Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Churchil

kondikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić sobię churchila w celach zarobkowych, gdyż doszedłem do VII tieru i niekiedy brakuje mi kasy, mam zarabiacza (StugIII) ale on nie zarabia tyle ile bym chciał (nie chodzi tu o mojego skilla) średnio ~10k na bitwe, ale się rozpisałem, przechodząc do sedna sprawy :

- Czy polecacie mi churchila czy może inny czołg premium? bo to będzie mój pierwszy Prem czołg i nie wiem czy czasem nie kupić czegoś innego

Za odpowiedzi odpowiednio podziękuje ;)

Opublikowano

a czemu nie na przykład T-25? chodzi mi właśnie o rozwinięcie wypowiedzi, a nie tylko .. ".. na 5 tier najlepszy churchil", no bez jaj, a dlaczego nie właśnie T-25 czy inny prem?

Opublikowano

a czemu nie na przykład T-25? chodzi mi właśnie o rozwinięcie wypowiedzi, a nie tylko .. ".. na 5 tier najlepszy churchil", no bez jaj, a dlaczego nie właśnie T-25 czy inny prem?

Bo T-25 to gówno? (Moim zdaniem oczywiście)

Było już multum tematów o tym który 5 tier premium jest najlepszy i nie mam zamiaru setny raz pisać tego samego.

Od czego jest opcja szukaj? Mógłbym zamknąć ten temat, bo powtarza się już 10 raz od zeszłego tygodnia, ale niech inni se ponabijają posty.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Skoro MrKiDmOd pragnie zamknąć ten temat to zamykaj, mimo wszystko dzięki za "multum" opini, chociaż lepiej byłoby gdybyś napisał dlaczego T-25 to gówno, bo twoim postem nie rozjaśniłeś mi umysłu. Zamykaj żeby sobie "nie nabijali postów".

Pzdr

Opublikowano

Skoro MrKiDmOd pragnie zamknąć ten temat to zamykaj, mimo wszystko dzięki za "multum" opini, chociaż lepiej byłoby gdybyś napisał dlaczego T-25 to gówno, bo twoim postem nie rozjaśniłeś mi umysłu. Zamykaj żeby sobie "nie nabijali postów".

Pzdr

Przecież napisałem ci wyraźnie, że nie zamknę żeby ktoś mógł ci pomóc.

Czy wy myślicie, że jak jestem KidModem to jestem waszym murzynem i za was będę szukał?

http://www.mpcforum.pl/topic/718622-q-churchill/

Wystarczyło wpisać w google "Churchill MPC"

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o to żebyś był moim murzynem, napisałem nie jasno? Jeśli chcesz zamknąć to zamykaj, mi wystarczy jedna opinia na + churchila,

BTW - wujek google się obraził na mnie i nie chce dla mnie szukać.

Zamknij bo już nie chce więcej wiedzieć, kupiłem już churchilka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...