Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Stary METIN2 PL ... ' Takie czasy nastały '

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Was szczerze :)

W Metina gram od 2008 roku. Moim pierwszym serwer był Monolit. Wiadomo jak to świeżak w grze, nic nie wie, pyta się wszystkich co i jak, ale wtedy miałem 11 lat...

Najbardziej podobało mi się to, że kiedyś w Metinie osiągnąć na prawdę coś dobrego, dało się tylko w grupie. Bez współpracy, nie było takiego czegoś ;)

Co z tego, że każdy ma z nas inne doświadczenie w grze... Przecież trzeba sobie pomagać, pamiętam. Wspólne ubijanie metków :) Chodzenie do v1/v2. Pomaganie sobie na boja etc.

Teraz dla mnie Metin spadł " na psy", zamiast pomagać sobie, to ludzie sobie przeszkadzają w grze. Wiadomo gra to rywalizacja... Ale bez przesady, to ksucie, zabijanie bo jesteś z innego królestwa itp. Już jest nudne.

Powinniśmy zrobić serwer sami, w tym sensie, że podać raty, drop itp. A ktoś taki serwer stworzy !

Teraz to jak patrze na inne serwery to nie jest Metin, to jest inna gra... On ma tylko w sobie "coś" z tej gry...

Myślę, że na tym serwerze, który chcę bardzo, aby został stworzony było trudno grać samemu, aby byłą współpraca między graczami...

Bo nie w tym rzecz, żeby kogoś zabić w grze... Rzecz w tym, żeby potrafić komuś pomóc oraz grać w grupie :)

Pewnie poleci nie jeden hejt... Ale takie jest moje spostrzeżenie, każdy ma prawo się wypowiedzieć i takie jest moje zdanie, bo bez względu nasz wszystko czy w grze, czy nawet w życiu powinniśmy sobie pomagać. A teraz hejterzy mogą sobie hejtować mają prawo, tylko za co ?

Pozdrawiam oraz jestem za takim projektem :)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Jestem za!

Choć najbardziej podobał mi się metin kiedy weszły dopiero co stalki.

Grałem w metina od samego początku, kiedy Monastyr nazywał się jeszcze Poland ;) Kiedy GoToSleep zaczął ciachać lvl i stał się top1, kiedy Elita i Mortis to były dwie najlepsze gildie, jaki był boom kiedy WYKIDAJLO stworzył gildie 102 - to było troszkę później ale i tak super wspomnienia.

Jak już napisałem wyżej, jestem za!

Jednak chciałbym żeby to nie była aż taka mordęga z expem jak na plu. Ciut ciut łatwiej. Żeby można było przedmioty z IS'u zdobyć w grze - w sumie po to ludzie grają... żeby nie wrzucać kasy w IS'a na plu.

TheDivX, jeżeli chcesz, to z miłą chęcią mogę pomóc w tworzeniu serwera.

Pozdrawiam bardzo serdecznie! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm serw nawet fajnie przemyślany ale wiesz co mógłbyś zmodyfikować lekko w nim nie wiem zamiast np wszystkich starych zbroi broni dać inne fajniej wyglądające to na 100% by zachęciło do gry :) mam nadzieje że wiesz o co chodzi a nawet jeśli to nie musiałbyś też tego robić gdybyś robił dużo różnorakich eventów czy np. wypadów z graczami 40 lvl :P do DT :P Pierwszy Rip i te sprawy :P i musiałbyś dobrze raty dobrać dmg itp. dużo roboty przy tym bronie oczywiście do bojowego :P

Opublikowano

Tak sam pomysł co do tego bardzo dobry .

Czy byśmy na nim grali ?

- Tak gralibyśmy tylko chodzi o te ciągłe ddos'y . Ale bez spinki mówiąc to nic nie grozi -.- ... Dla czego ? Balantia.pl miała też ddos'y przez 3 dni . Potem się im to znudziło i śmiga na IS jak nie wiem xD .

Sam się wzruszyłem .... To były czasy jak stałeś w stalce +6 a wszyscy robili ss'y , każda gildia chciała mieć cie u siebie , wszyscy w koło cie obtaczali , prosili o yang , Ehhh ; ) To co by było stać w stalce +9 o.O Oemdzii <3 ..

Czekam od dawna na taki serwerek . Życzę powodzenia .

PS. Proszę o odpisanie PW na gg ; )

Opublikowano

Nie rozumiecie.. Wydaje Wam się tylko, że chcecie taki serwer, ale to już nie będzie to samo.. Te czasy nie wrócą! Z resztą, zobaczycie ;) A serwer nie ma miejsca bytu dłużej niż miesiąc/dwa ze względu na to, że nie mogą dodawać nowości, bo nie będzie to OldSchool. Ludziom się znudzi i serwer upadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...