Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Kupno SP

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zakupic sp na lucznika i mam kilka pytan. Czy jak kupie to sp to punkty beda juz rozdane czy ja bede musial je rozdac? I drugie pytanie to czy profesja sp ma znaczenie tzn. czy bede mogl ja zalozyc? Za odpowiedzi lajki :)

Opublikowano

1. Zależy od karty, sprawdź klikając prawym przyciskiem myszy(jak się mylę to niech ktoś mnie poprawi).

2. Profesja ma znaczenie i to bardzo. Musisz ją posiadać na odpowiednim poziomie, żeby założyć to sp.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam chcialbym zakupic sp na lucznika i mam kilka pytan. Czy jak kupie to sp to punkty beda juz rozdane czy ja bede musial je rozdac? I drugie pytanie to czy profesja sp ma znaczenie tzn. czy bede mogl ja zalozyc? Za odpowiedzi lajki :)

1. Zależy czy na tej karcie są rozdane punkty... jak nie to nie musisz. Jednak, gdy są rozdane to aby je zrezetować potrzebujesz eliksiriu inicjalizacji.

2. Tak

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

1.Możesz to zobaczyć klikając prawym przyciskiem na pudło

2.Profesja na sp nie ma znaczenia tylko profesja na normalu od jakiej będziesz mógł założyć te sp

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...