszytko pierdolnie.

Bardziej zajmował bym się konfliktem Izrael - Iran bo własnie to może doprowadzić do światowego konfliktu zbrojnego.

Żydzi to pasożyty... Hitler był psychopatą i mordercą ale w kwestii żydów miał racje... patrzcie na to co teraz oni robią ze światem...

Nie będę się zniżał do twojego poziomu ____

Opublikowano

Jak to nie ma wojny domowej? To jak nazwać walkę reżimu i głupiego ludu, który jest podburzany przez islamistów?

Km5iG.png

Opublikowano

wyjebane w to.

OSTR zrobił o tym piosenke

o kurwa

o kurwa

o kurwa

dajcie mu za to medal , postawcie pomniki i zbudujcie światynie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...