Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Stary METIN2 PL ... ' Takie czasy nastały '

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Założyłem ten temat dla miłośników starego metin2 , pewnie większość z was go nie odczyta więc napisze to co mam i dozobaczenia

Więc , od pewnego ranka pomyślałem sobie , że są jakieś szanse na zrobienie starego Metin2 , pomyślicie ze jestem głupim debilem , heh ale tak sobie przyjasniłem ze jakby tak zrobic taki serwer typu [Very-Hard] Tj. Ulepszacze od +2 ulepszacze byly by rzadkie i sobie pomyslcie ze malo kto mialby eq + 7/8/9 i musieliby expic w pt jak kiedys na BO i inne expowiska

Jest Jeszcze pare rzeczy , strone stara jak metin2 nie trudno zrobic mam duplikat strony :

[url="http://wayback.archive.org/web/jsp/Interstitial.jsp?seconds=5&date=1224983758000&url=http%3A%2F%2Fwww.metin2.pl%2F&target=http%3A%2F%2Fweb.archive.org%2Fweb%2F20081026011558%2Fhttp%3A%2F%2Fwww.metin2.pl%2F"]http://wayback.archi.../www.metin2.pl/[/url]

- Pamiętacie tę stronę? aż łezka się kręci =)

Wiadomo Na starym PL nie bylo max HP 2k , tylko 800 i to kolejne utrudnienie =)

Co o tym myślicie co byście dodali , czy to by wypalilo ?

Pozdrawiam DivX , Prosze o pozytywne oceny =)

Opublikowano

Aż wracają wspomnienia po przeczytaniu tego.... :) Pomysł dobry jak dla mnie nawet bardzo dobry tylko taki serwer musiałby mieć zagwarantowane że postoi kilka-kilkanście miesięcy....

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

@2xUP Dzieki

@UP Arman Jestem w trakcie tworzenia tego serwera i po namysle strona bedzie i nie bedzie mulila bd. w stylu dawnej =)

Nie bedzie levela obok nicku fajne to jest bo mamy 60lv. przebieramy sie za 30lv. i psiup , teraz pisze z kolega pomysly =) jak ktos chce sie dołaczyc do konferencji GG : 31864177

@EDIT

Aryman , Napisz na GG =) To niespodzianka . I też potrzebuje pomocy kogos co do pomysłow 1 osobe juz mam bardzo fajna =) ale co 2 glowy to nie jedna =)

Opublikowano

Gdyby powstał taki serwer to ja z chęcią bym pograł ale jak boy4538 już pisał serwer musiałby by być opłacony przez parę miesięcy. Dobra a co do pomysłów najważniejsze żeby nie było żadnych nowych broni itemów żadnych olejków piżmowych xD myśle że dużo ludzi by weszło na taki serwer i mam nadzieje że jak najmniej "nobów" z hackami.

Jedynie to co było na początku i tylko to i gra będzie świetna. Oczywiście ogarnięty Team to podstawa aha i Biała aura ma być.

@down

Macie może już jakiś start zaplanowany albo kiedy koniec tworzenia serwera czy jesteście na razie na początku budowy?

jaracztrawki.jpg

Sygna by "Pruchol"

Avek by iMaQ

Opublikowano

@UP , Serwer Robi ja i Bardzo dobry gracz, bedzie to old school , oldschoolwa strona wszystko jak kiedys ^^ JonyNawa1ony , Dziekuje =) bez niego serwer by nie powstal .

Opublikowano

@UP hah ;D , mysle nad tym czy dodac grote czy standardowo jak kiedys w Lesie expic z PD'kami =) bo kiedys groty nie bylo

Opublikowano

Pomysł dobry ale serwer nawet tygodnia nie wytrzyma bo ponad 200 serwerów polskich (może nawet wiecej} będą ddosować i więc watpie żeby wytrzymał.

A i tak jestem za!

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli wytrzymasz ataki będziesz miał sporą grywalność na serwerze.

Sam bym zagrał gdyż bardziej opłacalne byłoby granie w Metin'a (zarobek pln.)

Jestem za i rób to jak najprędzej bo sie normalnie wzruszyłem ;c

Opublikowano

@ 2x UP i co z tego? ddosowac beda ale i tak sie nie poddam =)

@ UP Hajda Moj raperze ;D Zagrasz i ci to obiecuje bo kazdy ddos wytrzymam nawet jak bym mial 10 tys.. zabulic ,

Jak narazie mam wspanialego questera ktory daje w ten projekt cale serce =) szukam ekipy do ogarniania wszystkiego =) jak cos to PW

Opublikowano

@JaraczTrawki

Co do twojego Editu , jeszcze nie wiadomo kiedy ma byc start , robimy co w naszej mocy by bylo na ostatni guzik wszystko dopiete , Gdy juz bedzie gotowe Otworze Prezentacje i Bete dla graczy =) jak wszystko bedzie git serwer wystartuje <3 =)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciesze sie ze jest takie zainteresowanie wobec was =) bardzo ale to bardzo , lecz mam male pytanie Czy oplaca sie tyle ryzykowac ? chodzi mi oto czy wogole ktos wyjdzie ... bo teraz wszyscy patrza na nowosci . a ja zawsze lubilem old metina =) prosze o wasze wypowiedzi

Opublikowano

metin typu z mapkami do red lasu, bron do 75lv max stalki itp to byl metin2. gdzie byly potrzebne lury itp bo nie bylo bonow ani expbotow i mozna bylo zagrac w teamie;] zrob taki serwer bedziesz mistrzem.

ale powiem ci tyle ze żeby taka gra byla to by trzeba bylo np gildie porobic itp. raty jakies dobrac dobre by exp byl przyjemny nie męką a zarazem nie dalo sie nabic max lv w miesiac

Opublikowano

Teraz mnie każdy zhejtuje - ale powiem swoje zdanie.

1. Nie cofniecie tamtych czasów. To jest po prostu nie możliwe. Wiecie co Wam się tak podobało w 2007 roku? To, że nikt nie znał Metin2, każdy uczył się grać, odkrywaliście całą grę. Teraz każdy zna ją na wylot i nic ciekawego w takim serwerze nie będzie.

2. Względy Techniczne

Nie wiem jak cechujecie swoje następne pomysły, ale oryginalnych skilli z Metin2 2007 nie zrobicie na 100%, ponieważ są one w .jpeg ;) Możecie zrobić podobne, ale nie identyczne.

3. Fałszywość ludzi

Tutaj każdy będzie Wam pisał teksty typu ''Super pomysł, zagram na 10000000%%%", ale na starcie spotkacie się jedynie z hejtem typu "Rzal, ciongle chardy. Zrupće isy bo hce fpici 12412312312lefel i koksici znajomyh z podfurka" albo "Po co drógi PeeL? Prif jest do zabawy!".

Jeśli zrobicie ten serwer to sporo do niego będziecie dokładać i długiej przyszłości to Wam nie widzę ;) Jeśli jednak wystartujecie to liczcie, że liczba graczy będzie mniejsza lub równa 50 ;)

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę powodzenia. Nie bierzcie tego posta jako hejtu, po prostu chcę Wam doradzić.

Opublikowano

moim zdaniem taki serwer nie postoi długo wygryzą go inne serwer z nowościami jednak te nowości które ciągle dodaje się przyciągają graczy

Opublikowano

Teraz mnie każdy zhejtuje - ale powiem swoje zdanie.

1. Nie cofniecie tamtych czasów. To jest po prostu nie możliwe. Wiecie co Wam się tak podobało w 2007 roku? To, że nikt nie znał Metin2, każdy uczył się grać, odkrywaliście całą grę. Teraz każdy zna ją na wylot i nic ciekawego w takim serwerze nie będzie.

2. Względy Techniczne

Nie wiem jak cechujecie swoje następne pomysły, ale oryginalnych skilli z Metin2 2007 nie zrobicie na 100%, ponieważ są one w .jpeg ;) Możecie zrobić podobne, ale nie identyczne.

3. Fałszywość ludzi

Tutaj każdy będzie Wam pisał teksty typu ''Super pomysł, zagram na 10000000%%%", ale na starcie spotkacie się jedynie z hejtem typu "Rzal, ciongle chardy. Zrupće isy bo hce fpici 12412312312lefel i koksici znajomyh z podfurka" albo "Po co drógi PeeL? Prif jest do zabawy!".

Jeśli zrobicie ten serwer to sporo do niego będziecie dokładać i długiej przyszłości to Wam nie widzę ;) Jeśli jednak wystartujecie to liczcie, że liczba graczy będzie mniejsza lub równa 50 ;)

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę powodzenia. Nie bierzcie tego posta jako hejtu, po prostu chcę Wam doradzić.

Huh? A Evenye? Forumowy serwer - hard. Żadnych nowości - a grało tyle osób że aż się to w głowie nie mieści.

Ja jestem za. zagrałbym na takim cacku.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...